Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

8 Members and 58 Guests are viewing this topic.

phb2

Merci à Davyl, à Eduard, à Ionut, merci à tous les membres du forum pour leur aimable accueil.
Question . Combien de temps ( +/- )  devrait durer le trajet Szeged - Brasov le dimanche 04.08.2013 prochain ? ( Arad Deva via DN7 ) ?
Dommage pour moi, pour beaucoup de touristes, et pour tous les usagers roumains que les délais initialement prévus pour Nadlac Arad et Orastie Sibiu soient reportés après août 2013.

Danny550394

Quote from: Nebhotep on June 13, 2013, 11:15:24 AM
Guvernul nu poate finanta lucrarile in lipsa fondurilor europene, asadar, la presiunea publicului se dau niste castigatori aiurea. Contestatii, procese, nu fac decat sa mai dea niste timp pana, eventual se deblocheaza fondurile si asigura totodata un mijloc de a fi anulate licitatiile.
In acest caz guvernul trebuie sa plece. Nu poti motiva cu lipsa banilor "trucarea" licitatiilor. Atunci puteau sa mai amane anuntarea castigatorilor (dupa 9 luni anunti un castigator care poate fi contestat sau mai astepti inca 5-6 luni sa anunti un castigatorul real?).

Cu aceste contestatii nu au cumparat timp. Pariez ca o sa pierdem banii deoarece nu se pot finaliza lucrarile pana la sfarsitul lui 2016. Daca se intampla acest lucru cine plateste? In general fraierii platesc.

lucianxx9o

@Danny550394 Credema stiu ce simti fata de guvern, dar nu ai ce sa faci asta este ne batem capul degeaba.
Cine i-a ales sa conduca tara, sa fie multumiti in continuare de ei (eu stiam ca se ajunge aici).
Eu ma rog in fiecare zii sa nu vina o criza cum a fost in 2009 sa intram iar in incapacitate de plata ca nu ne mai salveaza nimeni.
Sa revenim la A1 si sa fim noi oamenii seriosi care vor schimba lucrurile in tara asta.

rocklee

Quote from: SILVIUFG on June 14, 2013, 12:02:45 PM
Multumim Rocklee!! Cred ca nu ai poze personale si de familie cate ai facut cu santierele de pe A1. Nu am inteles eu bine sau relocarile de la Sibot vor dura 2 luni?

cam asa ceva ....abea acum sau apucat de lucru si ...e multa munca si migaloasa ...pe care o puteau face pina acum....

user201

Poze de la nodul sibiu Vest pe SCC aici și aici.
Încet-încet parcă prinde contur și acest nod.

lucianxx9o

^^Cum ar trebui sa arate in final acel nod?!

Redox

Astazi am primit raspuns de la CNADNR (nu ma asteptam sa mai primesc dar l-am primit) la solicitarea mea referitoare la cum o sa arate nodul Sibiu Vest. Am primit imaginea de mai jos cu nodul, in mare parte mi-am putut da seama cum o sa se circule acolo dar multe detalii nu se pot distinge deoarece claritatea imaginii este foarte slaba.

PS: + un plus pentru CNADNR ca mi-au raspuns la email in conditiile in care in ultima perioada nu au dat dovada de transparenta.
       - un minus pentru ca mi-au trimis o poza scanata, de calitate proasta, din care nu se intelege mare lucru doar pentru a scapat de cererea mea. Cred ca data viitoare o sa specific si rezolutia la care sa fie poza :lol:.

O seara placuta.

age008

Quote from: stangabriel on June 13, 2013, 10:34:24 PM
Azi drum Lugoj Sibiu.
...
Orastie Sibiu:
...
Lot 3,pustiu,doar la tunelul peste calea ferata au desfacut mijlocul,probabil ceva nu e in regula.
...

Ieri seara l-au "peticit". Asa arata cand l-ai vazut tu?

alin_simeriaveche

Doamnelor si domnilor, e premiera pt mine ca sotia mea a facut azi poze la A1 de la Sibiu la Sebes, din propria initiativa. Facea mai multe dar s-a terminat bateria. Defapt a fost o surpriza din partea ei pt mine. A terminat sesiunea si s-a repatriat, eu imi duc veacu prin moldova dar mai am o saptamana si GATA. Scuzati stangacia pozelor  :D

alin_simeriaveche

mai facea dar s-a terminat acumulatorii

alin_simeriaveche

tonică

Quote from: Eurocopter on June 14, 2013, 02:53:12 PM
http://www.gandul.info/financiar/hahn-ce-poate-anunta-saptamana-viitoare-deblocarea-pos-transporturi-10967534

Cred totusi ca declaratia domnului Hahn poate fi luata in serios.

Tocmai, iar domnu' Hahn NU spune ca s-au deblocat fondurile pos-t ci ca se va intampla asta la un moment dat..cand? Cum ziceam, luna de luna... ;)
Uite si aici ceva legat de subiect: http://menaru.blogspot.ro/2013/06/comisia-europeana-nu-deblocat-fondurile.html#ixzz2WC09TVKc

user201

@alin_simeriaveche Mersi de poze ție și soției.

În altă ordine de idei a răsărit cumva soarele și pe lotul Alpine? O plimbare cu bicicleta cineva? (Scuze dacă par nesimțit)  :lol:

Și fondurile ăstea europene pentru A1 chiar ar trebui să fie deblocate cât mai curând pentru că se vede clar că, mai rapid sau mai lent, se lucrează totuși pe toate loturile inclusiv Impregilio( Collini????). Cei din Comisia Europeană nu ar trebui să facă altceva după deblocare decât să se uite o dată pe săptămână aici și pe SCC și cred că ar afla foarte repede situația reală de pe tronsoane. Au la dispoziție gratis filmări lunare și poze. Știu că în mod normal trebuie deblocat întregul POS-T, dar cred că pot face și derogări de deblocări de fonduri ( un exemplu ar fi aprobarea Sebeș-Turda dacă este adevărat și am înțeles acum câteva săptămâni de pe SCC sau de aici că se primiseră câteva zeci de milioane la un moment dat ).

rocklee

Quote from: alin_simeriaveche on June 14, 2013, 11:55:01 PM

MULTUMESC SOTIEI LUI ALIN  :D...Pentru poze.  :)....Aline ce ai facut mai ....ai molipsito si pe sotia ta cu acest hobi..... :(....acum eu cu cine mai ies sa fac...reportaje si poze :((

rocklee

Quote from: Redox on June 14, 2013, 10:38:59 PM
Astazi am primit raspuns de la CNADNR (nu ma asteptam sa mai primesc dar l-am primit) la solicitarea mea referitoare la cum o sa arate nodul Sibiu Vest.

interesant cum apare pe hirtie .......va arata spectaculos ....cind va fi construit ..... :)