Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 32 Guests are viewing this topic.

MAP

Filmare inainte de deschidere de la Tatu A

zamo888

O intrebare tampita ca tot e vineri 13. Cat ar costa astazi un tunel Boisoara - Turnu Rosu? Aprox 25km pt 1 singur tunel cu 1 banda pe sens + 1 de siguranta (3 in total)? 10..15..20 mil euro?

Sarbatori fericite!

shift2rail

Indrazneata propunerea, dar noi nu foram tuneluri de baza nici unde sunt absolut necesare (calea ferata): pe acolo ar trebui sa treaca viitorul HSR românesc.

StefanA

https://www.facebook.com/share/1UEvX23uwnyh6dyn/
Azi la 15.00 Bascov - Baiculesti.
Doamne ajuta!

Ionut

Drumuri bune tuturor!
Să ne ziceți cum e DN73C, la zi.
Mulțumim!

shift2rail

Ar fi util si un update despre starea DJ 703G, Suici-Ianculesti-Calimanesti, ptr cei mai indrazneti.

StefanA

DN703 suici-Calimanesti e la fel:
Forestier 3km in jud Arges si asfalt ok dar ingust si doar turisme in jud Valcea.
Zice CJ Arges ca il fac si ei pana in 2026.

dargauda

Pe pasaj avem lipsa de marcaj (Bascov).

Sau sa executat marcajele azi noapte?

MAP

vm75

Pe Google Maps se vede coada de la iesirea de Mioveni. Sa vedem in cat timp se dizolva

nedcatalin

Cum sa treci ma Cârțișoara, Bascov si Balea Lac la iesire?

Mojito

shift2rail

^^ exact asta a recomandat si Scriosteanu in filmul de prezentare: Transfagarasan si Balea Lac ( de ce nu manastirea CdA?), nicio mentiune la starea DN 73C, DJ 703G si ce se mai dezbate intens.
 E evident ca decolmatarea Vaii Oltului nu e pentru acum.

costica1234

Tocmai ce am condus pe noul segment de autostrada. Se simte excelent, iar daca ar fi sa gasesc cateva minusuri acestea ar fi:

1. Doua praguri pe podul de la Merisani s-au simtit putin diferit decat celelalte de pe tot traseul.

2. Exista o foarte mica denivelare pe banda 2 de pe sensul Baiculesti-Bascov in zona viaductului Dobrogostea.

3. Mici urme de mizerie in cateva locuri.

Viteza maxima este de 130 km/h cu exceptia nodului rutier Bascov unde au limitat la 110 km/h.

dumbravaandrei

^^pentru că mănăstirea nu cred că atrage nici 0.5% din turiștii spre Transfăgărășan. Care în ultimii 10 ani a fost prin toate publicațiile internaționale.
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.