Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 25 Guests are viewing this topic.

valexandru

@ Ionut Scuze, intr-adevar Straco. Insa faza chiar asa era! Ziceau ca vor sa dea la sfarsitul anului acesta in functiune lotul.
    Aici e si renumita melodie legata de centura Sebesului (probabil o stiti):
http://www.youtube.com/v/Ify1japLXXs
"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"

bogdymol

Quote from: vchira on April 12, 2012, 01:36:46 PM
daca gata alpine anul asta si lotul 1 nu ii gata, se va putea totusi folosi acceptabil acel tronson? cat de departe este nodul de DN7? nu cunosc geografia locului foarte bine, dar daca trebuie sa mergi cativa km prin Pecica atunci nu stiu cum va fi... aceasi intrebare daca se poate si despre drumul de legatura cu Nadlac de pe lotul 1... mersi.

Daca Alpine isi termina lotul lor nu se imbunatateste in mod consistent circulatia intre Arad si Pecica. Uite aici harta. In punctul A e nodul cu DN7 de la Pecica, iar in B e nodul Centura Arad cu autostrada spre Nadlac. Traseul actual e cel marcat pe harta, iar dupa finalizarea lotului lui Alpine va fi aproximativ in linie dreapta. Lotul lui Alpine nu se sfarseste in punctul A, ci undeva la nord de Pecica, dar e inutila bucata aia fara cea a lui Romstrade.

Drumul de legatura de la Nadlac e cel de aici (intre DJ709J si granita ... din pacate nu-l pot marca, dar il vezi tu).
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

@valexandru: Ar fi extraordinar sa dea centura Sebes in folosinta anul asta. Sa vedem... personal nu cred.

@all - precizare MT dupa articolul ciudat aparut legat de Arad bypass. Ma bucur ca biroul de presa al MT/CNADNR nu doarme.

Cristi232

@udar
S-a schimbat ceva in acest plan?

@ionut
in mesajul 1 al  acestui subiect:
este 100% ca A1 Pitesti-Sibiu nu va fi PPP.

Am vazut toate filmele afisate recent, pe mt si transpuse pe Youtube. Pacat ca n-a aparut inca si Sibiu-Orastie pe YT. Abia astept sa vad cele 2 viaducte si ceva, ceva inceput la tunelul Astaldi!
Ce mi-a sarit in ochi, ca si noua tuturor:
multitudinea de utilaje in miscare, pe tronsonul UMB Spedition. Comparabila activitatea lor cu cea a gigantilor straini.
BRAVO LOR, acestor romani care demonstreaza ca se poate face treaba si in mod serios, fara hulitul FURT romanesc.
In ce constrast izbitor se afla tronsonul romanesc, al lui Romstrade (Pecica-Nadlac)!

Sincer, cred ca UMB Spedition va termina si tronsonul acesta, Giarmata-Izvin si codasii Euroconstruct si Paco tot nu termina tronsoanele lor din A3, incepute exact in acealsi timp cu tronsonul terminat de catre UMB, pe A3!

Ionut

@Cristi232: Am updatat informatiile din mesajul 1 din thread, merci. Uit sa le updatez. :) Daca mai e ceva de modificat da-mi un mesaj privat.

Loturile 4 (Astaldi, include tunelul de la Sacel) si 3 (Impregilo, include viaductul Aciliu) din Autostrada Sibiu-Orastie (practic segmentul Centura Sibiu-Centura Sebes), via Turnul Sfatului:

http://www.youtube.com/v/m1Nbjbq-cjk

Asteptam sa puna cineva toate cele 4 loturi Sibiu-Orastie...

valexandru

^^ Cu exceptia celor 2 viaducte si a celui tunel stau bine cei de la Astaldi...
"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"

vchira

Quote from: bogdymol on April 12, 2012, 01:40:54 PM
Quote from: vchira on April 12, 2012, 01:36:46 PM
daca gata alpine anul asta si lotul 1 nu ii gata, se va putea totusi folosi acceptabil acel tronson? cat de departe este nodul de DN7? nu cunosc geografia locului foarte bine, dar daca trebuie sa mergi cativa km prin Pecica atunci nu stiu cum va fi... aceasi intrebare daca se poate si despre drumul de legatura cu Nadlac de pe lotul 1... mersi.

Daca Alpine isi termina lotul lor nu se imbunatateste in mod consistent circulatia intre Arad si Pecica. Uite aici harta. In punctul A e nodul cu DN7 de la Pecica, iar in B e nodul Centura Arad cu autostrada spre Nadlac. Traseul actual e cel marcat pe harta, iar dupa finalizarea lotului lui Alpine va fi aproximativ in linie dreapta. Lotul lui Alpine nu se sfarseste in punctul A, ci undeva la nord de Pecica, dar e inutila bucata aia fara cea a lui Romstrade.

Drumul de legatura de la Nadlac e cel de aici (intre DJ709J si granita ... din pacate nu-l pot marca, dar il vezi tu).

mersi de Infos...mie mi se pare ca ii mult mai drept si rapid pe Autostrada daca mergi pana la Timisoara(acolo ma duc eu des ;) ). Se face nod cu DN7? eu mam uitat pe google maps si nu era trasat nici un nod. acum nu am la indemana proiectul... (am vazut acum pe harta pusa de cristi ca este nod.)

petrarca

In legatura cu filmul tronsonului Orastie-Deva , unde se termina filmarea, la Soimus?

Parca nu se vedea nimic din Deva, macar cetatea.

udar

Quote from: petrarca on April 12, 2012, 03:36:38 PM
In legatura cu filmul tronsonului Orastie-Deva , unde se termina filmarea, la Soimus?

da la Soimos , Deva este undeva in dreapta si nu se vede...........

delacroix

Quote from: udar on April 12, 2012, 03:45:27 PM

Adica stanga :D

petrarca

Quote from: udar on April 12, 2012, 03:45:27 PM

Multumesc frumos!
Off topic: e vorba de Soimus, Soimos e langa Lipova cu vestitele ruine ale cetatii

udar

OK  :)

este vorba de Soimus iar Deva este pe stanga cand vi de la Orastie ......
iar Soimos este langa Lipova unde mergeam des la o cariera si eram mai familiarizat cu acest nume  :lol:

petrarca

Quote from: udar on April 12, 2012, 04:04:09 PM
OK  :)

este vorba de Soimus iar Deva este pe stanga cand vi de la Orastie ......
iar Soimos este langa Lipova unde mergeam des la o cariera si eram mai familiarizat cu acest nume  :lol:

Imi cer scuze, nu am vrut sa te necajesc, mai ales ca nu era mare lucru (ban petrarca!!!)

Cristi232

A aparut pe YT si varianta un ...pic mai rapida a filmului de pe mt.ro

http://www.youtube.com/v/OMzstrewO2U

Tnx Ionut!

Ionut

Uitati aici zona Deva-Soimus... autostrada trece departe de Deva, de aceea nu se vede. La finalul clipului vedeti nodul Soimus si localitatea cu acelasi nume. Cealalta bucata de nod va fi executata de constructorul Lugoj-Deva lot 4.