Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 53 Guests are viewing this topic.

Ionut

POS-DRU este Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. N-are treaba cu POS-T, POS-Transporturi. DJ-urile oprite pe timpul Elenei Udrea au fost pe REGIO, alta axa. Regio nu e acelasi lucru cu POS-T. "Trans" este POS-T. Complicat, stiu.

Autostrazile se fac, evident, pe POS-T, de aceea vedeti sigla "Trans" pe panourile de informare ale santierelor pe A1 si oriunde este vorba de finantari POS-T.

Cel mai sigur este sa vorbeasca cineva de la constructor. Sa vedem si ei ce zic, ei stiu foarte bine ce au lucrat, ce au facturat si ce au primit, daca au primit de la MT/CNADNR. DUPA CE PLATESTE MT/CNADNR la constructor, DUPA AIA MERGE LA COMISIE si cere decontarea!!!!!!! Pe transporturi asa se finanteaza si asta e marea problema. Nu e vorba de plata co-finantarii, ci de platile "curente". Constructorul NU are contract cu COMISIA, ci are contract cu MT/CNADNR!!! Constructorul ia banii de la Companie/Minister, apoi Comania/Ministerul se deconteaza la UE!!!

Oh, m-am aprins. E clar pt toata lumea?

lautaxi

poze nod Simeria

Uploaded with ImageShack.us  ... de podul peste calea ferata( constructor Straco) depinde deschiderea tronsonului Deva-Simeria contructor Strabag

Uploaded with ImageShack.us

lautaxi

in poze nu se vede dar era miscare in zona ,deci Straco nu a crapat!!! inca

user201

Ok, se vad clar progrese si fata de filmare. Ma bucur ca se vad si niste grinzi intr-o poza, daca nu ma insel. :banana2:

SB76UFO

Salut tuturor,
Sper sa postez bine pozele, daca nu, va rog sa ma ajutati.

"Prostia este eternă și invincibilă"

user201

Progreseaza si la Sibiu.
Nu cred ca vor da drumul la circulatie in Decembrie pe acolo, ba chiar din contra cred ca intai vor bloca circulatia de la ultimul exit pana la actualul sens giratoriu pentru a construi nodul de acces.

SB76UFO

Imi cer scuze pentru calitatea imaginilor, sunt facute cu telefonul si la o ora destul de tarzie.

"Prostia este eternă și invincibilă"

djsmeu

De Arad -Nadlac  nu mai stie nimeni nimik???ceva poze..filmuletze?? :(

mahora

Pelbartus

Viaductul din localitatea sibiană Aciliu este construit pe traseul tronsonului Orăştie-Sibiu al autostrăzii A1. Când va fi finalizat, va avea o înălţime maximă faţă de sol de 74 km şi o lungime de un kilometru. Viaductul, care numără 12 piloni, ar urma să fie terminat la sfârşitul anului.

:jawdrop: Chiar ca e cel mai inalt. :lol: :lol: :lol:

MHN

Materialele din domeniul infrastructurii publicate in presa in ultimii ani s-au transformat tot mai mult din surse credibile de informare in surse de ...buna dispozitie. (binenteles, cu cateva exceptii, printre care si cele redactate de catre un coleg de-al nostru de forum)

Redox

Am trecut ieri pe la Aciliu, pot spune ca tablierul a ajuns in dreptul pilonului cu numarul 5. Nu am reusit sa fac o poza cu el deoarece aveam la indemana doar telefonul mobil si in plus se intunecase.

vancouver

Quote from: horia00007 on October 06, 2012, 02:12:46 PM
Oare pilotii vor fi ''ingropati'' intr-un zid de beton ?

Obligatoriu capatele pilotilor trebuie inglobate in beton. Se va face un radier acolo, apoi probabil si un zid.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

panda05

Quote from: djsmeu on October 05, 2012, 11:52:39 PM
De Arad -Nadlac  nu mai stie nimeni nimik???ceva poze..filmuletze?? :(
Salutari,
din ce vad eu zilnic cu masina de pe centura aradului Alpine lucreaza in zona de interconectare cu centura Arad cu efectiv mai redus decat acum cateva luni dar eu cred ca in 2 saptamani ar putea turna asfalt deja peste tot pamantul care l-au carat acolo si l-au tot compactat pe traseul autostrazii si pe bretele. de romstrade nu stiu nimic. poate un filmulet in octombrie de la bogdymol ?!  :D
IT Manager

bogdymol

Quote from: panda05 on October 06, 2012, 03:10:12 PM
Salutari,
din ce vad eu zilnic cu masina de pe centura aradului Alpine lucreaza in zona de interconectare cu centura Arad cu efectiv mai redus decat acum cateva luni dar eu cred ca in 2 saptamani ar putea turna asfalt deja peste tot pamantul care l-au carat acolo si l-au tot compactat pe traseul autostrazii si pe bretele. de romstrade nu stiu nimic. poate un filmulet in octombrie de la bogdymol ?!  :D

Uita-te si in zilele urmatoare la zona aceea. O sa fie miscare.

Legat de filmulet: deocamdata nu pot sa-l realizez. Am primit si un mesaj de la un coleg care se oferea sa-l realizeze el. Nu am nici o problema cu realizarea filmului de catre altcineva. Daca eu voi putea voi anunta inainte pe forum.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele