Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

8 Members and 57 Guests are viewing this topic.

vchira

pun si filmuletul direct pentru cei care nu vor sa se mai oboseasca cu articolul care este cam idiot ;)
http://www.youtube.com/v/kGNbrTxummw

Ionut

OMG, mai exista si exceptii prin presa. Multumim de filmulet si multumim de stire! :cheers:

davyl

@vchira multumesc si eu de film si stiri!

Ionut, super pertinente concluziile tale! Plus ca peisajul mie personal mi se pare de vis! Cred ca va fi prima autostrada cu adevarat spectaculoasa din Romania si nu stiu care alta viitoare autostrada o va putea concura. Viitorul, insa, ne-o va spune! :)

mariansb

Foarte bun filmuletul pus de vchira!Din ce se vede stau f bine cei de la Strabag-stratul de uzura aproape gata, cu parapetele nu va fi o problema, iar la nodul Simeria s-au concentrat in ultima vreme;
ar mai ramane portiunea de langa Mures,aproape de Soimus,dar se poate rezolva daca vor trage tare
Eu cred ca in decembrie o sa circulam pe acolo
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

boer_escu

Toată stima @eurocopter!!!  :yes: :yes: :yes:

Quote from: Ionut on October 22, 2012, 04:48:21 PM
Eu zic sa strangem bani de pe acum fiecare si sa facem o intalnire mare la Sibiu sau la Sebes sau la Deva, pe undeva, anul viitor cand e gata. :)
@ionut - bună idee! eu, desigur, propun la Sibiu să fie sau eventual chiar la Aciliu!

adsailton92

Salut,
Am vazut de cateva minute, la stirile ProTv, cum ca, premierul a convocat la o sedinta pe toti drumari :(
Nu suna deloc bine si nu e vorba numai de dezapezire...

Ionut

Quote from: adsailton92 on October 22, 2012, 07:40:44 PM
Am vazut de cateva minute, la stirile ProTv, cum ca, premierul a convocat la o sedinta pe toti drumari :(

Cred ca e vorba ca au datorii 1,3 miliarde lei la diversi drumari si anul asta au alocate 200 mil lei pentru plati.

BoGDaN

ala filma din roaba impins..... filmarile adevarate tot aici pe forum se fac....
eu cred ca doctorul v.v.ponta se va trezi in al 12-lea ceas. nu cred ca vom pierde finantarea. ar insemna bomboana de pe coliva pentru A1

@adsailton92

e vorba despre dezapeziri, care vor costa mai mult anul asta. vreo 6000 de euro/ km. Asta e cusuta cu snur, poate cineva sa imi explice si mie de ce asa mult!!!

mitsu

Uitati si de ce nu se face receptia Timisoara - Lugoj: guvernul nu are bani sa o achite!!!

http://www.finantistii.ro/transporturi-infrastructura/10-km-de-autostrada-asteapta-de-2-luni-inaugurarea-alti-100-km-licitati-isi-asteapta-constructorii-75670

"Surse neoficiale ne-au declarat ca intarzierea este legata de faptul ca, odata receptia facuta, statul ar trebui sa si plateasca lucrarea"...

Tot de aceea se intarzie si desemnarea castigatorilor din august: sa nu fie nevoie de niciun fel de plata anul asta.

BoGDaN

Dincolo citeam postarea unui timisean care il citeaza pe Silaghi cu referire la termenul de 15 - sfarsitul lunii pentru publicarea rezultatelor licitatiei din august.

Ionut

Sursele alea neoficiale fac cam multa politica. Da, trebuie achitata lucrarea, insa nu toata, deja multe lucrari sigur au fost decontate cu UE. N-ar trebui sa fie asta problema. Si n-ar trebui sa fie asta problema nici pentru anuntarea loturilor noi...

mitsu

Mie-mi suna plauzibil. Au facut tot posibilul ca la tronsoanele licitate sa nu se inceapa Doamne-fereste ceva concret, ca sa nu fie nevoie sa se achite veun leu anul acesta. Au tot lungit licitatiile din iunie si pana acum.

Pelbartus

AMR 38 minute !  :D

,,Compania Națională de Autostrăzi şi Drumuri Naționale din România anunță participanții la trafic că în data de 23 octombrie 2012, ora 10:00 va avea loc deschiderea traficului pe Tronsonul de autostradă Timişoara – Lugoj, lot 1, km 44+500 – km 54+000", se precizează sec într-un comunicat al CNADNR.

b69crx

Aliluia, in sfarsit!
Asteptam si Arad-Pecica, si Simeria-Deva, si restul de tronsoane de pe A1.

O gura de oxigen de care avem cu totii nevoie in asteptarea deschiderilor babane de la anu'

cezar-mario2012

Am si eu o intrebare, daca la anul se termina sectiunea din A1 de langa Lugoj, lot1, pe unde o sa se iasa daca vi dinspre Deva? Acolo unde se termina lotul nu este prevazut nimic, pentru ca era prevazuta continuitatea cu lot2 Timisoara-Lugoj, care s-a anulat. Lotul se termina intrun drun judetean mic fara trafic destul de departe de DN6.