Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

8 Members and 27 Guests are viewing this topic.

marius.firtonea

Primul video cu drona la viaductul de la Boita.
Ft stangaci si scurt dar pe parcurs va fi mai bine  8)

voicul

Din pacate, la cum misca, o sa devii expert in manuirea dronei.
Spor si mersi de update.

dragos76

^^
Felicitări și la cât mai multe.
O sugestie legată de poze: încearcă să nu postezi cadre doar puțin diferite, dar care în esență nu au nimic diferit de "spus".

TibiV

E bine pentru inceput.
Nu poti fi @Cristian 74 din prima...   ;)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

danutzu_1069

@marius.firtonea, chiar foarte bine, nu vad stângăcia.

Vei avea ... mult de lucru in zona.  :)

Ionut

Iese la pensie de pe PiSi 2, în ritmul ăsta. Mulțumim și bine ai venit în clubul dronarilor!

yetiman

@Marius Firtonea:
Inca 2 sugestii:
1. Pune si data filmarii in titlu (va fi mai usor de urmarit in timp)
2. Pune si textul postarii titlul complet al filmului (va fi mai usor de gasit cu "search" in viitor)
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

costica1234

Vin si eu cu o serie de sfaturi:

1) Drona cat mai departe de liniile electrice sau antenele radio.
2) Zero conversatii cu alte persoane in timpul folosirii dronei.
3) Atentia pe ecran la baterie si altitudine.
4) Drona zburata cat mai mult in modul manual (inclusiv la intoarcere).
5) Ochelari de soare mereu la indemana!

La cat mai multe filmari de la Boita & beyond! 8)

xenotium2

Am stat 2 ore sambata de la ora 17 pana la ora 19 - 4 ianuarie in coloana la iesirea de pe A1 la Holdea (coada era de 4 km pe autostrada si continua pana la intrarea inapoi pe autostrada la Margina).

Am fost destul de nervos, dar si mai nervos am fost cand am realizat ca nici macar portalele la tuneluri nu sunt gata!

Ce pazesc astia? Cat isi mai bat joc de noi??? Termina fix un mare r.. in 2026!

Se vorbeste mult de Pitesti-Sibiu aici, dar cele 2 ore state degeaba au fost fix pe acei 10 km lipsa...

Dezamagit am fost si de Centura Calimanesti care inca are semafor, si care era si atunci cand am trecut ultima data, anul trecut in mai.

tom_sawyer

...și nu s-a încumetat nimeni prin "alternativa" Holdea-Coșteiu de Sus-Margina-(Sintești)?

WebSrc

Autostrada A1 Sibiu-Pitești Lotul 5 Pitești-Curtea de Argeș ! Ianuarie 2025

Mulțumim, LelianaTour

Cristian 74

@marius.firtonea welcome to the club și mulțumim! O să înveți mânuirea dronei, nici nu vreau să mă gândesc cum o smuceam eu la început. Oricum, tu ai filmat "safe" acum. La cât mai multe filmări și mai ales să ai ce filma!

voicul

^Nu ai ce face de sarbatori (mai ales la treceri de la 2 benzi la 1).

Pe VP s-au facut 5 km in 2h ... deci - cam cum ai facut tu.
Ce vreau sa zic: cand prea multi se duc in aceasi loc asta se intampla.
Alternativa este sa nu pleci de sarbatori.

Mishu777

@xenotium2 si vineri seara( 3 ianuarie, ora ~21.00) a fost la fel de mare coada.
Google ma punea sa ies la Grind ca sa evit coada de pe autostrada.
Waze m-a rutat pe DN7 pana la Savarsin apoi DJ707A -> DJ707B -> DJ682 pana in Faget.
Am facut aprox 1h pe langa autostrada dar drumul a fost liber si, cu exceptia DJ682(8-9 km), a fost si bun.

AndreiTM

Da, nu DJ creaza cozi, ci amandoua iesirile de pe autostrada(ca si dinspre Lugoj e aceasi problema). Drumul prin Costeiu de sus nu ajuta.