Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 38 Guests are viewing this topic.

user201

Mersi de poze, boer_escu, udar.
Nu cred că se va deschide nici la Sibiu ceva anul acesta după cum se prezintă podul acela necesar supra traversării.

BoGDaN

Eu cred ca vor da drumul pana la Cristian cat de curand. Iar Rusciorenilor li se poate amenaja/ pus balast pe drumul la Sura Mica pana se termina podul :) E un drum folosit de oamenii locului.

mishu77

Quote from: BoGDaN on November 14, 2012, 10:58:04 AM
Eu cred ca vor da drumul pana la Cristian cat de curand. Iar Rusciorenilor li se poate amenaja/ pus balast pe drumul la Sura Mica pana se termina podul :) E un drum folosit de oamenii locului.

Eu nu cred ca o sa dea drumu la nimic. Probabil podul peste drumu de la Rusciori nu e nici suprabetonat. O sa fie un haos, autostrada cu sens giratoriu pe ea, lucrari la nod sub trafic, plus de facut un drum din 106B dupa giratoriu in 143B (drumul catre Rusciori), sincer sunt foarte sceptic si nu cred ca o sa dea drumul la nimic anul asta.

BoGDaN

Ma refer la un drum ce apare pe google maps de la Sura Mica la Rusciori pe care eu il stiu iesind din Sura Mica dar nu am fost niciodata pe acolo, am sa dau o fuga sa vad daca e circulabil. Probabil ca e folosit de oamenii campului la muncile agricole. Se vede si pe google maps.

Raducu Popa

Pana nu se termina macar pasajul peste A1 si apoi o amenajare cat de cat a drumului agricol dintre Rusciori si Sura Mica, nu se poate da drumul la trafic pana la Cristian. Doar daca pastreaza actualul sens giratoriu, ceea ce este de rasul curcilor...:)

mishu77

Quote from: BoGDaN on November 14, 2012, 01:18:24 PM
Ma refer la un drum ce apare pe google maps de la Sura Mica la Rusciori pe care eu il stiu iesind din Sura Mica dar nu am fost niciodata pe acolo, am sa dau o fuga sa vad daca e circulabil. Probabil ca e folosit de oamenii campului la muncile agricole. Se vede si pe google maps.

Nu da nici o fuga ca e un drum practicabil de catre tractoare si carute, nicidecum de masini, Stiu ce spun pentru ca acum locuiesc in Timisoara, dar pana acum 2 ani am locuit in Sura Mica. Deci varianta aia eu zic ca iasa din calcul. Parerea mea e ca vor inaugura portiunea aia de autostrada cand va fi totul gata inclusiv cu nodul Sibiu vest, altfel ar fi o nebunie pe acolo (lucrari, sens giratoriu, pasaj neterminat) si la drept vorbind orice kilometru in plus este un castig, dar nu cu orice pret.

P.S. Eu sunt totusi curios cand se apuca de nodul Sibiu Vest (acum 2 saptamani cand am fost in zona erau ceva gauri sapate) dar mai ales de pasajul peste autostrada care sigur o sa dureze cel putin 2 luni sa il faca.

BoGDaN

Apoi stiu si eu ce sa zic?! Trec mereu prin Sura dar ma gandeam sa vad si eu drumul agricol daca era fezabila parerea. Si asa saracii Ruscioreni dupa ce ca is batuti de soarta si de amar....nu cred ca se suparau 2-3 luni.....scapam de aglomeratia criminala din Cristian si de curba mortii de la intrare!

mishu77

Quote from: BoGDaN on November 14, 2012, 03:16:37 PM
Apoi stiu si eu ce sa zic?! Trec mereu prin Sura dar ma gandeam sa vad si eu drumul agricol daca era fezabila parerea. Si asa saracii Ruscioreni dupa ce ca is batuti de soarta si de amar....nu cred ca se suparau 2-3 luni.....scapam de aglomeratia criminala din Cristian si de curba mortii de la intrare!

Daca vrei sa mergi du-te, vezi numai sa nu mergi dupa vreo ploaie :) Dupa parerea mea ca sa fie cat de cat practicabil, amenajarea drumului ar dura mai mult decat ar lua terminarea nodului si a rampelor la DJ143B. Plus ca vine iarna, iar acolo sunt dealuri, nu stiu cine o sa dezapezeasca pe acolo... eu unul exclud aceea varianta.

Raducu Popa

In cazul de fatza, decat o solutie provizorie, mai degraba cea finala, adica realizarea nodului. Pentru 5 minute in minus  nu se merita.

BoGDaN

Ok guys deci anul asta punem punct la capitolul inaugurari de autostrazi in Romania!

delacroix

Quote from: BoGDaN on November 14, 2012, 04:11:14 PM
Ok guys deci anul asta punem punct la capitolul inaugurari de autostrazi in Romania!
Cred ca se va inaugura si Simeria-Deva. Si definitivarea A2. Oricum e cel mai tare an pentru constructia de autostrazi. A numarat cineva kilometrii?

alin_simeriaveche

Am vb azi cu fratele meu la telefon (e din simeria veche, eu sunt in jud galati in interes de servici) ca toti muncitorii de tronsonul deva orastie sunt concentrati pe portiunea deva simeria si ca la inceputul lunii decembrie inaugureaza acea bucata cu cei de la bucuresti dar nu o dau in folosinta numai dupa ce e gata si restul.fratimio a vb cu un paznic.oricum e aiurea

tonică

Daca vrei sa mergi du-te, vezi numai sa nu mergi dupa vreo ploaie :) Dupa parerea mea ca sa fie cat de cat practicabil, amenajarea drumului ar dura mai mult decat ar lua terminarea nodului si a rampelor la DJ143B. Plus ca vine iarna, iar acolo sunt dealuri, nu stiu cine o sa dezapezeasca pe acolo... eu unul exclud aceea varianta.

Tocmai zic eu, ca nefiind un drum important chiar si pentru locuitorii rusciori si cumulat cu venirea iernii si indirect de blocarea acelui drum nu e un motiv esential pentru a nu se deschide aceea portiune de autostrada. Nodul nu se va face acum asta e sigur, nu stiu de ce tot mai credeti in miracole. E evident ca neincepand lucrul la el efectiv au avut de la bun inceput in plan deschiderea acestor km pana dupa cristian fie si cu acel giratoriu. Va fi un provizorat, v fi nitel caraghios dar va folosi traficului intr-atat de mult incat nu va conta decalajul de timp pana la construirea pasajului cu dj 106b. Oricum mai apoi continuarea autostrazii cu cele doua viaducte, tunel, rezolvarea problemelor cu acel dealuri vor provoca sigur intarzieri si cu timpul se va vedea ca acesti 8 km sau cati sunt vor fi de mare ajutor....
[/quote]

Ionut

Quote from: alin_simeriaveche on November 14, 2012, 04:38:09 PM
la inceputul lunii decembrie inaugureaza acea bucata cu cei de la bucuresti dar nu o dau in folosinta numai dupa ce e gata si restul.

Huh?! :o N-am inteles. Cum adica inaugureaza Deva-Simeria dar nu o dau in folosinta? :lol: N-are sens ce zici. Poate vrei sa spui ca vor sa termine dar nu deschid traficul. Sau...?!

Bine ai venit, multumim de informatii! :cheers:

mishu77

@tonică:
Stai ca nu intzeleg. Tu zici ca te doare la basca de aia 300 sau cati oameni sunt in acel sat si dai drumu la autostrada chiar daca aia nu au pe unde circula? Vom trai si vom vedea dar eu sunt convins ca portiunea aia se va deschide cand e gata.