Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 28 Guests are viewing this topic.

nenea_hartia

Quote from: radutm on March 28, 2012, 06:36:20 AM
@nenea_hartia vad ca panourile fonoabsorbante se lasa cel mai mult asteptate...

Au început să mişte. Deocamdată se montează un prefabricat de beton pe care se aşază apoi panoul propriu-zis.
Quote from: udar on March 28, 2012, 08:32:09 AM

@nenea_hartia multam de poze se apropie de final ,dar sunt curios daca se va deschide pe ambele sensuri pe toata lungimea ei sau in prima faza pana la nodul de la aeroport ....

Se va muta tot traficul pe sensul celălalt (azi s-au făcut asfaltări acolo), se va finaliza sensul pe care se circulă acum, apoi se va deschide tot, inclusiv nodurile de la aeroport şi drumul de Zădăreni.

Quote from: iuli on March 28, 2012, 11:24:20 AM
Stiu ca pare ca nu lucreaza pe Arad-Timisoara dar eu am vazut miscare duminica. Evident ca nu la ritmul si proportiile celor de pe bypass. Se lucra la pasaje, se puneau parapeti, erau parapeti noi pusi pe median, garduri mai multe pe margine, panze de sustinere a talazurilor, reparatii de semne de circulatie (inclusiv reparat semnul indoit semnalizat de bogdymol de la nodul Ortisoara).

Se zice că mişcarea cu încetinitorul e intenţionată. Practic, FCC şi Astaldi s-ar fi retras din nou de pe şantier, solicitând ceva bani. De asemenea, zvonistica spune că şi Alpine sunt nemulţumiţi de întarzierea unor plăţi pe Nădlac-Arad.

udar

@nenea_hartia si zona cu nodul arad-nadlac o sa fie tot cu restrictie sau o sa apuce sa termine pasajul peste centura si atunci vom avea pe toata centura limitele normale de autostrada ?

nenea_hartia

Quote from: udar on March 28, 2012, 10:07:52 PM

@nenea_hartia si zona cu nodul arad-nadlac o sa fie tot cu restrictie sau o sa apuce sa termine pasajul peste centura si atunci vom avea pe toata centura limitele normale de autostrada ?
Probabil în aprilie se vor pune grinzile, dar sunt convins că se va circula în continuare cu restricţie.

nenea_hartia

Această poză face parte dintr-un proiect mai complex, intitulat ,,Măsurători şi comparaţii bandă de staţionare de urgenţă pe A1, martie-aprilie 2012", iniţiat de nenea_hartia & bogdymol  :D. Scopul: compararea lăţimii sus-numitei benzi pe A1 Bypass Sibiu, A1 Bypass Arad, A1 Arad-Timişoara şi, dacă nenea_hartia nu uită în timp ce goneşte duminică spre semifinala Oltchim-Győr, inclusiv pe A1 Bypass Piteşti. Ce vedeţi în poză nu e celebrul picior al Angelinei, ci mâna lui nenea_hartia :lol: (@ionut: urâte emoticoane!).
Poza e făcută pe Bypass Arad; o măsurătoare similară a fost efectuată azi pe autostrada Arad-Timişoara. Cel două verificări demonstrează ceea ce nenea_hartia era deja convins, anume că banda are aceeaşi lăţime pe ambele sectoare, 2,75 m (marcajul de 25 cm care separă banda de staţionare de benzile de circulaţie nu e inclus). Sunt convins că asta va arăta şi restul măsurătorilor.
Recomandarea TEM pentru banda de staţionare de urgenţă este de 2,5 m. Poate ne explică un constructor de unde apare diferenţa; probabil greşesc eu pe undeva.

bogdymol

O sa primesti o prima de Paste de la ionut pentru postarea asta :lol:
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

nenea_hartia

Quote from: bogdymol on March 28, 2012, 11:08:59 PM
O sa primesti o prima de Paste de la ionut pentru postarea asta :lol:
Aştept...  O:-)
============

L-au mutat aici...  :o

valexandru

^^ Eu as fi acoperit mai degraba o parte din acel 4, ca sa iasa un '1'...
"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"

Ionut

@nenea_hartia: :lol: cata precizie! :D Fac cinste cu un suc sau ce vrei tu cand ne intersectam prin tara, multumesc mult pentru masuratori si poze! Atunci inseamna ca senzatia de mai larga/mai ingusta este data de pozitionarea parapetului.

@valexandru: ce sa mai acoperi... trebuie alt semn. :rant:

MHN

@ nenea_hartia: multumim pentru "dovada" :)

@ all: inseamna ca si pe Arad by-pass va fi nasol daca unele vehicule mai late (de tipul camioanelor) se vor afla in situatii de urgenta si vor fi nevoite sa opreasca/stationeze pe banda corespunzatoare, precum ne-a aratat bogdymol in clipul sau de pe directia Giarmata-Arad...

iuli

Quote from: nenea_hartia on March 29, 2012, 12:01:42 AM

Am aflat de fapt unde e acea Politie de autostrada pe care o arata indicatorul. In Sagu la Politia Comunala!!!!
Dovada: la minutul 5:00, la intersectia DN69 cu DJ682G, pasajul peste A1 de la Sagu ;)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

ciprebbe

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

rrs

salut
au aparut filmulete noi pe site-ul ministerului (AR-TM, Deva Orastie, si Autostrada Dumbrava - Lugoj, Timișoara - Lugoj (lot 1) - toate marcate cu 27 Martie)
Ionut ne ajuti tu sa le pui direct pe forum?
vizionare placuta

bogdymol

Nu cred ca poti fi puse direct pe forum, dar putem pune linkul spre ele: http://mt.ro/nou/galerie.php#video
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

rrs

Multumesc, eram sigur ca am pus la final si linkul, deh, la ora asta m-a ajuns si pe mine oboseala

radutm

ohoo...de cand le astept! acum ma pun sa fac comparatia pe Tm-Lugoj lot1 :D
cont inchis