Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 63 Guests are viewing this topic.

fuscobal

Altceva...acum se vad si detaliile foarte fine. Odata cu vremea buna incep sa se arate si progresele :)

dorinparau

Eurocopter, in primu rand multumim de filmare !
In al 2-lea rand nota 10 de doua ori pentru calitate, se vede PERFECT !
Iar ca si continut...nu stiu ce sa zic de diferente, dar din cate vad io nu se prea lucreaza... :| poate doar acea parcare care au golit-o si au sapat amantu din ea sa fie enumarata ca si diferenta.
Saracii sebeseni...

Abc

Excelenta filmarea din 26apr2013, cea 1080HD !!!
La cat mai multe asemenea ei!
Despre diferente intre ce s-a lucrat, nimic de comentat.
Nimic notabil.

MarianD

Intro: Tati, tati, imi povestesti de cum s-a construit autostrada in Sebes?
Da pruncuta lu tata, eu si cu alt bou de langa, ne-am tinut janghinele si am intarziat lucrarile la autostrada cu 3 luni. Tati al tau este cetatean ieropean! Avem drepturi! Noi nu dam mp-ul de pamant decat cu 100.000 de ieuro sa cresti tu mare si fericita.

Explicatie: Cand logica ne paraseste, se ajunge la asemenea lucruri. Am stat odata (intr-o zi de vara torida) 1 ora bara-la-bara in Sebes, injurand de toti dracii, ca mi-a dat divinul un oras asa frumos... pe ditamai artera de circulatie!!!!. AaaAAAaaaarh.
Si acum, cand sebesenii au posibilitatea unica sa se scape de trafic, mai sunt inca cosateni care refuza sa se mute.
Sincer, as printa o fotografie cu lucrarile la autostrada asa cum sunt in acea zona (cum se vede la secunda 0:40 a filmarii din 26.04), si as lipi-o pe toti stalpii din Sebes. As pune si un titlu prin care sa spun "Cam cat vrei sa mai intarzii civilizatia?". Poate s-ar simti cei doi ieropeni!

Ionut

Relax, se expropriaza pe suma X si apoi daca nu-ti convine dai in judecata statul. Lucrarea nu e intarziata de exproprieri DECAT DACA statul intarzie sa dea deciziile de expropriere si sa plateasca banii aia X!

tigrel58

Salutare din Brasov! Sunt nou pe la voi, dar va urmaresc constant de cateva saptamani.
1. Ma uit la ciudatenia asta:
http://www.economica.net/cnadnr-intr-o-saptamana-terminam-sase-noi-autostrazi_51364.html
2. @ionut - rugaminte: PM pentru detalii cum contribui si eu la "fondul clasei".

sebba

^^ce nu tza clar?  "ar trebui să se finalizeze"... :D

si bine ai venit!
Sailing away! S/Y Haimana

dorinparau

Stirea este despre termenele de finalizare , de aceea in reportaj scrie "ar trebui" , lucru pe care poti sa il observi si prin procentele de executie scrie mai jos, gen 50%. Titlul este o perfecta si idiaota aberatie, continutul este cat de cat "citibil".

Nicio bucat de autostrada nu va fi inaugurata in urmatoare saptamana in Romania.

Tavi

Bine ai venit tigrel58!
Articolul? Dezinformeaza in mare masura. Un ziarist de buna intentie da termene normale. Adica incepand cu luna x se va putea circula pe tronsonul y.

Ionut

Ce-a fost discutia aia cu exproprierile? Cred ca e prima data cand sterg atatea mesaje de la atatia useri, ce v-a apucat? Era suficient ce-am zis eu aici. Eventual discutii despre exproprieri in Parcare, in niciun caz pe acest thread. Si chiar si in Parcare tot trebuie sa fie discutii normale, nu lamentari, city vs city, country vs country si altele.

Trebuie sa va readuc aminte de REGULI?!
Mesajele offtopic se sterg FARA explicatii suplimentare, indiferent de user, mai ales daca repeta teme ultra-discutate. Multumesc.

rocklee

marcelbanu :)...la esirare din A1 in DN7 ....La Soimus in loc de cele doua semi sens giratori ....ar mai fi si uratoarea varianta cu un singur giratoriu in dreptul drumului care duce la caprioara....cu legatura in podul de peste mures ...cam asa ar fi ideia

sebba

din cate imi aduc eu aminte acolo drumul e in panta... sau nu?
ca daca e in panta nu cred ca se poate face giro rapid si ieftin

LE: pe streetview panta nu pare asa mare cum imi aduc eu aminte... alzheimeru asta! :D
Sailing away! S/Y Haimana

rocklee

sebba  :)de la semi sensul giratoriu dinspre mintia nu mai e panta ....dar ca sal lege de podul de la soimus cam e putin de lucru..aclo mai e si o tiava de gaz metan...care ar trebui alocata...

alecu26

sa incercam o filmare scurta imediat dupa pasti de la Simeria la Orastie?

Sau...oricum...cum zice si Eurocopter ca e mai ieftin....poate sa inceapa chiar de la Sebes spre Simeria.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

rocklee

ar fi o ideie buna o filmare sebes simeria [deva]  duoa pasti... :D