Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 27 Guests are viewing this topic.

penad2007

Quote from: Marius on August 05, 2013, 09:22:56 PM
Incep si eu primul post prin a formula o intrebare si anume: ce sanse exista sa se deschida circulatiei publice tronsonul Orastie-Sebes inainte de 19 septembrie 2013?

Marius , pe la sf. lui Septembrie este asteptat sa fie gata lotul lui Strabag, iar cel al lui Straco daca e gata pina la sf. anului sa fim multumiti. Parerea mea este ca Straco trage de timp.

Marius

Multumesc pentru raspuns. Lotul Strabag ma intereseaza cel mai mult (in momentul de fata). In 19 septembrie voi pleca in Germania si deocamdata analizez daca merg prin Arad sau prin Oradea (plecare din Blaj).

iuli

Am uitat să vă anunț o știre... Nodul de la Orțișoara e deschis traficului oficial  :D
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

bogdymol

^ Asta da realizare! Cum e limita? 130?
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

iuli

Quote from: bogdymol on August 05, 2013, 10:21:47 PM
^ Asta da realizare! Cum e limita? 130?

Tot 100  :(

În curând o filmare realizată duminică dimineața devreme...  8)

Filmarea:

http://www.youtube.com/v/82KKkt76dKM

PS. Cine poate să îmi recomande o cameră de bord de calitate mai bună decât asta și la un preț rezonabil. Discuțiile le facem aici
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

penad2007

Quote from: Marius on August 05, 2013, 10:10:27 PM
Multumesc pentru raspuns. Lotul Strabag ma intereseaza cel mai mult (in momentul de fata). In 19 septembrie voi pleca in Germania si deocamdata analizez daca merg prin Arad sau prin Oradea (plecare din Blaj).
Mai asteapta pina pe 01.09, atunci va fi clar daca este vreo sansa sa fie gata pina pe 19.09.
Oricum drum bun .

alecu26

Garantat Arad. Eu am plecat inainte de a fi orice urma de autostrada tot din Blaj....

Michelin oricum arata cam in acea zona punctul de echilibru pentru cele doua variante de baza. Acum cu atat mai mult, chiar daca ai CT-Gilau. Dar Gilau-Oradea-Debretin distrug acea economie. Cluj-Oradea din ce am inteles nu arata foarte bine. Strabag chiar daca e deschis...nu se merita sa mergi la Sebes...ci sa o scurtezi prin Vintu...si din pacate de acolo nu ai urcare.

In fine...pana atunci o sa fie deschis Deva-Lugoj 1...si atunci clar ca si din Deva se merita sa o iei spre lugoj, si nu inainte spre Arad.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

alecu26

si o stire de saptamana trecuta de care am uitat:

intradevar, uzura nu s-a pus deloc pe Lugoj-Deva 1. A inceput masiv saptamana trecuta. Totodata a inceput si numaratoarea inversa la deschidere la trafic.

Eu zic ca se va deschide ori la 1 Sept, ori la 15 Sept.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Hercule

Quote from: alecu26 on August 06, 2013, 12:08:10 AMCluj-Oradea din ce am inteles nu arata foarte bine...
Off-topic: Ba nu, drumul e bun doar ca e aglomerat. (cu toate astea si eu recomand drumul prin Arad spre Germania)
Deșteaptă-te române!

Paul

Mersi de informatii si recomandare!

lautaxi

Si uite asa in 2-3 ani Hunedorenii vor fi legati de Arad,Timisoara,Cluj ,Alba Iulia si Sibiu pe autostrada...

SILVIUFG

Quote from: Tavi on August 06, 2013, 03:55:50 PM
http://www.ziarulunirea.ro/moment-istoric-centura-sebesului-va-fi-deschisa-circulatiei-auto-la-1-septembrie-deodata-cu-tronsonul-orastie-vintu-de-jos-207729.html
Hai s-o vedem si p-asta. Nu e imposibil dar depinde mult de mobilizare. Mai sunt 25 de zile. Tic! Tac! Tic! Tac!

Mai sa fie!!! Nu vreau sa fiu eu pesimistul forumului sau Gica Contra dar asta cu 1 septembrie mie mi se pare umflata si gogonata. Si cu trecerea aia peste CF ce facem? Sau acolo se va face concurs de sarit pe tren... Acu' serios vorbind poate cei ce au o parere mai ,,avizata" sa ne spuna daca e posibil ca acea trecere sa fie gata in 3 saptamani.

khamutovski

supratraversarea caii ferate este dupa Vințu de Jos (Vințișoara)

Ionut

Interesant este ca au promis project managerii, nu cine stie ce politician... totusi eu sunt rezervat, cam greu la 1 septembrie. Poate 15 septembrie. Sa vedem...