Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 32 Guests are viewing this topic.

Grogo

@Adrian Rosca, pe o parte marginea autostrazii este betonata(directia spre Sebes), banuiesc ca vor monta casiuri pentru scurgerea apei, cealalta parte (spre Sibiu) este pamantul tasat, probabil va fi inierbat.Am observat asta, dintr-o filmare.
Nu zice niciodata: nu se poate, ci incepe intotdeauna cu: sa vedem.

Dominik

Google Maps inca nu ruteaza portiunea deschisa azi :(
You're in Steelers Country

GDPR

@Grogo, multumesc pentru precizare. Atunci sper ca pe partea spre Sibiu sa inierbeze cat se poate de repede, balastul ala e chiar periculos. Si nu toti au Casco sa-si schimbe parbrizul.

ciprebbe

Cine a venit cu informația ca majoritatea oamenilor erau ai Hidroconstructiei? 
Majoritatea SND urilor din DRDP CJ a avut oameni și mașini detașate la Cunta în ultimele 6 saptamani.
Stefan Tudor Cum e pe DN acuma? Somn lin la noapte?
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

GDPR

Pai daca stii exact, poate poti sa ne zici cati erau de la DRDP si cati de la HC, ca sa se imprastie zvonurile. Eu am zis mai sus ca HC a furnizat si forta de munca in plus (...) pentru ca DRDP Cluj nu avea suficienti oameni. Cred ca nu e o informatie falsa.

Stefan Tudor

ciprebbe: cam 80% din traficul de tranzit  a disparut! mai sunt ceva rataciti care vor afla mai devreme sau mai tarziu ca s-a deschis A1!oricum am numarat vreo 30 de camioane de la 15:30 pana acum, fata de 3330 in alte zile! :P e liniste! intre timp eu ma chinui cu conexiunea de net ca sa incarc filmuletele! :(

ciprebbe

Eu știu din ce am văzut acolo la filmări.  Toate vestele portocalii erau cu Drumuri Naționale pe spate. AstIa sigur sunt oamenii lor.
Posibil în ultima săptămână să fi suplimentat exact Cum ai zis și tu.
Nu poți compara oamenii din hidro, cu muncitorii din drdp. Unii aia fac toată viața alții tund iarba ,spală indicatoare și pun parapet :)))
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

TibiV

Macar de le-ar spala mai des...
Indicatoarele.

Ca despre parapete iti povestese adiarc... ;)

LE
Nu vorbesc despre Cluj, ci despre DRDP-uri in general...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

user201

Să fie într-un ceas bun deschiderea și să "reziste coafura" pe toți cei 22 de km și nu numai.

GDPR

Apropo de veste, ce zici de cei cu veste portocalii de la minutul 1.47 din reportajul digi: http://www.digi24.ro/stiri/economie/lotul-3-al-autostrazii-sibiu-orastie-se-deschide-circulatiei-luni-la-ora-14-00-584933 Numai drdp-isti nu sunt  :)

Sau de cei cu veste galbene din pozele CNADNR postate pe FB:

In fine, e mai mult decat cinstit ca si deredepistiilor care au stat departe de familii pana la finalizarea lucrarilor de refacere sa le spunem: Multumesc!  :cheers:

Quest

Quote from: adrian rosca on October 10, 2016, 07:46:09 PM
(...)
Am mai zis-o: lucrarile in regie proprie nu inseamna ca totii oamenii sau utilajele sunt de la CNADNR/CNAIR, ci ca CNADNR-ul preia rolul de contractor general si coordoneaza cu forte proprii diferiti furnizori sau contractori. Asta se numeste pe afara "Construction Management".

Corect Adi Rosca !
Common sense will get you far !

infraAdi_ro

Quote from: ciprebbe on October 10, 2016, 09:00:48 PM
Eu știu din ce am văzut acolo la filmări.  Toate vestele portocalii erau cu Drumuri Naționale pe spate. AstIa sigur sunt oamenii lor.

Nu neaparat...in general firma constructoare care are subcontractori sau firme care presteaza servicii are pretentia de la acestia sa  poarte veste reflectorizante cu firma constructoare.
In acest santier, DRDP CLUJ a fost antreprenorul general, nu e obligat sa construiasca el efectiv,poate lucra cu firme subcontractoare sau de prestari servicii.Eu cred ca personalul cheie a fost din partea DRDP-ului.
Mai nou aproape toate firmele mari de constructii lucreaza 50% intr-un santier cu alte firme.
Romania are un viitor doar daca are prezent!

adiarc

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

GDPR

@rocklee / @adiarc, pe cand o vizita de lucru la sfertul de con de la viaduct?  :cheers:

adiarc

Cat de curând.......plus ca vreau sa surprind si șanțurile rupte de langa pădurea din apropierea nodului Apoldu de Jos........e f.important sa fie refăcute...altfel toata apa colectata de pe dealuri ajunge in terasament si putem avea oricând o "crăpătura" reloaded.
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura