Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 43 Guests are viewing this topic.

alecu26

Quote from: Redox on October 06, 2012, 12:56:22 PM
Am trecut ieri pe la Aciliu, pot spune ca tablierul a ajuns in dreptul pilonului cu numarul 5. Nu am reusit sa fac o poza cu el deoarece aveam la indemana doar telefonul mobil si in plus se intunecase.

cred ca vor intarzia dupa aia un pic.

La pilonii 6, unul din ei nu era chiar gata. Iar la 7...cred ca e chiar foarte mult in spate. Plus ca vin si frigurile...si asta va afecta intarirea betonului....

Oricum...ca sa termine cat de cat in termen....principala conditie ar fi ca pilonii pana in 15 noiembrie sa fie gata 100%. Greu cu betoane la inaltimea aia la temperaturi mici....si mai ales la un asa element.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

lautaxi

sal
postez doua poze de astazi la nod Simeria Veche de pe partea cu Magura Uroiului

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
deci dupa praf e k se lucreza.

alecu26

nu cumva lucreaza Strabag? Cred ca si-au dat si ei seamca ca pt deschiderea Deva-Simeria au nevoie de acel nod si pod...si au luat problema in propriile maini.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

tonică

Lautaxi multam de poze...Bine, sincer nici nu ma indoiam ca straco nu ar mai lucra acolo, totusi se vedeau cu utilaje si pe filmuletul lui eurocopter. Eu unul nu cred zvonurile legate de incapacitatile de plata ori de probleme mari financiare in legatura cu ei insa cred zvonurile legate de problemele mari de pe traseu de care am auzit si de care scrie si mmcliviu aici.
Pe de alta parte nu neaparat in podul peste cf sta deschiderea portiunii deva-simeria chit ca e de lucru cel putin 3 saptamani si acolo cat mai ales, zic eu, la pilotii aia forati de dinainte de giratoriu de la soimus, de unde a postat si horia 007 o imagine noua, pentru care ii multumesc si lui. Oare de ce s-au apucat la spartu targului?... :(

In alta ordine de idei, SB33UFO bine-ai venit, si-n plus cu imagini de pe santiere...Sunt cumva de pe sibiu-cristian ca n-ai mentionat ?

nenea_hartia

Quote from: tonică on October 06, 2012, 10:56:01 PM
In alta ordine de idei, SB33UFO bine-ai venit, si-n plus cu imagini de pe santiere...Sunt cumva de pe sibiu-cristian ca n-ai mentionat ?
Da, se observă faimosul giratoriu de la Sibiu. :lol:
Mulţumesc tuturor pentru poze!

mns

Am trecut si eu azi pe la nodul centurii Arad cu sectorul Alpine din Arad-Nadlac, si mi se parea ca deja pe o portiune mica dintr-una din bretele pe directia Centura-Nadlac deja era balast stabilizat, iar putin mai in spate erau utilajele pregatite pentru a continua probabil. Nu mai era miscarea pe care am vazut-o in trecut, dar era si sambata la ora 20.

Ionut

Sunt si camere cu stabilizator si sunt si softuri care scot acele trepidatii. Dar pentru astfel de discutii avem thread special, separat, vorbiti acolo va rog. :cheers:

Eurocopter

Quote from: horia00007 on October 07, 2012, 01:14:57 PM
Ref: filmari
Poate sa-mi spuna cineva ce ''stabilizator'' (antivibratii) pentru camera video folositi ?

Camera (Drift HD) este dotata cu un fel de stabilizator ce transforma vibratiile in valuri sau unduieli ale imaginii. Aceste valureli le-am anulat apoi in proportie de peste 90% prin stabilizatorul disponibil pe youtube.

savagedanyro

@iuli :

stii cumva cand se deschide totusi Giarmata-Izvin ? a ramas pe vinerea viitoare ?

PS : TIMISOARA e noua campioana nationala la RUGBY. Felicitari ECHIPEI TEHNICE si GLADIATORILOR nostri.
...live the moment...

iuli

Quote from: savagedanyro on October 07, 2012, 07:05:44 PM
@iuli :

stii cumva cand se deschide totusi Giarmata-Izvin ? a ramas pe vinerea viitoare ?

PS : TIMISOARA e noua campioana nationala la RUGBY. Felicitari ECHIPEI TEHNICE si GLADIATORILOR nostri.
Din pacate nu stiu inca nimic concret, nici ce sa confirme nici sa infirme ziua de vineri.
Fiti siguri ca daca voi afla ceva va voi spune cat de repede pot.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

radutm

Eu am auzit de vineri, dar nu bag mana in foc ca asa va fi. Probabil se va da un anunt oficial cu cel putin o zi inainte. Sper sa fie saptamana asta! Voi face tot posibilul sa particip la intalnire. 
cont inchis

mishu77

Quote from: user201 on October 05, 2012, 10:00:33 PM....... ba chiar din contra cred ca intai vor bloca circulatia de la ultimul exit pana la actualul sens giratoriu pentru a construi nodul de acces.

Cred ca e exclusa aceasta varianta pentru ca, in acest modul centura Sibiu ar deveni inutila pentru cei care merg pe relatia Brasov (Valcea) - Sebes, eventual ar putea fi folosita pentru relatia Brasov (Valcea) - Medias, dar traficul e foarte mic acolo comparativ cu restul. Podul care face legatura orasului Sibiu peste calea ferata, cu drumul care merge la Medias, (ultimul exit inainte de sensul giratoriu de la capat) este inchis pentru cel putin un an, astfel traficul ar trebui sa revina prin oras pe vechile trasee pana se construieste nodul. Ca sa deschida aceea portiune intre actuala centura Sibiu si dealul Sacelului trebuie ori sa construiasca nodul Sibiu Vest sub trafic in 2 luni (imposibil cred eu) ori sa dea drumul cu actualul sens giratoriu si circulatia sa se desfasoare cu acel sens giratoriu in functie (o solutie aiurea si cu restrictii de viteza mari). Nu am mai fost de vreo luna in zona, dar cel putin la incepul lunii septembrie cand am fost in zona nu era facut absolut nimic la nodul Sibiu Vest.
Asadar deschiderea A1 intre DJ 106B si dealul Sacelului anul acesta este imposibila dupa parerea mea in conditii normale de trafic.

SB76UFO

Circulatia acolo se va desfasura prin giratoriu in continuare, iar deschiderea portiunii pana la dealul Sacelului se vrea pana la sfarsitul anului, dar imi vine greu sa cred ca se va realiza deoarece la podul de pe 143B mai e mult de lucru. A se vedea pozele postate.
"Prostia este eternă și invincibilă"

mariansb

cateva poze facute vineri de pe DN7 ,cu telefonul si soarele in fata , surprinzand lotul 1 din Orastie-Sibiu si nodul de la Simeria

"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

In seara asta ,pe la ora 20, cei de la Strabag erau la datorie pe lotul 1 din Orastie-Sibiu,iar la nodul Geoagiu erau montate grinzile peste DN7-nu mai sunt sigur daca erau 3 sau 4
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell