Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 15 Guests are viewing this topic.

davyl

Pai atunci poate se coordoneaza cu vecinii unguri, care au termen pentru ultima parte din M43 in iunie 2014 daca nu ma inseala memoria (am citit asta undeva). Pana atunci poate suntem si in Schengen...

delacroix

Quote from: davyl on November 23, 2012, 11:51:11 AM
Pai atunci poate se coordoneaza cu vecinii unguri, care au termen pentru ultima parte din M43 in iunie 2014 daca nu ma inseala memoria (am citit asta undeva). Pana atunci poate suntem si in Schengen...
M43 da, Schengen nu. Sa vezi distractie cu punctul vamal.

user201

Reziliera a ajuns și pe Yahoo:
http://ro.stiri.yahoo.com/autostrada-arad-n%C4%83dlac--s-a-reziliat-contractul-pentru-primul-tronson-085721713.html

Cu relicitare, contestare, organizare șantier nu cred că va fi gata ceva până în 2014.

Ionut

Bine ar fi sa ia Alpine...... daca nu vor fi contestatii pot termina in 2014 in primavara, printr-o minune la final de 2013, insa chiar si pentru Alpine mi se pare imposibil, in cazul in care in aprilie s-ar semna contractul, sa zicem. Eu merg pe 2014 termen de finalizare, clar.

alecu26

Quote from: athosga on November 22, 2012, 07:16:48 PM
Quote from: alecu26 on November 22, 2012, 06:06:00 PM
da, da....e Soimus-Simeria.
dar e degeaba....chiar daca va fi numai si numai pentru trafic greu.

Cum vor face stanga la soimus soferii care vin de la Arad?

Vai, ce bine!  :banana: :notworthy:

Dar chiar: nu au facut sens giratoriu pe DN7 la Soimus?! Chiar, acolo cum vom lua la stanga?!  :o Si cum adica "numai si numai trafic greu"? Va fi interzis autoturismelor? :)

chiar daca deschizi, din cauza ca e impractic si peste mana sa fie folosit, nu va fi folosit. Dar, pentru traficul greu se poate impune sa o ia pe acolo, obligatoriu. Asta ar fi super oricum pentru masinile mici.

Aseara a fost iar accident usor langa Orastie si coada in cateva minute era kilometrica in ambele directii.

PS: la Simeria se instalau semnele de circulatie si portalurile, iar faimosul zid de sprijin este gata. Umplutirile sunt pe finalizare, iar esaloanele de asfalt sunt in standby.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

lautaxi

asta inseamna ca daca trag tare la Turdas intr-o luna doua e gata si Simeria-Orastie

timisoreanul

Quote from: madad on November 23, 2012, 11:24:11 AM
Pe Digi24 tocmai au spus ca tronsonul Nadlac - Pecica va fi scos la licitatie in Martie 2013.

Ar fi o minune sa vedem acest tronson finalizat prin Decembrie 2013 :-[

In martie 2013 se lanseaza licitatia? Sa speram ca in vreo 4 luni de la deschiderea ofertelor vor reusi sa anunte castigatorul, asta daca se grabesc. Apropos, cred ca tocmai s-au implinit 3 luni de la deschiderea ofertelor pentru TM-Lugoj lot 2 si Dumbrava-Deva. Dar, ssssst! sa nu-i trezim!
Eu sunt indignat ca nu se anunta castigatorii. Nu au bani? E sfarsit de noiembrie, pana se fac contestatii si se semneaza contractele se intra pe bugetul de anul viitor. Noua ne-a lipsit mereu decizia de a face autostrazi. Ma gandesc ca acum vreo 2 ani am imprumutat de la FMI in jur de 20 miliarde de euro. Cati km de autostrada de campie se fac cu 1 miliard de euro? Destui, daca se vrea.

athosga

Quote from: alecu26 on November 23, 2012, 01:43:51 PM
Quote from: athosga on November 22, 2012, 07:16:48 PM
Vai, ce bine!  :banana: :notworthy:

Dar chiar: nu au facut sens giratoriu pe DN7 la Soimus?! Chiar, acolo cum vom lua la stanga?!  :o Si cum adica "numai si numai trafic greu"? Va fi interzis autoturismelor? :)

chiar daca deschizi, din cauza ca e impractic si peste mana sa fie folosit, nu va fi folosit. Dar, pentru traficul greu se poate impune sa o ia pe acolo, obligatoriu. Asta ar fi super oricum pentru masinile mici.

IMPRACTIC!?!? Cum poti spune asa ceva? Ai putea ocoli Deva si Simeria facand in plus circa trei km! Cum sa nu merite? Nici o clipa nu mi-ar trece prin minte sa mai intru in Deva si Simeria, daca as putea folosi autostrada chiar si asa scurt cum este. Daca ocolesti un oras, atunci sigur ca merita. Ar fi si mai relaxant si mai rapid, decat pe DN7.

BoGDaN

Si eu zic ca tot Alpine sa primeasca lotul Romstrade. E mult de munca acolo nu stiu daca vedem ceva deschis in 2013! Mai ales daca se face licitatia in Martie....parca nu se putea face acum in Decembrie. Alpine cum se mai descurca in Austria?

mmcliviu

Am trecut astazi prin intersectia cu drumul spre Petrosani de la Simeria, cei de la Straco se misca foarte bine. Sensul giratoriu ii aproape gata si astazi deja montau stalpi pentru parapeti pe drumul ce duce spre autostrada. Dimineata la 7 erau deja acolo si acum seara cand am venit inca mai lucrau pe pod. Podul era luminat cu proiectoare de putere. Imi pare rau dar nu am avut aparatul cu mine sa fac si ceva poze.

ciprebbe

Acum ca am trecut si peste Black Friday sa ne intoarcem la pasiunile noastre......
     Dupa cum se vede tot mai multi useri aduc info de pe teren legat de ritmul accelerat de lucrari de pe Deva-Simeria, deci concluzia este una...Mai sunt cateva zile pana la deschidere (doar e campanie).
Legat de acest aspect vreau sa va reamintesc o scurta declaratie din vara legata de inaugurarea A3 CB-Ploiesti (motivul amanarii deschiderii, desi toti stiam de la baiazid de pe SSC care era situatia reala din teren, insa urma referendumul)
,,Cu siguranţă, nu vom inaugura autostrada pe 30 iunie. Siguranţa circulaţiei, asta nu ne permite să dăm drumul"
     Ei bine intrebarea mea logica e:
    Pe 8 dec dam drumul la Deva-Simeria ? Siguranta circulatiei ne permite acest lucru? Avem toate elementele de siguranta  necesare instalate?
Sau acum e campanie electorala si siguranta trece pe locul 2?
Cu totii stim raspunsurile la aceste intrebari insa unii (de sus) ne cred cu mintea scurta si ne iau de prosti (si in vara si acum).

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

udar

noi astia de pe aici stim, dar majoritatea ba....................pe acest lucru se bazeaza si politicu >:(...............

Wadan

Se insista sa se faca cum s-a facut cu A2 Cernavoda - Constanta pe care au deschis-o si inca lucreaza la ea. Lucrarile s-ar termina mai repede daca nu ar fi trafic...

teocharis

Deva-Simeria se va deschide pe 8 Decembrie sau in vara lui 2013

delacroix

Quote from: teocharis on November 24, 2012, 12:57:31 PM
Deva-Simeria se va deschide pe 8 Decembrie sau in vara lui 2013
Malraux!