Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

8 Members and 32 Guests are viewing this topic.

Ionut

boer_escu, pozele tale sunt geniale... printre cele mai bune facute pana acum pe segmentele astea. Multumim mult de tot!
iuli, merci de filmare, ai fugit un pic, n-ai mai zis nimic pe forum, welcome back! :cheers:

mariansb

Boer_escu, excelente poze, ca de obicei!Desi vremea a fost excelenta se pare ca oamenii au avut liber azi sau ma insel?
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

boer_escu

Quote from: mariansb on November 30, 2012, 09:33:19 PM
Boer_escu, excelente poze, ca de obicei!Desi vremea a fost excelenta se pare ca oamenii au avut liber azi sau ma insel?

Pe lotul Astaldi astazi n-am vazut miscare decat in zona tunelului de la Sacel, dar nici acolo cu prea mare tragere de inima. Dar in schimb, Impregilo erau ca furnicutele, vor urma poze...

iuli

boer_escu multumiri de poze!

Quote from: Ionut on November 30, 2012, 09:24:06 PM
iuli, merci de filmare, ai fugit un pic, n-ai mai zis nimic pe forum, welcome back! :cheers:

Asa cum am zis, timpul este o problema mai nou pentru mine :( Apuc sa va urmaresc doar de pe mobil din cand in cand iar sa raspund, din pacate... cu atat mai putin.
Oricum, sa stiti ca nu v-am parasit si sunt alaturi de voi baieti!  8)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

lucianxx9o

Frumoase pozele!!!
good job :) boer_escu

boer_escu

Multumesc si eu tuturor care mi-au multumit!  :)

Iata continuarea:

Lotul 3 al celor de la Impregilo...

Incepem cu mult discutata zona a viitorului tunel din capatul dinspre Sibiu al viaductului de la Aciliu, unde, din august, nu s-au schumbat prea multe, dar modul in care aluneca terenul e asemanator cu zapada la declansarea avalanselor... va fi de munca aici!

Imaginile sunt din dreptul haltei CFR Aciliu, aproximativ la 500m de viaduct:

Buza dealului spre viaduct:

Banuiesc ca aici sunt niste lucrari de stabilizare a dealului (in dreapta imaginii precedente)

Si acum, Maria Sa, Viaductul...

Asa arata din drumul catre Aciliu... dupa cum se vede lansarea grinzilor este aproape terminata, jos palaria Impregilo, Collini, Maeg, EPCO macarale si celelalte firme participante la constructie!!!

BoGDaN

multumim boer_escu
spune-mi cum intri in perimetrul lor? te lasa? as face si eu niste poze.
e clara treaba: nu se intarzie numai din cauza alunecarilor.

boer_escu

Quote from: BoGDaN on November 30, 2012, 10:42:41 PM
multumim boer_escu
spune-mi cum intri in perimetrul lor? te lasa? as face si eu niste poze.
e clara treaba: nu se intarzie numai din cauza alunecarilor.

Practic toate pozele nu sunt facute chiar din santier, ci de la marginea lor sau de pe drumuri publice (exceptie alunecarile de la Aciliu, dar aici practic de la halta Aciliu doar urci un damb de 2 m si dai in santier, iar acum, dupa cum se vede, nu se lucra. In general, evit sa fac poze chiar in prezenta paznicilor fiindca acestia uneori pot pune intrebari. Dupa cum s-a mai scris pe aici, unii paznici sunt mai ingaduitori, altii nu te lasa sa faci poze. Pana la urma, cu cat esti mai low-profile si cu cat ai zoom mai lung, cu cat mai bine!  :)

boer_escu

In continuare pe lotul Impregilo, catre Miercurea Sibiului:

O zona in care mai e de asemenea mult de lucrat, dupa viaduct catre Apoldu de Jos

DJ143B (acelasi drum judetean care traverseaza autostrada la Rusciori, langa nodul Sibiu vest) aici trece pe sub autostrada, intre Apoldu de Jos si Amnas:

In acelasi loc, se lucreaza langa autostrada, sincer, nu stiu exact pentru ce (sa fie centru de intretinere? - poate cineva ne lamureste)

Langa Apoldu de Jos:

Langa acelasi sat, DJ106G va trece pe sub autostrada:

Catre Miercurea Sibiului se lucra cu spor:

Aici incepe lotul Impregilo, in dreptul Miercurea Bai:

Mai departe, lucra Straco, la limita dintre loturi:

Acestea au fost imaginile de pe lotul 3 al celor de la Impregilo!

boer_escu

Si un bonus, de la intoarcerea catre Sibiu, am mai facut niste poze la viaduct:

Aici se lucra la componentele viaductului (se turna beton...)

Si, in final, imaginea de ansamblu a viaductului... si cand te gandesti ca acum un an nu rasarea nimic din pamant...

tonică

Foarte bună treabă ai făcut boer_escu. Mulţam mult!

iuli

Quote from: boer_escu on November 30, 2012, 10:50:09 PM
Practic toate pozele nu sunt facute chiar din santier, ci de la marginea lor sau de pe drumuri publice (exceptie alunecarile de la Aciliu, dar aici practic de la halta Aciliu doar urci un damb de 2 m si dai in santier, iar acum, dupa cum se vede, nu se lucra. In general, evit sa fac poze chiar in prezenta paznicilor fiindca acestia uneori pot pune intrebari. Dupa cum s-a mai scris pe aici, unii paznici sunt mai ingaduitori, altii nu te lasa sa faci poze. Pana la urma, cu cat esti mai low-profile si cu cat ai zoom mai lung, cu cat mai bine!  :)

Multumiri de efortul depus si de stresul cauzat masinii (stiu ce inseamna), dar nu ar fi mai usor sa iti faci o intrare la cineva pe santier si sa te sprijine si ei in realizarea pozelor si a informatiilor?  O:-)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

BoGDaN

daca ne spui ce camera ai ca sa nu mor de curios....superbe pozele. bravo!! presa va prelua din poze. garantat :)

nenea_hartia

@boer_escu: jos pălăria, ca întotdeauna!

alecu26

Quote from: BoGDaN on November 30, 2012, 08:52:46 AM
Normal ca se stia din ziua 1 ca nu se pot tine de termen. Totusi Strabag isi poate reloca oameni si utilaje de pe Orastie - Deva. La fel si Straco. Relieful e mai bun fata de ce au Astaldi/Impregilo. Chiar si asa daca s-ar trage tare la inceputul verii ar termina zic eu. Eu raman la parerea ca mi se par exagerate termenele iar dealurile intradevar sunt alunecoase dar asta nu justifica atatea luni de intarziere. Parerea mea!

Straco nu cred ca mai are forta.

Strabag deja pune asfalt la greu. Fumega ia in draci. La fel si balast stabilizat. vor termina.....poate nu pe 10 aprilie, dar cam pe acolo. In mai sigur ar putea deschide la trafic.

Si ei, din ce am auzit au avut probleme cu cel mai mare viaduct....la Orastie, peste DN si CF. Acolo CF-ul e in reabilitare si au fost blocati de CF cateva luni.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).