Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 79 Guests are viewing this topic.

StefanCelMare

Uitându-mă pe imaginea satelitară, mi se pare interesant că pe tronsonul Margina - Holdea, calea ferată nu pare să aibă tunel. O fi mai rar traficul feroviar, dar e mai zgomotos, dacă se vrea zonă de trecere pentru animale. Interesantă zonă. Abia aștept să trec prin tunel pe acolo :)

GDPR

E tunel CF intre Holdea si Costeiu de Sus

Dani

Exceptional reportaj Rocklee! Felicitari si multumiri!

:cheers:

paulmare

Quote from: StefanCelMare on February 08, 2016, 12:15:34 PM
Uitându-mă pe imaginea satelitară, mi se pare interesant că pe tronsonul Margina - Holdea, calea ferată nu pare să aibă tunel. O fi mai rar traficul feroviar, dar e mai zgomotos, dacă se vrea zonă de trecere pentru animale. Interesantă zonă. Abia aștept să trec prin tunel pe acolo :)

la min 1
E tunel de creasta, Ilia-Lugoj e de la sf sec XIX

StefanCelMare

Uitându-mă la clipul ăsta, îmi imaginez cât de mult se va schimba peisajul pe-acolo, înainte de tunelul CF - dacă nu cumva va fi în tunel deja autostrada acolo. (pe plan nu apar tunelurile de autostradă)
Vedeți planul:
http://www.ratt.ro/forum/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=91568

Later edit:
Mi-am adus aminte de randarea existentă...
Doar între Margina și Coșteiu va fi mai schimbat peisajul. Puțin înainte de Coșteiu, A1 trece peste CF (min. 1:19) și intră în tunel/tuneluri prin deal spre Holdea.

paulmare

Tunelul CF are 400 de metri, un capat in Hunedoara si un capat in Timis
Cel al autostrazii trebuie sa fie mai "jos", partea asta o sa ramana cred destul de putin atinsa

si e un singur tunel, "de baza", in locul celor 3 tunele "de creasta"+viaductele de acces la ele din randarea de pe youtube care ati postat-o.

dorum

jalemare

Magic Roklee!!!!
Senzaționale reportajele!
Mulțumesc!

nelu55

Bine v-am gasit! Pe LD 2,se lucreaza la pasajul dc 100 de la km 47+090 al A1.La data de 29 01 2016, erau ridicati pilonii,se aduceau ceva placi turnate si se lucra la devierea dc 100.Dupa km 47+090 era adus ceva pamant,pe o distanta de aprox.50 m.Pina la km 51 am vazut pancarde inscrise cu numarul de km,fixate pe copaci.Cand voi sti,o sa pun si poze.

nelu55

Pasaj LD2,km 47+090,vedere inspre Margina.

nelu55

Asa a inceput,pasaj A1,km 47+090 LD 2

TibiV

Bine ai venit !...

Îi face cineva un "tutorial", că eu sunt pe mobil ?....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

rocklee

bine ai venit printre noi Nelu55.....multumim de imagini si speram sa ne ti la curent cu noutatile din zona.... :)

multumim   :cheers:

horatiu.cosma

Bine ai venit @Nelu55, frumoasa intrare in scena :). Am si eu o curiozitate. In acel punct pozat de @Nelu55, A1 trece intre DC100 si calea ferata. Aici nu prea vad cum ar incapea. Oare ce vor face acolo? Muta DC-ul?

nelu55

Pentru Horatiu Cosma,dupa cum am vazut in Studiul de evaluare adecvata pentru proiectul autostrada LD,DC 100 va fi relocat:
-la km 47+090
-km 47+580-km 48+190
-km49+590  pe o lungime de 270m
-km50+520-km -50+950
Pentru Gruiarew,pozele au data corecta.