Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 58 Guests are viewing this topic.

boer_escu

Quote from: alecu26 on May 02, 2013, 02:30:06 PM
te poti baga fara probleme, doar sa circuli cu atentie.

Sa vedem cum arata la fata locului, dar totusi as prefera sa fie oficial deschisa...

Pelbartus

mariansb

cateva poze de azi de pe lotul Straco dintre Sebes si Cunta , pe care se lucra bine si de pe lotul Astaldi , unde era pauza

[/URL]

[/img]
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

sebba

am eu impresia sau scade interesul publicului pentru situatia autostrazilor?
filmarea din 11.11.2012 a avut vreo 10000 de vizualizari in primele zile
filmarea din 29.04.2013 abia are 1300
Sailing away! S/Y Haimana

DanCld

OT: interesul romanului mediu (statistic) fata de subiectul autostrazilor nu a fost niciodata prea mare. Nu, noi - cei de pe acest forum - nu suntem reprezentativi pentru media statistica. Eu cred ca numarul de vizualizari din noiembrie a fost mai mare decat era de fapt de asteptat si aici e si "meritul" mass-media pentru agresivitatea cu care a adus acest subiect pe agenda publica. Problema mare este ca dezvoltarea in acest domeniu este lenta - deci de la luna la luna informatiile complet noi sunt putine si oarecum irelevante pentru publicul mediu.

boer_escu

Quote from: sebba on May 03, 2013, 09:23:12 AM
am eu impresia sau scade interesul publicului pentru situatia autostrazilor?
filmarea din 11.11.2012 a avut vreo 10000 de vizualizari in primele zile
filmarea din 29.04.2013 abia are 1300

O fi mai scazut interesul general si poate nici mediatizarea nu a fost ca anul trecut, dar banuiesc ca o explicatie tine si de minivacanta de anul asta dintre 1 mai si Pasti, cand romanii au alte interese, mai la indemana (cum ar fi, cumparatul de mancare) decat aflarea vestilor legate de stadiul constructiilor de autostrazi.

Sarbatori fericite tuturor!

lautaxi

Ce se mai aude de Pecica-Nadlac ?
Cand aflam cine o sa o construiasca?

marcelbanu

Era vorba că pe 15 sau 23 aprilie 2013 se dau cîştigătorii licitaţiei pentru Deva - Lugoj...
Ştie cineva ceva în acest sens ?
Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

rocklee

nimic nou sub soare ...la acestia minciuna e ca buna ziua.... :)...am citit pe lcitati cnadnr...sau scos mai multe centuri la licitatie ...mihailesti tirgu mures tirgu jiu bacau ....ceva de craiova sud....

marcelbanu

În ,,zona mea de acoperire", termocentrala Mintia - Deva,
s-a jalonat deja traseul A1, dacă vă amintiți, am pus niște poze,
și eram curios dacă a fost desemnat constructorul,
ca să-mi ,,ascut" aparatul foto pentru ,,supraveghere" atît foto cît și video...

Oricum, prima groapă făcută pentru descărcare arheologică va fi fotografiată,
deși nu cred că în zona lacului pentru termocentrală va fi nevoie de așa ceva,
deoarece, la momentul începerii construcției, rîul Mureș avea alt curs,
deviat fiind ulterior terminării construirii barajului...
Orice aparat foto prost scoate fotografii excelente dacă prin vizor privește un ochi de artist !

bogdymol

Quote from: lautaxi on May 03, 2013, 10:11:43 PM
Ce se mai aude de Pecica-Nadlac ?
Cand aflam cine o sa o construiasca?

Pe 3 sau 4 Iunie 2013 e termenul limita pentru depunerea ofertelor. Dupa aia urmeaza in maxim 30 zile anuntarea castigatorului + contestatii + semnarea contractului + ordinul de incepere a lucrarilor. Deci mai dureaza...
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

rocklee

marcelbanu :D......poti sati pui aparatul foto si camera inapoi la naftalina ca mai ai de asteptat pina poti pleca la razboi....oricum mai e de asteptat ...pentru ca cu romani acestia mai mult e gura de ei de cit munca ..... :o

Abc

Quote from: bogdymol on May 04, 2013, 10:33:29 AM
Pe 3 sau 4 Iunie 2013 e termenul limita pentru depunerea ofertelor. Dupa aia urmeaza in maxim 30 zile anuntarea castigatorului + contestatii + semnarea contractului + ordinul de incepere a lucrarilor. Deci mai dureaza...

Exact.
S-a abrogat legea aceea care obliga la anuntarea castigatorului in 30 zile, a fost una din primele legi abrogate (sau parti ale unei legi) de catre Guv ponta1.

marcelbanu

roklee, adică la anu' și la mulți ani... ?
Păcat...

Să fim optimiști și să ne petrecem Paștele cît mai frumos...
Și cît mai cumpătat...

lucianxx9o

@Abc
Te inteleg prietene nu ai ce face, asta a vrut poporul nostru drag. Oameni cinstiti cu mari realizari si ..... .
Macar in zilele de paste nu te mai gandi si petrece-ti pastele fericit alaturi de cei dragi.:)