Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 52 Guests are viewing this topic.

MHN

Quote from: Ionut on October 11, 2012, 12:15:40 PM
Quote from: MHN on October 11, 2012, 12:11:25 PMLa ce filmare te referi?

Vezi daca nu urmaresti toate threadurile? :p
Citeste de aici incepand.

@b69crx: nicio sansa pentru Alpine sa termine anul asta. In primavara insa va fi gata daca totul e OK (adica daca se vor pastra fondurile).
Asa este, nu am fost pe faza.

Quote from: sebba on October 11, 2012, 12:38:30 PM
Quote from: MHN on October 11, 2012, 12:11:25 PMLa ce filmare te referi?

mai vor INCA o filmare, lasa ce s-a filmat ieri, sa filmeze cand incep camioanele sa mearga pe bucata aia, azi la ora 15:00
cel putin asa am inteles, eram de fata cand a sunat telefonul (rosu) si au solicitat ca avionul sa fie acolo sa filmeze
Multam pentru lamurire.

Quote from: ciprebbe on October 11, 2012, 12:28:06 PM
Quote from: Ionut on October 11, 2012, 11:41:15 AM

Bine ca totusi se deschide, era culmea ridicolului sa nu deschida nici azi pentru ca s-a suparat Ponta pe presa. :rant:

Iti dai seama ce si-o aude de la noi si de la presa daca nu deschid azi.

Daca va fi la ora 15 sper ca forumistii care si-au dat intalnire la capatul dinspre Lugoj sa fie prezenti si insotiti cu ap foto si video.
Noi ceilalti raspanditi prin toata tara si lumea , asteptam cu sufletul la gura sa vedem pozele si filmarile din teren.
Hai baietii ca se poate!!!
Cum am scris si pe thread-ul dedicat intalnirilor, am shiftat pe maine la ora 13.

sebba

Informatie contradictorie: se amana, nu se mai filmeaza!!! Vedem! Cum aflu ceva va tin la curent
Sailing away! S/Y Haimana

ciprebbe

Inaugurarea primului tronson din autostrada Timişoara-Lugoj s-a amânat: circulaţia se deschide săptămâna viitoare

""Mai sunt câteva lucruri de pus la punct. Este vorba de montarea unor semne de circulaţie, ale unor parapeţi, după ce camioanele constructorilor au ieşit de pe drum, de alte câteva semnaizări la ieşiea de pe autostradă", a spus Teodor Tudur, şeful Poliţiei Austrăzii Vestului."

http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Inaugurarea-autostrada-Timisoara-Lugoj-circulatia-saptamana_0_790121131.html

Eu deja le zic de dulce!!!
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

sebba

Mda, s-a confirmat si amanarea... dulce, acru, le zicem sa le ajunga...
Adevarul e ca din cat am apucat sa vad din filmare, inca mai bantuiau masini ale constructorului pe bucata aia.

Sa speram ca nu ne vor tine mult macar cu publicarea filmarii
Sailing away! S/Y Haimana

Ionut

Foarte frumos, ce sa zic. Minunat.

Si mai frumos de atat este lotul Romstrade. Nu s-a miscat nimic de acum 3 saptamani... poza sursa secreta.

Pentru cei care nu stiu, poza este la "imbinarea" loturilor 1 (Romstrade) si 2 (Alpine) din Nadlac-Arad. In plan apropiat lotul 2, Alpine. Apoi vine lotul Romstrade, cu boscheti.

Sică

E păcat de Monteadriano, cu care am avut tangenţe prin închiriere de utilaje pe centura Lugojului, unde pot spune că au lucrat "nemţeşte". Până şi însămânţările cu iarbă verde le-au făcut. Au cam kixat-o cu sensul acela giratoriu unde s-a tasat foarte repede pavajul, însă în principiu, au fost meseriaşi. De-aia zic că e păcat, că prin asocierea asta cu Romstrade, şi-au luat o ţeapă majoră. Dacă stau să mă gândesc, era prea ireal şi netipic să avem autostradă în 2013 până la graniţă [ din Timişoara, cel puţin, de unde plec eu ].

Ionut

Prieteni, avem ce sa discutam pe-aici macar pana in 2020. ???

QuoteAutostrada Sibiu-Piteşti va fi finalizată în anul 2020
Coridorul IV paneuropean va fi finalizat în anul 2020, segmentul de autostradă Sibiu-Piteşti urmând să fie construit cu finanţare din fonduri europene, alocate în cadrul programului operaţional 2014-2020, a declarat Septimiu Buzaşu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii.

"Pe Coridorul IV, în 2016 vom circula de la Nădlac la Sibiu, de acolo vom avea o întrerupere până în 2020 şi vom circula de la Piteşti la Constanţa", a afirmat Buzaşu, într-o conferinţă de presă.

sursa: Mediafax

Poate ne spune Dl Buzasu de ce (din surse) s-a blocat licitatia pentru reactualizarea SF-ului pe Sibiu-Pitesti. Ne spune cineva?! Am zis cu cateva pagini in urma, dar normal ca presa doarme in papuci. Sau poate ca nu s-a blocat, mai stii? Avem noi surse care nu sunt bine informate.

ciprebbe

"Pe Coridorul IV, în 2016 vom circula de la Nădlac la Sibiu"....
logica amanarii listei cu castigatorii licitatiilor din sept,
2012 e dus, 2013 doamne da sa fie contestatii sa nu putem semna inca contractele, 2014 ne apucam de loturi si in 2 ani sa fie gata.......
Eu speram la un 2014 .....deja ne baga bomboana cu 2016...urmeaza 2020...etc..
De discutat o sa fie de discutat pe forumul asta si dupa 2020 pt ca proiecte sunt si vor mai fi. Noi sa fim sanatosi ca altii se joaca cu nervii nostrii.
E-republik

Klaudiu!!!

QuoteAutostrada Sibiu-Piteşti va fi finalizată în anul 2020
Coridorul IV paneuropean va fi finalizat în anul 2020, segmentul de autostradă Sibiu-Piteşti urmând să fie construit cu finanţare din fonduri europene, alocate în cadrul programului operaţional 2014-2020, a declarat Septimiu Buzaşu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii.

"Pe Coridorul IV, în 2016 vom circula de la Nădlac la Sibiu, de acolo vom avea o întrerupere până în 2020 şi vom circula de la Piteşti la Constanţa", a afirmat Buzaşu, într-o conferinţă de presă.

sursa: Mediafax

Acum am si eu o nedumerire..... daca lucrarile PRINTR O NU STIU CE MINUNE ar incepe in 2013(licitatii, atribuiri de contracte si demararea lucrarilor efectiv) statul Roman ar plati din fonduri proprii avansurile pentru firmele contractate, s ar putea restitui platile de U.E.in 2014?

anacronox

S-a făcut primul pas pentru Autostrada Sudului: București-Timișoara
http://b365.realitatea.net/s-a-facut-primul-pas-pentru-autostrada-sudului-bucure-ti-timi-oara_183598.html

citesc si imi fac cruce ce oamenii sunt la conducerea companiei de autostrazi:
" În timp ce podul Calafat-Vidin ar trebui să fie gata la începutul anului viitor, din coridorul IV Pan European ar urma să se inaugureze primul tronson luna aceasta. Prima secţiune de 9,5 kilometri din tronsonul de autostradă Timişoara - Lugoj, Coridorul 4 Pan-European, va fi deschis circulaţiei în ultima săptămână a acestei luni, a spus directorul Companiei de Autostrăzi Mircea Pop."

Ionut

Quote from: claudiu!!! on October 11, 2012, 04:43:42 PM
Acum am si eu o nedumerire..... daca lucrarile PRINTR O NU STIU CE MINUNE ar incepe in 2013(licitatii, atribuiri de contracte si demararea lucrarilor efectiv) statul Roman ar plati din fonduri proprii avansurile pentru firmele contractate, s ar putea restitui platile de U.E.in 2014?

Se poate face bridge project, nu asta e problema. Problema e ca lucrarile la Sibiu-Pitesti trebuie sa inceapa dupa ce se face SF-ul sau mai bine zis se reactualizeaza. Aceasta licitatie este blocata (din surse) momentan. Deci cand veti vedea SF-ul gata, atunci mai vorbim de licitatie. Pana atunci n-are rost. Deci nu-ti fa probleme pt 2013.

iuli

Am fost acum pe la nodul de la Giarmata. Se lucra in draci... Gramezi de utilaje, se finisau giratoriile, marcajele nu mai sunt galbene ci sunt finale.
Parerea mea e ca amanarea deschiderii e cauzata de nefinalizarea nodului. Sper totusi sa apuce intr-o saptamana si stalpii de iluminat.
Stie cineva daca vesnicele cabluri de lot 1 au fost relocate? Si asta mai poate fi un motiv.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

user201

Suuper termenele cu 2016 Sibiu-Nădlac și 2020 terminarea A1. Pană atunci gată și bulgarii Hemus, Struma și drumurile expres de la Ruse spre Shumen si Plevna, deci va fi bine.
Oare cum au umplut țara Croații cu autostrăzi între 2001 și 2005? E drept că sunt cu taxă la km, dar sunt.
Să sperăm că faceți rost de filme și ne mai delectăm cu ele. Oricum Romstrade pare ca se încadrează cu succes la termenul 2016 după cum văd în poze.

Până atunci poate vă uitați la foto reportajul meu de pe Valea Oltului

duck_dani

Niste procente despre stadiul lucrarilor pe Nadlac-Arad: http://www.aradon.ro/tot-mai-incet-pe-autostrada/1185543. Nu stiu de unde le-au scos, dar daca sunt adevarate, cel putin lotul Romstrade sta f f bine ;)

ciprebbe

" După un an de construcţii şi după nenumărate scandaluri, Romstrade a reuşit ,,performanţa" de a aduce stadiul fizic al autostrăzii Nădlac-Arad, lotul I, la un neverosimil procent de... 7,2 la sută. "
Foarte bine stau....dupa 1 an ...7.2%...si la lopata de lucrau numa si tot faceau mai mult :(
E-republik