Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

Ionut

Huh?! Did I miss it? Ce e pe 8 decembrie? :o
Stiu ca pe 9 sunt alegerile, dar pe 8?

anacronox

Simeria Veche-Soimus cumva? daca da de abia astept sa dau o tura ca voi ajunge acasa  :D :D :D :D :D :D

user201

:gj: Mulțumim de poze. Un update benefic deși un pic trist legat de misterul Romstrade ( ba da, ba nu ).

Ce e totuși pe 8 Decembrie: Deva-Șoimuș, Arad-Pecica, ambele sau nimic?

davyl

^^^ Lui alecu26 ii place sa ne tina "in priza". :) Si totusi, ce e pe 8 decembrie? :)

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

davyl

^^^ Eu votez cu bogdy! Stie foarte bine ce spune, credeti-ma!

Deci trebuie sa cautam in alta parte, sa vedem care segment s-ar putea deschide... Hm... :hm:

ciprebbe

Excelente poze, update-uri etc. Multumiti tuturor.
8 decembrie 2012 zi de sambata, mohorata cu ceata, 1 saptamana dupa ziua nationala, 1 zi inainte de alegeri si probabil niste penali care insista sa taie o panglica si sa se laude desi stim cu totii ca nu se va finaliza 100% nici un tronson.
Daca penalii ( sau sursele lor) citesc pe aici mai bine sa ne lase in pace de 8 dec, nu ne mai trebuie inca un Arad- TM deschis, daca am rabdat atata vreme mai putem sta 3 - 4 luni si sa deschida precum lotul UMB fara alte lucrari ramase de executat si eventual tronsonul pana la Orastie.
Oricum ei fac cum vor, insa acel fas de segment nu ajuta pre mult acum( si nu cred ca va prezenta siguranta) si se va bloca la capatul dinspre Soimus la intersectia cu DN7. Sau poate nu se inaugureaza un nou segment din A1 ci o noua bucata de DN.
Am putea invata din greselile trecutului insa se pare ca nu se vrea.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

coco.serban

Strei a rămas ultimul hop al autostrăzii Deva – Orăştie

http://nou.zhd.ro/sites/default/files/imagecache/400xY/autostdada%20la%20simeria%20(34).JPG

http://nou.zhd.ro/article/fotovideo-podul-peste-strei-r%C4%83mas-ultimul-hop-al-autostr%C4%83zii-deva-%E2%80%93-or%C4%83%C5%9Ftie

Lucrările la cel mai mare proiect de infrastructură rutieră demarat în judeţul Hunedoara au transformat zona Simeria – Orăştie într-un adevărat furnicar.

Şoferii care trec în aceste zile pe DN7 între Deva şi Orăştie trebuie să se înarmeze cu mult calm pentru a face faţă disconfortului creat de ambuteiajele din trafic. În Simeria Veche, angajaţii firmei Straco de pe şantierul Deva – Orăştie lucrează de zor la construcţia intrărilor de pe DN7 Deva – Sibiu şi DN76 Simeria – Petroşani pe viitoarea autostradă.

Ionut

Probabil e vorba de Deva (Soimus)-Simeria, alta varianta nu este. Pe threadul A2 un coleg a pus stire ca se deschide pe 29 noiembrie. Se deschide sensul 2, deci va fi full profile. Poate se intoarce totusi alecu26 sa ne spuna exact ca a lansat asa o vorba si nu ne-a lamurit.

coco.serban

ciprebbe

E noutate sau l-ati mai vazut? eu nu!!!

http://www.youtube.com/v/AGY3-r4tJkI

E prima data cand eu vad la acest pod ca se face umplutura peste locul prin care acu cateva sapt curgea Strei ul
E-republik

BoGDaN

Ce au avansat la Strei. Pfff. Nu-i bai!
Legat de 8 Decembrie parca spunea cineva ca se va deschide Soimus-Simeria si apoi se inchide la loc. Asta cu deschisul inainte de alegeri e o porcarie de 2 bani.....ca voteaza tanti Dorina ca ai deschis tu 12-13 km si uite ce mare realizare ai facut!!! Give me a break loser!!
Imi place mult cum lucreaza Alpine. Merita tot respectul. Este adevarat si lotul e relativ usor.
Pumnii stransi pentru Straco. Nu stiu de ce dar am o admiratie deosebita pentru ei. Sper sa termine cat mai repede!

MRS

8-ul asta ar trebui sa aiba vreo 48 ore cel putin
Si in Bucuresti are loc deschiderea traficului la aceasta lucrare:  http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=72.0

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

alin_simeriaveche

ma bucur mult sa vad acest video. imi amintesc cu nostalgie de zilele de vara cum in fiecare zi vizitam santierul in lucru. ma bucur mult sa vad ca sa dezvoltat lucrarea. eu am scris acum o sapt k se va deschide pt o zi (1 dec. adica se taie pamblica, se da gogosi cu ocazia alegerilor) si se va inchide pana va fi gata tot tronsonul. am aflat si eu dintr-o sursa nesecreta :)...un paznic la fel de pasionat de infrastructura

ciprebbe

Pai atunci daca e 1 dec sau e 8  imi doresc sa fie ceata cat cuprinde, sa nu zboare ninika de la Buc si sa lase constructorul in pace sa termine lucrarea.
E-republik