Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 29 Guests are viewing this topic.

nedcatalin

Fratilor, iesire pt Transfagarasan si Balea Lac si Cartisoara este in capatul lotului, la Curtea de Arges. Iar de Bascov tocmai ai avut o iesire unde ai trecut Bucuresti si Gaesti.
Mor de ciuda!

reed

Si primul video de pe YT

danutzu_1069

Ăștia-s duși cu capul. Cam are dreptate colegu' de mai sus..
Ce puii măsi caută Bascov, pe lângă tocmai ai trecut, si ai nod mai aproape, dar mai ales ce caută Cărțișoara !!!, care este dincolo de munți!!!
Cum dreaqu sa iesi aici pentru Cărțișoara??

(Am dat ca prostu' cautate pe harti, Cărțișoara... Este doar una in toata tara, aia din judetul Sibiu, Atat )

EugenRo

^^Da, era mai indicat sa treaca Curtea de Arges decat Bascov. Cartisoara nu spune nimic multora, poate doar daca scria si Transfagarasan (pe fond alb, cum am mai vazut).  :((

danutzu_1069

Nici Curtea de Argeș n-are ce caută, este nodul următor... Pai cand o fi gata toata, cine vede CdA aici, si iese pe aici, înjura de toți sfinții ca mai trebuie sa meargă pe DN ...
(si are toate șansele sa-l ia radaru' de la Merișani.... Cunoscători știu... :lol:  :lol:  )

Alpin

Cartisoara este la capatul DN 7C, adica acolo se termina acest drum national. De aceea il trec pe indicatoare. A mai fost o discutie asemanatoare la A3, in jud Salaj, acolo unde la iesirea de pe autostrada catre Zalau apare pe indicatoare Rastoci, un sat despre care nici salajenii n-au auzit...

nedcatalin

Noi stim care este justificarea lor, si am trimis numai eu o gramada de sesizari. La ultima mi s-a promis ca va urma in viitor o regandire a indicatoarelor de pe A1 zona Sibiu - Sebes unde pe toate iesirile e trecut Bucuresti pe DN1. Eu nu inteleg cum pot fi atat de prosti cei din CNAIR? De altfel se duc toti la inaugurari, filmeaza, se filmeaza... dar chiar sa nu realizezi penibilul complet al situatiilor? Urlam noi aici pe forum de ani de zile si nimic. Atat impostura n-am vazut niciodata. In frunte cu Scrio si Pistol care habar n-au ce fac acolo! Doar numara km la televizor.

Scopul unei iesire de pe Autostrada e sa stii unde iesi, nu unde se termina drumul pe care iesi. Nu toti folosim waze.. Este efectiv o bataie colosale de joc!

BIGRED1984

Si pe DN-uri mai este asa, rar cum merg in zona veneam o data dinspre M.Ciuc /Baile Tusnad spre Brasov (DN12 spre DN11) si dadeam doar de indicatoare de Chichis nicidecum Brasov, de ajunsesem sa ma intreb daca nu am gresit drumul, mai ales ca habar n-aveam ce/cine este Chichis asta.

pista_bacsi

Quote from: BIGRED1984 on December 13, 2024, 05:54:05 PMhabar n-aveam ce/cine este Chichis asta.

Sunt un pic dezamagit  :lol:  :lol:  :lol: Lasa ca acuma o sa invete lumea unde e Podul Olt si Ilieni (poate chiar Bretcu) din cauza la "Brasov-Bacau" pe langa cei care cauta acuma Chichis. Mai scoatem din anonimitate toate satele din Székelyföld (Tinutul Secuiesc).

Eu de mult timp am decis sa ignor total panourile din Romania. Aproape tot timpul mai mult incurca decat ajuta. Cateodata ma amuz cand mai vad unele care au fost facute de oameni cu mintea odihnita.

Ionut

Mi se pare incredibil că la fiecare nod mai puțin important, ca în cazul de față, avem aceste fail-uri râsu-plânsu. Așa varză incredibilă, ceva de speriat.

horatiu.cosma

Am întrebat și eu prin CNAIR care e treaba cu indicatoarele. În primul rând, orice rezolvare de problemă începe cu recunoașterea că există. Aici nu e cazul. Motive peste motive, că e mult de lucru, multe proiecte, să ne punem waze-ul, pe indicator trebuie să rămână "prima localitate importantă de pe rută". Iar aici Cârțișoara nu poate să lipsească, nici Bascov, chiar dacă de acolo se vine. Deci, vorba lui Caragiale, să se revizuiască, dar să nu se schimbe nimica.

carutasul

Acum o mie de ani când eram tineri și foloseam hărți rutiere probabil că nodurile rutiere erau figurate pe hartă, inclusiv Cârțișoara, și atunci era o coerență între indicatoare și hărți. Acum nu mai folosește nimeni hărți și sistemul ăsta nu mai are nici o utilitate însă evident cineva trebuie să "inventeze" altul și să-l și adopte...

oldtimercraiova

E zapceala mare cu panourile de rutiera-n Romania, se scrie ce se apuca.  :lol:

mdragos

@horatiu.cosma : Sa radem putin la final de an : eu propun sa adaugam la regula ultima localitate importanta in ultimii 1000 ani, astfel testam si cunostintele istorice nu doar geografice a participantilor la trafic.

Asta face parte  din multele standarde/ normative din 1900 toamna care nimeni nu vrea sa le atinga ....... de lene sau poate in necunostinta de cauza.

Dar foarte important ! daca societatea sau o asociatie sesiseaza ceva nereguli neaparat sa ii ignoram si sa le inchidem usa in nas.
Nu stiu cand reusim sa schimbam aceasta mentalitate. Sunt imbunatatiri fata de acuma 10-15 ani, dar mai e mult de munca.

Feri

Inaugurarea:
Deschiderea traficului pe A1 între Bascov și Băiculești, un pas înainte -  preluare Claudia Stanciu - Se intampla in Valcea YT

Dus întors:
Deschidere a 16 km din autostrada A1 - Bascov / Manicesti - Cristian Prin Romania YT

Nocturn:
Autostrada București - Sibiu, Tronson: Bascov - Curtea de Argeș - Bob the Droid YT