Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 44 Guests are viewing this topic.

penad2007

Mariansb , multumim pentru poze. Ai observant cumva, fata de ultima ta vizita pe lotul Straco, ceva progrese notabile pe lotul lui Straco? Impresia mea este ca au redus mult motoarele.

mariansb

Da, cei de la Straco se miscau slabut azi. Posibil sa fie unul din weekendurile lor libere.Sigur vor termina in toamna bypass Sebes de la nod Lancram, restul depinde...
Vor mai urma niste poze.
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

Dupa ce am fost la viaduct am vrut sa vad zona de dupa acesta spre Sibiu, dupa ce in ultimele zile au inceput sa miste ceva pe acolo.
La organizarea de santier erau paznici, oameni care se pregateau de plecare, iar in partea spre viaduct m-au latrat niste ciobanesti de la o stana.
Astfel am urcat taluzul care se vede in poze.

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

mariansb

Mai mult nu am putut poza pentru ca ma reperasera paznici

[/URL]

[/img]

mariansb

Dupa ce s-au indepartat paznicii, m-am apropiat de organizarea de santier, revenind la masina pe drumul de acces folosit de ei, nescapand nici acum de dulai :D

[/URL]

[/img]

lautaxi

Multumesc de poze.
Ar fi frumos sa vedem  o filmare pe Orastie-Sibiu.

Archi

Daca solutia tehnica este pana la urma tunel, acesta ar urma sa fie construit in panta. Nu-i asa?

johnny348

Poze proaspete de pe centura Sebes facute de EDY SCHNEIDER (Schneider Production)

Ionut

nenea_hartia

alecu26

Quote from: mariansb on July 13, 2013, 11:09:26 PM
Da, cei de la Straco se miscau slabut azi. Posibil sa fie unul din weekendurile lor libere.Sigur vor termina in toamna bypass Sebes de la nod Lancram, restul depinde...
Vor mai urma niste poze.

Si eu cred la fel.

Vineri....pe DN 7 m-am intersectat cu o multime de masini cu insemnele Straco. Pesemne mergeau toti pe acasa la Bucuresti sau in Alte zone.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

ciprebbe

Quote from: nenea_hartia on July 15, 2013, 11:19:13 AM
Aaaah, photobucket...  :(
Si la mine face la fel.... (probabil multi nu vad direct pozele)
pana la urma am intrat la ei pe site si am vizualizat acolo galeria lui mariansb.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

mariansb

stangabriel

Firmele de construcţii deţinute de Dorinel Umbrărescu, Spedition UMB şi Tehnostrade, vor construi cei 22 de kilometri ai lotului al patrulea al autostrăzii Lugoj-Deva, după ce Curtea de Apel a respins decizia luată în urmă cu o lună de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), prin care cele două companii pierdeau contractul de circa 98 de milioane de euro.

http://www.zf.ro/auto/decizie-finala-cine-va-construi-22-de-kilometri-din-autostrada-lugoj-deva-11124541

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15193637-soarta-autostrazii-lugoj-deva-decisa-instanta-dorinel-umbrarescu-construi-lotul-4-autostrazii-dupa-curtea-apel-bucuresti-respins-definitiv-contestatia-grupului-austriac-strabag-umb-castigat-contractul.htm

Archi

In cazul in care Curtea de Apel va da din nou dreptate UMB-ului, asocierea romaneasca ar putea fi desemnata constructorul pentru toate cele trei loturi de autostrada dintre Lugoj si Deva. Practic, UMB ar castiga contractele scoase la licitatie cu o oferta totala de peste 1,3 miliarde de lei, fata de cele peste 3 miliarde de lei valoarea estimata initial pentru cele trei tronsoane in total.

Ar fi super daca ar lua UMB toate cele trei loturi. Eu cred ca pe asta se baza si oferta super mica a UMB-ului, caci probabil vor folosi o singura organizare de santier si maxim 2 statii de asfalt, economisind astfel destui bani cat sa iasa si pe profit. Personal am mult mai multa incredere in UMB decat in Salini respectiv Teloxim. Sper doar sa nu intampine probleme gen "Imbecilio".