Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 38 Guests are viewing this topic.

Voicu

Problematică e ultima, plata de către CNAIR. Că și Salini avuseseră proiectul gata pe Lugoj-Deva dar nu s-au mai înțeles.

marius.firtonea

Ca tot vine de vorba de reziliere, la Mapa s-a stricat din nou foreza alba.

tom_sawyer

PiSi "lot 6"

[CN1076593] PROIECTARE SI EXECUTIE "DN 73 C, km 44+800 – km 55+000, Curtea de Arges - Tigveni" (LOT 1)

Data publicare: 23.12.2024

Valoarea totala estimata:
Intervalul intre : 330.101.679,02  si 389.177.657,00  Moneda: RON

Programul Transport PT aferent perioadei de programare bugetara 2021-2027.

Depunere oferta
Data limita: 12.02.2025

mdragos

Termina Porr inainte sa avem proiect tehnic aprobat pe acest sector. Excelent jucat CNAIR  :lol:

WebSrc

De la JardineRo.: Autostrada Sibiu -Pitești - Tronsonul 5 - Sensul Merișani-Bascov.

De data asta, de la Amateur Driver pe YouTube: Pitesti - Curtea de Argeș via Autostrada A1, DN7C, E81

Multumim pentru filmari.

naivu

^^^RamnicuValcea(sau Aldesti)-Tigveni s-a scos deja la licitatie sau urmeaza?

dr4qul4

75 mil de euro pt 10 km de DN?  :o 
E vorba de tronsonul Curtea de Arges - Tigveni, adica o bucata oricum dublata de A1. Acolo e nevoie doar de o asfaltare si cateva consolidari.
Bucata spre Ramnicu Valcea ar trebui sa fie cea cu modernizari serioase (deblee, consolidari, largire)
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

voicul

S-a discutat - fix pe invers au facut.
Aia e - ghinion pentru ... tot noi.

Am avut drum pe acolo si tot pe DN7 am luat-o. Am zis in coloana si aia, dar s-a mers.
Chiar am facut si depasiri (pentru ca unii nu stiu ca trebuie reglate si farurile ca sa treaca ITP-ul).

Dar probabil dupa ce e gata tot PISI5 o sa incerc noua varianta.

TeoH9

S-a emis AC pe o portiune de 11.7km din PiSi3, lotul Webuild Cornetu-Tigveni.

Scriosteanu pe fb:

"𝗩𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗯𝘂𝗻𝗮 𝗶𝗻 𝗔𝗷𝘂𝗻𝘂𝗹 𝗖𝗿𝗮𝗰𝗶𝘂𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶
𝗦𝘂𝗿𝗽𝗿𝗶𝘇𝗮, 𝗶𝗻 𝗮𝗷𝘂𝗻 - 𝗽𝗲 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗦𝗶𝗯𝗶𝘂-𝗣𝗶𝘁𝗲𝘀𝘁𝗶 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗲𝗺𝗶𝘀𝗮̆
𝗔𝘂𝘁𝗼𝗿𝗶𝘇𝗮𝘁𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗶𝗿𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗦𝗲𝗰𝘁𝗶𝘂𝗻𝗲𝗮 𝟯 𝗮 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝘇𝗶𝗶 𝗦𝗶𝗯𝗶𝘂-𝗣𝗶𝘁𝗲𝘀𝘁𝗶 #𝗔𝟭-etapa I.
Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a emis astăzi Autorizația de Construire pentru 𝗦𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝘂𝗻𝗲𝗮 𝟯 𝗮 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮̆𝘇𝗶𝗶 𝗦𝗶𝗯𝗶𝘂-𝗣𝗶𝘁𝗲𝘀̦𝘁𝗶 #𝗔𝟭, inclusiv pentru tunelul de 1,7 km lungime (tunelul Poiana)."

TeoH9

Din 37.4 km au primit AC pe 11.7 km, deci Webuild poate lucra pe 31% din lungimea lotului.

StefanCelMare

danutzu_1069

Pentru doritori, sa punem link-ul direct catre AC:

"Autorizatie nr. 75 - ,,Autostrada Sibiu - Pitești, Secțiunea 3: Cornetu – Tigveni, km 44+500 – km 81+900", Etapa I – km 59+800 – km 71+500"

Autorizatie

mdragos

De ce doar tunelul? Nu au depus acte si pentru restul portiunilor?

danutzu_1069

Este tunelul si ceva inainte si dupa.
La tunel trebuie sa se apuce de treaba degraba.

danutzu_1069

Update la AC Webild, sectorul autorizat incepe de la Suici (este un teren care presupun ca va "gazdui" parti componente ale TBM-urilor) si se termina imediat dupa iesirea din tunel, spre Perisani.