Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

mns

@nenea_hartia: misto poze, ca de obicei si multumiri de info :) celelalte doua noduri de la centura vor fi deschise doar la final, in iunie? Sau se va da drumul la ambele sensuri mai repede, iar pana in iunie vor mai lucra la finisaje?

Asa in general, numai mie mi se pare ca parca pe centura se lucreaza ceva mai ordonat si mai curat decat pe Arad - Timisoara. Parca totul arata mai bine si pare mai bine organizat si mai de calitate decat pe celalat segment, sau poate e doar pentru ca pe Arad - Timisoara au dat drumul la trafic si nu au apucat inca sa termine cu borduri, pasaje, noduri si alte lucruri ce tin de aspectul vizual.

iuli

Poate ca inscrierea masiva s-a facut pentru ca Kidu a facut o postare la vecini legata de forumul acesta si atunci lumea incepe sa migreze aici incet incet. Sper sa nu vina si cei care au tras in jos pe cei de acolo  ???
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

nenea_hartia

@radutm: mulţumesc pentru poze.  :)

Ionut

@radutm: multu' pentru poze, super! :cheers:

@iuli: aha, deci Kidu promoveaza incognito. :lol: Oricine e binevenit, doar sa nu strice atmosfera pentru ca sterg posturi si impart ban-uri de nu-i adevarat, chiar nu ma joc. N-am inteles de ce nu s-a facut asta pe SSC, insa poate asa trebuia sa se intample.

@mns: si mie mi se pare calitatea Arad bypass un pic peste Arad-Timisoara. Poate ca sunt si stalpi de iluminat... poate fi podul peste Mures, parca si parapetele (suna ca naiba) sunt mai shiny si mai de calitate, poate si nodurile. Si banda de urgenta pe Arad-Timisoara este o dezamagire pentru mine, sper pe Arad bypass sa fie ca pe Sibiu bypass.

iuli

Stii de ce mi se pare si mie ca bypass-ul arata mai bine decat autostrada? Poate pentru ca e mai "urbana", mai multe noduri, mai multa activitate, plus ca va arata superb cu gramada de panouri absorbante, corpuri de iluminat, indicatoare, etc. abia astept sa fie gata.
Totusi am o nelamurire: la noduri vor fi indicatoare "suspendate" (nu stiu cum le zice)? Daca nu le-au pus pana acum cam greu sa le puna in viitor :( Si daca vor fi ar fi frumos sa fie si ele iluminate  O:-)
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

ciprebbe

"Oricine e binevenit, doar sa nu strice atmosfera pentru ca sterg posturi si impart ban-uri de nu-i adevarat, chiar nu ma joc. N-am inteles de ce nu s-a facut asta pe SSC, insa poate asa trebuia sa se intample."
Sper sa te tina si sa nu se ajunga ca "dincolo"

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Ionut

@iuli: Da, corect, de acord cu tine, aceeasi impresie. Cand intri pe bypass de pe Arad-Timisoara parca se deschide o alta lume. Sper ca si pe Timisoara bypass sa fie acelasi efect, iluminat peste tot, chiar daca nu e chiar zona urbana ca la Arad. Legat de portalurile (asa parca le spune) de pe Arad bypass sigur nenea_hartia are informatii. Din ce am observat eu, la noi in RO pe autostrazi se practica doar in zona nodurilor. Presemnalizarea (la 3, 2, 1 km) se face prin panouri pe dreapta, iar fix inainte de exit se pune portal. Tu mai vrei si iluminat? Ceri cam mult. :p

@ciprebbe: Iti garantez ca (ma) va tine, nu e mare lucru sa dai ban. :)

davyl

@ciprebbe: Iti garantez ca (ma) va tine, nu e mare lucru sa dai ban. :)
[/quote]Eu prevad ca vei avea de lucru ionut... Dupa reclama facuta la SSC pe forumul tau, cu migrarea lui nenea_hartia si a multora care postau pe SSC sper ca forumul sa fie tot unul decent cum a fost si pana acum. Sorry pentru off-topic!

Legat de A1: Multumesc tuturor acelora care au postat informatii si fotografii in ultima perioada. A fost o adevarata delectare sa va citesc si sa vad ca s-a reinceput lucrul.

Pe nenea_hartia il asteptam cu noutati legate de tunelul acela de care se vor apuca in curand si din zonele unde activeaza...

Am si o mica intrebare: care mai este situatia lotului acela cu probleme, unde a fost contestata licitatia si momentan se bate pasul pe loc?

bogdymol

Quote from: davyl on March 27, 2012, 03:55:06 PM
Am si o mica intrebare: care mai este situatia lotului acela cu probleme, unde a fost contestata licitatia si momentan se bate pasul pe loc?

Banuiesc ca te referi la A1 Timisoara-Lugoj lot 2: Doamna Doina de pe SSC a spus ca acel lot va fi relicitat "in curand", impreuna cu Lugoj-Deva lot 2 si 3.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

davyl

Quote from: bogdymol on March 27, 2012, 04:00:36 PM
Quote from: davyl on March 27, 2012, 03:55:06 PM

Banuiesc ca te referi la A1 Timisoara-Lugoj lot 2: Doamna Doina de pe SSC a spus ca acel lot va fi relicitat "in curand", impreuna cu Lugoj-Deva lot 2 si 3.
Da exact acela... Multumesc bogdymol...Sa speram ca acel "curand" va fi foarte curand, caci de altfel ar fi pacat sa termine prin alte parti si lotul ala sa ramana in aer. Chiar si ionut spunea intr-un post anterior ca nu ne putem bucura de o legatura Sibiu-Timisoara atata fimp cat lotul ala e inca cu probleme... :((

Ionut

Lugoj-Deva lot 2 si 3? Cool! Lotul 4 insa cui il lasa? Sau erau doar 3 loturi? Parca totusi Lugoj-Deva erau 4 loturi.

valexandru

Quote from: Ionut on March 27, 2012, 04:19:36 PM
Lugoj-Deva lot 2 si 3? Cool! Lotul 4 insa cui il lasa? Sau erau doar 3 loturi? Parca totusi Lugoj-Deva erau 4 loturi.
Eu stiu ca doar 3.
"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"

Ionut

Ah bun, inseamna ca am pus eu un lot de la mine. :lol: Merci! (Ah, 4 loturi sunt pe Orastie-Sibiu, poate aici m-am incurcat. Ma bucur ca sunt asa de multe loturi incat sa ma incurc in ele.)

bogdymol

Lotul 4 il faci tu Ionut :lol:

Sunt doar 3 loturi pe Lugoj-Deva (unul in constructie) si 4 pe Orastie-Sibiu (toate 4 in constructie).
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

valexandru

Quote from: Ionut on March 27, 2012, 04:25:17 PM
Ah bun, inseamna ca am pus eu un lot de la mine. :lol: Merci! (Ah, 4 loturi sunt pe Orastie-Sibiu, poate aici m-am incurcat. Ma bucur ca sunt asa de multe loturi incat sa ma incurc in ele.)

Stiu, e mai estetic 4 decat 3  :lol: .
Totusi mi se pare o idee foarte buna impartirea tronsoanelor in loturi, deoarece , in cazul in care apar probleme cu niste contestatii, cu fitele constructorului (AT.... :(( ) nu opresti toata constructia autostrazii (din nou AT... :( )
"O conştiinţă împăcată nu ţine seama de minciunile zvonului"
Click aici pt informatii la zi despre autostrazi
Principiul romanesc: "Facem azi ca sa avem ce strica maine"