Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 16 Guests are viewing this topic.

radutm

Acum cateva minute a fost un reportaj la stirile TVR legat de autostrada Soimus-Simeria, in care sustineau ca segmentul este finalizat, dar nu poate fi dat in folosinta pentru ca nu exista o varianta de intrare de pe DN7. Acolo daca chiar vroiau sa dea drumul la circulatie faceau o limitare de viteza si o singura banda cu cateva sute de metri inainte de intersectie + un giratoriu provizoriu.
cont inchis

mitsu

Quote from: Grivei on December 18, 2012, 10:39:10 AM
CNADNR vorbeste despre sectiunile de autostrada care vor fi terminate in 2013. Plus harta: http://www.economica.net/250-de-km-noi-de-autostrada-se-finalizeaza-la-anul-vezi-harta-lor_40833.html

Articolul e cam varza.

Cica se vor finaliza 6 noi autostrazi, dar enumera 5. Nu-mi dau seama care ar putea fi a sasea.

Cica in total se vor deschide 251 de km, dar oricat i-am adunat, nu-mi ies decat 187.

Se vorbeste de 6,5 km din Suplacu de Barcau - Bors... Ce sectiune de 6,5 km ar putea fi folosita?? Niciuna de fapt! Sa fi vrut de fapt sa spuna 64,5 km, adica intreg tronsonul? Oricum, tot nu ies 251 din ce-au enumerat ei acolo.

sergiusergiu

Salutari tuturor forumistilor! Va urmaresc de mult timp, dar pana acum, nu am scris niciodata. Astazi va scriu pentru a va anunta cu bucurie ca se lucreaza la sensurile giratorii de pe DN7 la iesirea din Deva care vor facilita intrarea si iesirea de pe podul de peste Mures. Unul din giratorii se afla chiar la iesirean din Deva, iar cel de-al doilea exact in varful pantei (dupa ce se trece de intrarea spre pod).

Pellady

Ionut

Pai Deva-Orastie este pe finantare ex-ISPA. Trebuia sa fie gata din 2011, de fapt. :D

@sergiusergiu: multumim de vesti, bine ai venit! Sa stii ca sunt bune si vestile, dar fara poze nu te credem. :p Nu inteleg cum lucreaza pe vremea asta. :o Tot vor sa dea drumul?!

delacroix

Quote from: Ionut on December 18, 2012, 12:49:07 PM
Lotul Romstrade din A1 (Nadlac-Pecica) nu va fi gata in 2013. Puteti paria pe asta.
Pai sa pariem! E voie? Eu spun ca Nadlac-Arad Lot 1 va fi gata pana la craciun 2013. Pe un JackD...

lucianxx9o

Quote from: Ionut on December 19, 2012, 04:54:29 PM
Pai Deva-Orastie este pe finantare ex-ISPA. Trebuia sa fie gata din 2011, de fapt. :D
Pai a cerut Anca Boagiu sa prelungeasca pana la sfrasitul acestui an!!
A si avertizat Boagiu in octombrie ca riscam sa pierdem bani daca Lebada nu face nimic, si uite ca chiar asa  s-a si intamplat  :(([/quote]

mitsu

Quote from: Pellady on December 19, 2012, 04:46:09 PM
Cum ne batem joc de 40 de MILIOANE de euro. Pentru că n-am terminat autostrada Deva-Orăştie, trebuie să scoatem bani din buzunare
http://www.antena3.ro/romania/cum-ne-batem-joc-de-40-de-milioane-de-euro-pentru-ca-n-am-terminat-autostrada-deva-orastie-trebuie-sa-scoatem-bani-din-buzunare-196561.html

Pai daca se deschid aia 15 km anul asta, si observ ca asa se doreste, de ce sa pierdem banii ISPA?

Ionut

Quote from: delacroix on December 19, 2012, 05:33:48 PM
Pai sa pariem! E voie? Eu spun ca Nadlac-Arad Lot 1 va fi gata pana la craciun 2013. Pe un JackD...

Stii tu ceva ce nu stim noi? :D De altfel, nicio problema cu pariul, si-asa trebuie sa dau un Jack mai multor de pe-aici. :)

BoGDaN

Cam ii dau dreptate lui Ionut in speta asta. Nu cred ca se termina pana in Craciun 2013!

delacroix

Quote from: BoGDaN on December 19, 2012, 06:59:10 PM
Cam ii dau dreptate lui Ionut in speta asta. Nu cred ca se termina pana in Craciun 2013!
Pariezi? Mi-e cam sete.
@Ionut: Ma simt in forma tocmai am castigat un pariu asemanator zilele astea. Din pacate.

BoGDaN

Nu stiu ce sa mai zic acum cu noul ministru al transporturilor si cu atatea noi proiecte, scheme si idei. Deocamdata sunt extrem de sceptic! In principiu nu este mult de lucru, iar un constructor bine motivat poate termina lucrarea. Dar s-au plans unii ca incarcatura e de proasta calitate si trebuie refacuta si tot felul de probleme.
Ca sa rezum:
2013: PPP Comarnic Brasov, Craiova-Pitesti, A3 Suplacu de Barcau-Bors - din declaratiile lui Ponta + Ploiesti-Focsani.
        : Ianuarie 2013 rezultatele licitatiilor pentru A1, demararea lucrarilor, rezolvarea problemelor Pecica-Nadlac
        : Centura Bucuresti, A3 intrare Bucuresti
Cine stie ce ii mai trece prin cap lui Relu Fenechiu(in afara de transformatoare) sa faca in Moldova. Apoi bugetul restrans, birocratia etc. Chiar merita sa fim optimisti? Oare dintre toti, asta s-a gasit ministru al transporturilor? Am impresia ca in timp ce Silaghi dormea in birou, acest "sneaky-cheeky" va fi foarte activ(ma intelegeti nu?!)....vom vedea!

dorinparau

http://www.oradesibiu.ro/2012/12/14/lucrarile-autostrada-sibiu-pitesti-incep-2013-costa-27-milioane-euro-per-kilometru/

In continuare se arunca termene de incepere a lucrarii. Voi ce spuneti? Avem sperante sa o inceapa in vre-un fel peste un an?

Ionut

Quote from: dorinparau on December 20, 2012, 03:24:11 AM
Voi ce spuneti? Avem sperante sa o inceapa in vre-un fel peste un an?

Nu. Zero. :)

@delacroix si @BoGDaN: eu ma bag la un Jack pentru delacroix daca si BoGDaN pune jumate. :D

BoGDaN

Sunt de acord Ionut! Istoria ne-a invatat sa fim sceptici sau optimisti moderati. Cat despre 2013 Sibiu Pitesti......l-am vazut pe Pop la emisiunea aceea de pe money.ro cu ne asigura ca in 2016 vom circula pe autostrada......Primele 3 luni ne vor spune cat de competent este acest guvern. Am mari dubii cu privire la actualul ministru al transporturilor! MARI DE TOT!