Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 17 Guests are viewing this topic.

mariansb

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

lautaxi

nu reusesc sa aflu nimic de Deva-Simeria ,stie cineva ceva concret cand se da drumul la trafic?

Ionut

Stati fratilor putin, acum imi dau seama. Azi parca nu au voie sa apara la TV. Sau doar maine? :) Deci s-ar putea sa nu pupam deschidere azi. Nu are nimeni informatii? :(

tonică

:lol:
Ce faină ar fi fost situaţia în care ăia să zâmbească fasolea cu mic cu mare şi cu foarfecele-n mâini presei iar ăştia să-i filmeze din nşpe unghiuri ca mai apoi să le spună că nu au voie să difuzeze materialele cu ei.... :lol:
Iar după alegeri nu se va mai găsi nimeni să inaugureze căci sunt obosiţi toţi şi au nevoie de o mică pauză de vreo 4 ani... ;)

codian9

azi (8 / 12 / 12 ) in jurul orei 3 am trecut prin nodul de la Soimus si se vedea la capatul din vest ca se lucreaza ,
cred ca nu au terminat 100% pentru ca sa poata da drumul la circulatie !

Pelbartus

Pe autostarada Arad-Timişoara este o coadă de aproximativ 4 kilometri. Mai precis, coada s-a format la ieşirea de pe autostradă spre Timişoara. Oamenii stau la coadă şi aşteaptă să se deblocheze situaţia. Practic, sunt blocate ambele benzi.

Ce s-a întâmplat? Conform uuni şofer care se află în aceste momente blocat pe autostrada Timişoara-Arad, împreună cu familia - soţia şi cei doi copii -, tirurile au început să se depăşească unele pe altele, iar la un moment-dat, fiindcă vehiculele nu erau pregătite de iarnă, au avut dificultăţi în a urca o pantă. Ei bine, de aici a început calvarul. Tirurile sunt pe ambele benzi şi maşinile mici, care ar putea să meargă mai departe pe banda de depăşire, nu mai au pe unde să meargă. Aşa că stau acolo la o coadă care se măreşte pe minut ce trece.

,,Şoferii ăştia de camioane vine nepregătiţi. Nu au cauciucuri, nu au nimic, au blocat ambele benzi. Şi când am plecat spre Arad am văzut tiruri care mergeau aşa de tare de zici că erau la raliu. Ei bine, acum stăm din cauza lor, din inconştienţa unor şoferi. Eu mai am trei sfert de rezervor plin, pentru mine e bine, dar cine ştie câtă benzină mai au ceilalţi participanţi la trafic", spune E.V., unul dintre şoferii blocaţi în acest moment la ieşirea spre Timişoara de pe autostradă.

http://www.ziuadevest.ro/actualitate/35612-blocaj-pe-autostrada-timioara-arad-din-cauza-tirurilor.html

Lvs_tm

Foarte aiurea situatia.
Ninge de azi dimineata abundent si viscolit in Timisoara. La ora asta sunt vreo 20 de cm zapada depusa, fara sa exagerez si continua sa ninga.

delacroix

De asta s-au facut autostrazile mai intai la ses(?), sa invete tolomacii ce si cum. Nici nu vreau sa ma gandesc la o astfel de situatie pe Salatrucu-Persani.

alin_simeriaveche

Da....si a trecut si ziua si nu sa vazut inaugurarea. Am vorbit de 20 de min cu acel prieten paznic. Are obiectivul de paza la podul peste strei. Inca nu au terminat lucrul pe acea portiune si cand l-am sunat dadea la lopata zapada...spunea ca e viscol mare la noi in zona. La tv spune ca e cod galben pana maine. El mai spune ca anul acesta nu crede ca se va mai inaugura ceva. Acum Dumnezeu stie

alin_simeriaveche

ciprebbe

La Cluj ne apropiem de 30 cm, zapada, la Tv Autostrada Arad-Timisoara e inchisa de ceva vreme, asa ca pana la urma si daca finalizau tronsonul de la Deva, in conditiile in care CNADNR nu are semnate contracte de dezapezire, segmentul risca sa fie inchis din cauza vremii.
Dupa parerea mea daca vremea continua asa constructorii nu mai pot face mare lucru.
Cred ca aici se cam incheie 2012 la capitolul autostrazi .
Sa privim si partea buna a lucrurilor......incepe sezonul de ski pt pasionati :D
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

tonică

Ionut

Mda, cam asta cred ca a fost.

@tonica: poate faci un update la harta aia a ta cu numarul de km de autostrada in fiecare an. :) Despre asta vorbesc.

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Ei da! Au schimbat mesajul pe VMS! Nu inteleg cum naiba a nins asa mult, in capitala abia azi-noapte a nins si s-a depus putin. Am vazut la stiri ca spre Cenad au ramas oamenii inzapeziti si ca au inchis A1 Arad-Timisoara. :o