Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 27 Guests are viewing this topic.

mdragos

Da, atunci era Salini. Cred ca in urmatoarele 6 luni Mapa trebuie sa vina cu proiectul in CTE CNAIR. Daca nu reuseste in acest interval cred ca sansele noastre scad dramatic de a vedea acest tronson PISI2 finalizat de ei. Speranta moare ultima, dar parca si timpu de proiectare a cam trecut.

naivu

@mdragos , si esti asa de sigur ca macar au inceput sa faca proiectul la tunelul acela?! Ca i-a luat total prin surprindere decizia de reziliere abuziva a lui Razvan Cuc?

Feri

𝗧𝘂𝗻𝗲𝗹𝘂𝗹 𝗗𝗮𝗻𝗶𝗲𝗹𝗮
Primele sute de metri in formă și structură de rezistență finală.

I.Scrioșteanu

dorum

Tunelurile astea sunt fara banda de urgenta? Nu mai stiu proiectul exact...

mariusj

Astazi lucrau la viaductul de la Boita si la drumul tehnologic de la Robesti

pasa_andrei

Da, sunt fara banda de urgenta.

AdrianRO

De zona Margina se mai stie ceva? Merci

pbh

Vor incepe forajele in Martie.

mike_us

Quote from: pasa_andrei on January 26, 2025, 06:30:48 PMDa, sunt fara banda de urgenta.

Știi cumva dacă asta este valabil și pentru restul tunelelor de pe tronsonul Pitești - Sibiu?

GIV

stiu ca era mai scump, dar nu era mai safe si cu banda de urgenta?

horatiu.cosma

Nu. Că ar opri lumea în tunel pe banda de urgență. Cel mai safe e cu acele refugii la intervale regulate, spațioase și bine semnalizate, care să fie pentru adevăratele urgențe.

Ionut

Și costul este un factor deloc de neglijat în cazul unui tunel cu 3,5m mai lat.

La safety avem și cele 3 galerii de legătură între cele două tuneluri principale, două pietonale înspre capete și unul auto & pietonal din centru.

Vorbesc de tunelul Momaia/Curtea de Argeș. Ceva similar va fi sigur la Poiana, probabil și Câineni. Și cred că Mapa mai are unul lung în afară de Câineni, parcă și Lazaret e tot așa lung.

florin74

Caineni 1590 m, Lazaret Nord 1000 m, Robesti 900m, astea sunt cele mai mari de la Mapa
Balota 450 m, Boita 1 si 2 250 m respectiv 360 m, Lazaret Sud 330 m

Astea sunt din SF, din cate am inteles la unele e foarte probabil sa fie variatii de plus minus 10-20m, rezultate la PT

WebSrc

SCHENGEN LA NADLAC SPRE ROMANIA

QuoteIn Austria, ploua si e mohorat, la Nadlac a iesit soarele (Autostrada din Austria e A4 NU A1 cum am spus din gresala)

Eugen Vladutu

Ionut

^ Merci de listă, Florin! La Lazaret am încurcat eu borcanele puțin, sunt într-adevăr două tuneluri foarte foarte apropiate, nu unul singur. În mintea mea erau lipite într-unul singur. Poaina de pe PiSi3 însă e tăticul lor, vreo 1,7 km. Doar Meseșul e mai lung, aproape 3 km.