Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 61 Guests are viewing this topic.

myid

Quote from: alecu26 on May 30, 2013, 09:29:44 PM
mai ales cand se trece de nodul simeria, minute 10.43 - 10.45, nu se vede foarte clar, dar se pot intui in acelasi cadru (doar in unul )vreo 15 camioane, cam 7 fiecare sens.

Oricum, fata de DN, clar ca va parea trafic lejer, dar asta e din cauza capacitatii enorme de a cara trafic a unei autostrazi.

Asa este, in conditiile acestea incep sa ma gandesc foarte serios la cat de aglomerata va fi Sibiu-Deva dupa inaugurarea totala

alecu26

se prea poate, dar am impresia ca acolo e un varf de trafic....

Nici pe centura Sibiu nu e asa mare.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

anacronox

pe langa ZF, si ProTV a dat-o in bara cu geografia: la stirile de la ora 19 se spune despre viaductul de la Aciliu ca:"Aici este cel mai mare viaduct din tara, care traverseaza Oltul :o, si care poate fi gata peste o luna, mult prea repede fata de restul drumului. " Viaductul este in zona Apold si leaga doua dealuri. N-are nicio legatura cu Oltul :(( :bash:

rocklee

eurocopter multumesc prntru filmulete :)....respect din partea mea :)...sa mai deschis o bucata de autostrada ...iar acum si activitatea mea pe santiere sa cam incheiat  ...predau la alti sa faca ceasta treaba si ma bucur ca sunt pe alte sectoare baieti care vegheaza ...la bunul mers a lucrurilor iar noua  sa ne arate muca lor  8)

barcea

Quote from: Ionut on May 29, 2013, 08:27:08 PM
Pregatiti camerele video, da? As vrea sa vedem repede o filmare HD de pe Deva-Orastie / Soimus-Gelmar. :) Multumesc! :D

Nu e chiar repede...dar sper sa compenseze prin faptul ca e full hd   O:-)

http://www.youtube.com/v/utQ0bmXSHZE

In alta ordine de idei, salutari la toata lumea si suma stimelor pt toti cei ce au postat poze/filmari/detalii de pe santierele a1.

mariansb

Barcea, bine ai venit!
Excelenta filmarea! :cheers:
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

barcea

Bine v-am gasit! ...adica de prin decembrie v-am gasit,dar doar v-am urmarit din umbra  :D

Ionut

Bine ai venit si din partea mea, barcea! Excelenta filmarea, merci mult! Am pus linkul catre postarea ta in locul celei puse de mine la news, sa vada lumea si sa se bucure chiar daca nu conduc pe-acolo. Te asteptam si cu alte updateuri, evident. (PS: am facut eu curatenie in mesaje dupa ce ai reusit sa postezi cum trebuie clipul.)

:cheers:

marcelbanu

Toate bune și frumoase, traseul arată fain dar să vedeți peste vreo doi ani...
Plin cu panouri publicitare să-ți taie și bruma de peisaj ce o poți ,,savura",
dacă nu pentru tina ca șofer, cel puțin pentru însoțitorii din mașină...

La cîmpie, mai treacă-meargă, dar în zone montane...
Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

penad2007

Poate sa ma ajute cineva , pe filmarea lui Eurocopter , de unde incepe lotul lui Impreglio si unde se termina?

mishu77

Quote from: penad2007 on May 31, 2013, 08:43:38 AM
Poate sa ma ajute cineva , pe filmarea lui Eurocopter , de unde incepe lotul lui Impreglio si unde se termina?

Pai incepe undeva la minutul 5:18 - 5:22 (dupa nodul Saliste) in primul film si se termina undeva la minutul 1:50 - 1:52 in al doilea film, acolo unde este un pod peste autostrada (care va fi nodul Cunta)

penad2007

moldo74

mersi marcellbanu :)...pentru raspuns si pentru fototgrafi ....cum stiu numai sa fusareasca ...nu au putut sa faca o intrare si o esire cum trebuie .....de pe podul soimus sa nu mai fie acele doua semi giratori ...tipic rominesc....lucru de mintuiala ....si repede ca vine ministrul si se deschide autostrada .... >:( :o

moldo74

La filmarea A1 Sibiu Sebes, min 2.40, se vede cum cei de la muzeu lucreaza. De aproximativ 4 luni acolo nu s-au executat lucrari.