Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 13 Guests are viewing this topic.

gruia88

Pe langa ingeniozitatea de a folosii acel "popic" de lemn , asa se zice la mine in zona , sunt curios ce temperatura e in tunel ca am vazut ca baietii din nacela erau la maneca scurta.

danutzu_1069

Nu cred ca e cald de mânecă scurtă , dar ăia-s austrieci de la munte obișnuiți cu răcoarea..
Daca ati fost atenți, era o fătucă de pe la birouri... infofolită...până la urechi.

Feri

Autostrada A1 Sibiu-Pitești / am trecut pe sub Pasajul de la intrarea în Tunelul Alina-Daniela ! de la Leliana Tour:

ncb

AUTOSTRADA A1 Sibiu-Pitesti Sectiunea 5
Pitești-Curtea de Arges | 11.01.2025

Raducu P Drum

voicul

Acum depinde cum trag + vremea, dar PISI5 poate sa fie gata si ... final de Martie totusi pare exagerat, dar Aprilie e plauzibil.

ncb

AUTOSTRADA A1 Curtea de Argeș - Tigveni I
Sibiu-Pitesti Sectiunea 4 Stadiu lucrari 11.01.25
Porr

Raducu P Drum

dr4qul4

parca la drumul de legatura din capatul PiSi5 erau intarziati. Sper ca au inceput sa lucreze si acolo, pentru ca altfel vom avea autostrada gata, dar fara descarcare.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

danutzu_1069

Mai discutam in vara..., 5 luni, sa fie totul gata, inclusiv giratoriul din CdA. Da, acolo au început mai târziu.

Doar o sa aducă trafic pe Transfăgărășan. Nici nu vreau sa ma gândesc cum va fi la Bâlea Lac... ???  ???
Și în general pe tot DN7C.. :lol:  :lol:

Ca tot se vorbea de drumuri cu plata, aglomerația se va potoli dacă devine drum turistic cu taxa.

trifrazvan1977

Legat de filmarea de mai sus, min 2:27, cand va fi efectuata strapungerea, drona va putea trece prin tunel la o filmare completa de lot ? Sau e foarte riscant de controlat din cauza spatiului si lipsa semnal ?  :)

Ionut

Poți filma dacă ești lângă ea în tunel. Am zburat noi cu drona în tunel anul trecut în aprilie:

medicul de garda

Se vede in ultima filmare a lui Raducu de pe PiSi4 cum dealul acela de la minutul 1:00 nu vrea sa stea DELOC locului. Nu cred ca o vor scoate la capat doar cu plombe cu piatra, ca pe alte loturi. Am un feeling ca va fi necesar sa bage ziduri de sprijun aditionale, si sa te tii atunci cu claimurile si data de finalizare...
Trust me, I'm an east-european doctor!

GIV

^ nu cred ca o sa intre in categoria alunecarilor de pe a3 de la umb.. dar da, nu prea vrea sa stea dealul acolo.

ovx

Nu este asta cauza și nu acolo sunt problemele.

La minutul 1 a fost o groapa provizorie unde a fost cărat pământul dintre structurile 7 și 8 și nu e tasată cum trebuie, e doar de suprafață problema. S-a cărat pamant ud anul trecut în perioada ianuarie-martie. Problemele sunt (deocamdată) la structura 9-10 în capătul lotului și în Blaju, la ieșire din tunel. mai este și între 4 și 5 dar acolo va apărea în primăvară.

JohannDB

............... Citesc, privesc și constat că pentru mine și mulți alții care mișcă .... "valori de valori", cu taxe de taxe, povestea asta a acestui lot ce se împotmolește după Curtea de Argeș, mă lasă rece și mă face să mă rog ca să nu ajung prin zonă..... Și dacă ajung (ajungi tu, stimate cititor) ce faci altceva decât, la modul general, s-o iei pe nenorocitul de DN 73C pe care să te chinui și învârti până la Blidari, după care să cobori pe DN7 până la "Boromir" intersecția DN7 cu DN67 și să te duci unde ....și-a dus mutul iapa....
   Impresia mea este că pentru o perioadă semnificativă, acest lot va fi ca un cvasi-muzeu, pentru că linia/direcția principală, e alta, până nu va fi finalizată secțiunea până la Boița....... Am ajuns cu piese turnate din beton, destul de late (la 4;80 m) până la Mănicești...... Și apoi "praful"  de DN73C....., la Blidari, spre Vâlcea !!
 Parcă mai atractiv ar fi ca să fie terminat A1 la Holea, pe acei "nesimțiți" de 9,35 km..., de tot râsul ca durată și întârzieri și "compensatoriu" să poți veni "ață" până la Șelimbăr (SB).....

bim14

Vazand organizarea austriecilor la tunelul de pe lotul 4, voi spera doar ca turcii sa reuseasca in urmatorul deceniu sa execute tunelul de la Cainenii Mari si cele 2 viaducte care il delimiteaza. Acolo mi se pare ca este marea provocarea. Evident, nu trebuie ignorate nici celelalte puncte critice. 
Quote from: bim14 on January 09, 2024, 10:42:40 AMAm virat 500 de lei in contul API pentru ca la final de 2024 sunt peste 50 de km de A7
Daca vom avea Focsani-Bacau la sfarsit de 2025, mai cotizez cu 500 de lei la API.