Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

14 Members and 55 Guests are viewing this topic.

dorum

asadar se deschide in seara asta?

TibiV

Ca o fi in seara asta, ca o fi maine dimineata...
Important este ca au terminat !....
:cheers:
(Chiar si santurile sunt aproape gata... :) )
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Iceman

Totul depinde de  CNADNR.....Este cineva care are drum pe ..tronsonul asta in seara asta? :)...Sa ne confirme

mariansb

Mai am 10 km până la Cunta.
Waze ruteaza pe DN1.
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

Daniel_I

Bavo baieti, sunteti cu mult inainte presei :D
Asteptam declaratia oficiala, din materialul furnizat de voi aici, lucrurile sunt clare, se poate deschide !
On The Road

mariansb

La Cunta tocmai am intrat pe DN1.
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

Ionut

Ce faci, mergi pe DN sau astepti la Cunta? Ceva politie pe-acolo?

TibiV

Oficial inca nimic...
Nici pe www, nici pe FB...

mariansb

Toată lumea pe DN.Nu s a modificat nimic la nod.Politie nu e,am văzut doar un utilaj în zona nodului si lumini pe lot spre Miercurea de la 3 mașini.
Dimineața la 8 o să fiu iar pe acolo.

TibiV

Culmea ar fi sa avem in seara asta un accident cu n-shpe morti pe DN1... :(
Da Doamne sa NU...

luc

Ai observat daca erau indicatoarele readuse la starea initiala, adica aratau si directia inainte pe A1?

Quest

Eu am vbt la tel cu Rocklee la 19:45. Era la Cunta. Vorbise cu cineva de la Companie care ii spusese ca se va da drumul in cursul serii. Comisia care sa constate starea lucrarii se deplasase deja la "groapa". Mi-a zis ca nu sint elemente Jersey de inlaturat, ci doar stilpi cu semnalizare de rutare catre bretele (eu il intrebasem daca e vreo macara ptr ridicat si dat la o parte elementele Jersey, asa cum a fost la deschiderea TL2).

Eu sint la Deva, m-as duce acolo dar pe intuneric nu iese nimic din poze. Eventual un timelapse din care sa se vada pe stinga dire albe, iar pe dreapta dire rosii :)
Common sense will get you far !

danutzu_1069

Noroc ca F5-ul este de la firma... adica laptop-ul...

Daca se strica, trec la tableta.... sper sa nu las urme pe ecran... ca asta e a mea  :lol: :lol:

Ionut

Informatia primita de la rocklee e clara. Inseamna ca o sa fie din seara asta. Vedem trafic pe Google Maps/Waze chiar daca nu mai este nimeni dintre noi prin zona. :)

danutzu_1069

Din pacate pe G Maps, sectorul este inca inchis si nu stiu daca il poate trece cineva repede pe "deschis".
Si pe waze e la fel de inchis dar se poate "lucra" repede pentru deschidere