Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

12 Members and 38 Guests are viewing this topic.

AdrianB1

Am mers pe DJ703H, trebuie evident latit, dar fara piste de biciclete in el. Ca unul care a trecut muntii pe bicicleta pe unde nu era drum si prin zone unde nu erau nici poteci, nu vreau sa merg pe bicicleta pe marginea lui DJ703H si intr-o curba sa ma ia o masina pe bot pentru ca a taiat curba cu viteza prea mare. Daca se poate face o pista de biciclete cat de modesta la 2-3 metri de sosea e perfect, altfel e prea periculos pe un drum cu atatea curbe cu vizibilitate redusa sa faci o pista de biciclete care e doar o linie pe asfalt. Asta pe portiunea Salatrucu-Poiana, care e tot 703H, ca pe Salatrucu-Tigveni ar fi perfecta orice pista de orice fel.

marius.firtonea

Cateva poze de la viaductul de la Boita.

Powered by API/PUM imgur uploader

danutzu_1069

Ete ca au ce nu aktorii in dotare... spărgător pentru capete de piloti.

dorum

Voicu

O frumusețe, cum au turnat betonul ăla! Dacă continuă tot așa...

reed

sunt de acord.si pe A0 și pe A3-ul făcut de turci, pălăria jos.Stiu sa folosească cofrajele

roberthpop

Roberth Pop

bbk

UMB nu imparte nimic cu nimeni, nici cu partenerii lor bosniaci. Inainte sa plece in concediu, au lasat toate utilajele alianiate in jurul statiei de betoane la capatul dinspre Margina. Bosniacii au turnat beton inclusiv in ziua de Craciun iar la statia de betoane au folosit o vola inchiriata de la o firma din zona, cele ale UMB au ramas nemiscate :o .

Mojito

Nu știi cum este vorba aia: frate,  frate da branza-i pe bani.Si bosniacii aia sunt musulmani, nu au treabă cu Crăciunul.

milo1981

autoMinder - aplicație de management a parcului auto

stangabriel

Update A1 - Traversări ARGEȘ Mănicești - Zigoneni 30.12.2024

Filmare efectuata de OL10X pe Youtube.

Nu stiu daca are cont aici.

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

DragosC

@Mojito - or fi musulmani, dar muncitorii sunt crestini/romani, nu stiu vreo firma straina care sa isi fi adus muncitorii din tara de origine aici, maxim o parte din echipa de management, dar cu sefii de santier si inginerii tot romani.
Nu spera si nu ai teama

26ld

@DragosC Fix in pozele de mai sus e un steag al Turciei intr-un utilaj. Plus camioanele aduse cu numere turcesti impreuna cu restul utilajelor.

DragosC

Da, wow. Nu stiu ce sa zic !  :lol:
Nu spera si nu ai teama