Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 38 Guests are viewing this topic.

Ionut

Si avem pe speed si ultimul clip de la MT cu Autostrada A1 Arad-Timisoara - 15 decembrie:

http://www.youtube.com/v/dfcOQwGLa7g

MHN

Ne-am intors acum de la Arad.
Cateva poze imediat.

MHN

Doua prime impresii:
- pe AR-TM este turnat stratul de uzura iar pe Arad by-pass, nu.
- timp necesar deplasare de la nod Giarmata la nod Arad Sud < 20 minute (16 la dus si 14 la intors).

by me

Ionut

MHN

Ionut

Pe Arad bypass stiam ca e strat de uzura intre DN69 si nodul 2 (parca e Calea Bodrogului). Nici pe segmentul asta nu e stratul de uzura?

MHN

S-ar fi putut ca acolo sa fie asa cum ai stiut, insa centura era tare valurita, iar asfaltul era vizibil de alta calitate.

Cam asa era vremea:

Ionut

WOW, da' chiar ploua bine. :)
La Cluj e foarte frumos acum.

Daca e valurit sigur nu e strat final, e clar ca n-au avut timp sa puna. Nu-i bai, nu se strica, din ce stiu eu.
La primavara mergem cum trebuie, sa fie intr-un ceas bun!

Si mai astept poze daca mai ai. :)
:cheers:

bogdymol

Multumim de poze MHN. Eu doar maine voi merge pe ea pentru ca se anunta vreme buna si vreau sa imi iasa pozele si filmul fain :)

Oricum, nu m-am putut răbda si m-am dus pana la podul peste Mures sa fac 2-3 poze cu telefonul :D Din cate se vede panourile fonoabsorbante nu au aparut inca pe centura:

Sus pe pod se vad si parapetele New Jersey metalice (sunt goale pe interior, dar nu cred ca sunt ancorate cu nimic de drum):

Vedere in cealalta directie (spre aeroport):

Mai multe poze pe maine dupa-masa...
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

Abia astept pozele si filmuletul!
Sa pot sa le vad si eu cum trebuie, netul asta mobil nu e cine stie ce. :D

Apropo si offtopic: pe intercity sunt prize si civilizatie ca-n trenurile din vest. Acum 4-5 ani de zile ar fi fost de neconceput ce este acum. Sper ca peste 5 ani de zile sa vedem si soselele la nivelul din vest. Macar cu trenurile intercity suntem acolo. Cu trenurile, nu cu liniile. :)

MHN

^^
:)

Alte fotografii in sens invers, adica dinspre DN7 spre nod Giarmata:
QuoteLocul in care se trece de la 2 la 4 benzi:

Aici se trece la "half profile":

Viitor pasaj dinaintea nodului cu Nadlac-AR:

by me

bogdymol

Quote from: Ionut on December 17, 2011, 02:35:51 PM
Apropo si offtopic: pe intercity sunt prize si civilizatie ca-n trenurile din vest. Acum 4-5 ani de zile ar fi fost de neconceput ce este acum. Sper ca peste 5 ani de zile sa vedem si soselele la nivelul din vest. Macar cu trenurile intercity suntem acolo. Cu trenurile, nu cu liniile. :)

Sa continuam cu offtopicul: cand am fost la Bucuresti prin septembrie m-am bucurat ca tot drumul am avut priza functionala, iar netul de la DigiMobil a fost destul de bun. Se mai intrerupea, dar mergea binisor pentru o calatorie cu trenul. N'șpe ore cat a durat drumul am stat pe net (+vizionat un film) asa ca a trecut destul de repede :)
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

MHN

QuoteTot de pe Arad by-pass:

Denivelare ciudata marcata cu galben

Dupa pod:

by me

MHN

QuoteDe aici se trece de la "half profile" la full:

Pasajul DN69 si nodul Arad Sud:

Inainte de spatiul de servicii:

Indicator pentru nodul de la Ortisoara/Seceani (nedeschis traficului, deocamdata):

Spre nodul de la Giarmata:

Nodul de la Giarmata (inca nefinalizat) si final tronson AR-TM:
by me

Ionut

Faine faine pozele! :cheers:
Multumesc!

@bogdymol: Bucuresti-Timisoara pe intercity este super OK, face 8 ore parca. Pana la Cluj fac 9 desi drumul e mai lung. Dar in Transilvania e peste tot podis si viteza de deplasare lasa de dorit. Liniile sunt vechi si sunt restrictii peste tot. Dar B-Timisoara este excelent, se merita acum in locul masinii pana cand A1 e gata pana la Sibiu. Din 2013 vin la Timisoara numai de drag.