Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 58 Guests are viewing this topic.

Redox

Quote from: get on October 19, 2012, 02:12:19 PM
După ceva timp m-am gândit însă că poate e mai bine așa, pentru că foarte multă lume va începe să se intereseze ce-i cu bucățile alea de autostradă, iar forumul și articolele din presă sunt la o căutare pe goagăl distanță.
Foarte adevarat, cred ca astfel o sa creasca interesul populatiei referitor la constructia autostrazilor, macar din curiozitate pot sa caute ceva informatii  :D (la fel am facut si eu si am ajuns aici peundemerg.ro)

Quote from: get on October 19, 2012, 02:12:19 PM
Iar cine a editat cred că știa foarte bine ce face. Bucățile vizibile nu sunt racordate cu nimic, nu există riscul să te ducă Google pe acolo dacă faci o rută.

Nu cred ca exista riscul sa iti calculeze google-ul drumul pe acolo, bucata Giarmata - Izvin a fost introdusa de ceva vreme dar inca nu intra in calculul traseului, poate din cauza ca inca nu este deschisa.

PS: De asemenea am observat schimbari pe google maps si pe A3 (Bors - Suplacu de Barcau si Centura Bucuresti spre Bucuresti).

O zi buna.

sebba

Quote from: Ionut on October 19, 2012, 01:53:32 PM
Ti-e cam frica vad dupa ce am patit pe Arad-Timisoara. :)

Nuuu... Faceam doar haz de necaz, cautam motivatii ptr faptul ca nu deschid odata lotul ala...
Bag si io strambe, poate citesc si aia de sus...

Cat despre miscare... Am luat-o pe urma lui Bogdy si nu prea mai stau bine cu timpul asa ca nu mai am nici o veste de nicaieri...
Sailing away! S/Y Haimana

sebba

pana i-a salvat viata dar i-a distrus masina
butterfly effect: daca nu facea pana trecea de locul cu pricina si camionul se rasturna "in gol"! logicacalului

BAAAAAAAAAA!!! ASTIA DIN CONDUCEREA TARII sau care o frecati pe acolo, deschideti odata lotul giarmata-izvin si mai reduceti si din accidente! va doare-n c**!!!

Ionut

WTF, era un camion al constructorului presupun. Asta ar insemna ca nu e tocmai bine sa circulam printre camioanele pline de nisip ale constructorilor. Mda, oricum bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav. Vedeti ca avem si topic special pentru siguranta traficului. Discutam acolo.

Tot se mai lucreaza la Giarmata cu materiale de umplutura?! Baieti, care ati mai trecut prin zona, ce ati observat?

Sică

Puneau pavajul în sensul giratoriu, făceau ultimele umpluturi cu pământ vegetal în interiorul sensurilor, ar cam fi pe ultima sută de metrii. Sper să pot pune nişte poze dacă trec pe acolo zilele astea.

user201

Oau s-a umplut țara de autostrăzi pe Google. A1 aproape gata, A3 până la Ip e gata, super! Să fie oare rodul filmărilor de care vorbeați acum 1-2 săptămâni?

P.S. Ionut mulțumim de pozele de pe Arad-Nădlac, deși ce se vede de la Romstarde nu pare încurajator, dar poate lucrează de zor la capătul spre Ungaria :o.

lucianxx9o

Dragul nostru premier in loc sa deschida azi autostrada s-a dus la salonul auto de la bucuresti sa se uite la masini.
Intelgent cat o gaina!! :| vai de capul lui...

Ionut

Quote from: user201 on October 19, 2012, 07:00:19 PM
P.S. Ionut mulțumim de pozele de pe Arad-Nădlac, deși ce se vede de la Romstarde nu pare încurajator, dar poate lucrează de zor la capătul spre Ungaria :o.

Cu placere! Meritul este al sursei. ;)
Nu te baza pe faptul ca Romstrade lucreaza de zor la celalalt capat... poate vedem totusi filmarile facute de MT...

user201

Quote from: Ionut on October 19, 2012, 07:44:34 PM
Quote from: user201 on October 19, 2012, 07:00:19 PM

Cu placere! Meritul este al sursei. ;)
Nu te baza pe faptul ca Romstrade lucreaza de zor la celalalt capat... poate vedem totusi filmarile facute de MT...

Legat de Romstarde cred că e mai mult o amăgire sau o speranță, dar sincer mult aș dori să văd și eu filmările alea.

BoGDaN

Pai daca ROMSTRADE e cu un picior in groapa nu cred ca mai avem sperante mari de terminare in 2013. Nici macar nu cred ca  pot.  Fizic vorbind. Nelu Iordache nu are lichiditati si acum drege busuiocul fata de ultima sursa de bani. Dar ce face Monte Adriano? Mai traiesc pe aceea portiune?

Pelbartus

Quote from: lucianxx9o on October 19, 2012, 07:26:33 PM
Dragul nostru premier in loc sa deschida azi autostrada s-a dus la salonul auto de la bucuresti sa se uite la masini.

?
Nu e nici o legatura intre deschiderea circulatiei si premier, care oricum nu va fi prezent la "festivitate".
S-a scris mai sus ca inca nu s-a finalizat nodul Giarmata.

Acum cateva zile cand veneam dinspre Arad, se freza asfaltul pe o portiune de ~100m pe banda I. O fi bine, o fi rau...

BoGDaN

Quote from: lucianxx9o on October 19, 2012, 07:26:33 PM

Pai s-a dus ca iata avem vanzari de republica bananiera. Suntem la cel mai jos nivel din 2000 incoace. Adica pe vremea cand eram adolescent si cine avea Cielo sau Espero era mare.
Nu inteleg de ce nu se da drumul la aceasta autostrada.....mor oamenii pe capete. Iar presa e proasta rau la Bucuresti, nu intelege ca autostrada are conexiune pe Timisoara-Lugoj? Este extrem de utila aceasta autostrada.
Tare aiurea e google maps cu intinderi lipsa intre Sibiu si Deva. Macar daca tot au pus sa o fi pus integral.

sebba

poate ca nu trebe sa vina premierul sa deschida lotul ala dar macar sa-si birjareasca cum trebuie argatii sau daca le e rusine sa mearga noaptea pe ascuns si sa dea drumul la acces...
cum tot balmajesc eu pe aici: pestele de la cap se impute!

Ionut

Quote from: Pelbartus on October 19, 2012, 08:31:21 PM
Acum cateva zile cand veneam dinspre Arad, se freza asfaltul pe o portiune de ~100m pe banda I. O fi bine, o fi rau...

Se freza pana in nod, presupun... probabil ca sa faca legatura mai bine intre asfaltul pus acum un an si cel pus acum, nou, in zona nodului.

Quote from: BoGDaN on October 19, 2012, 08:36:08 PM
Iar presa e proasta rau la Bucuresti, nu intelege ca autostrada are conexiune pe Timisoara-Lugoj? Este extrem de utila aceasta autostrada.

Presa nu-si da interesul, nu are sens sa te mai miri. Sunt foarte putini in presa care se pricep cat de cat la infrastructura.

Quote from: sebba on October 19, 2012, 08:47:08 PM
poate ca nu trebe sa vina premierul sa deschida lotul ala dar macar sa-si birjareasca cum trebuie argatii sau daca le e rusine sa mearga noaptea pe ascuns si sa dea drumul la acces...

Nu e treaba premierului sa puna presiune. E treaba ministrului. Din pacate Silaghi nu are nicio treaba.

Hai sa ne concentram pe lucrarile in sine, ne-am stresat destul cu deschiderea asta.