Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 20 Guests are viewing this topic.

rocklee

#Costica 1234....super imagini...
Abia astept sa trec pe acolo.
  :D  :dance:  :gj:  :dance:

Feri

Nu cred că au fost postate pozele nocturne cu nodurile Bascov și Mănicești de ieri de pe FB C.Pistol:

voicul

Merita vazut daca merita traseele astea - https://prnt.sc/EdWpS4LaYaz_
Ocolul de km e evident, dar ca timp ...

StefanA

Nu prea merita pana nu e deschis macar pana la CdA.
Acum probabil multi vor alege inca 10km de viteza, ca oricum cel mai bine stiu sa mearga in linie dreapta...
Apoi se vor plange ca faci mult de la Baiculesti la RmValcea..

voicul

Chiar trebuie vazut.
E drumul prin Merisani ... imediat ajungi in DN7 si eviti zona Bascov care in general e agolomerata si deschiderea asta nu prea ajuta cu nimic.
Merisani - DN7 de DC, dar ce m-am uitat pe Google in 2 locuri - pare ok.

https://prnt.sc/204RLN0fBNUt - ca timp pare ca o sa iasa la fel (dar la ora asta e forte aglomerat la Bascov). Ca si km e clar mai mult pe PISI5.

StefanA

Ala e un drum de sonde, din beton turnat in anii 80.
Treceam des oe.acolo avand treaba la Merisani.
Este absolut praf, nici turisme nu suporta, a cam ajuns pe alocuri.forestier, uitati de el.
A, si cand urci pe langa baraj trece printr.un sat de conationali, unde ai 1 singura banda. One way. Cateva sute de m.

Radu1994

Cu acceptul muncitorilor am facut azi un tur-retur al lotului pe bicicleta si am facut si cateva poze:

[/URL]                                    Powered by API/PUM imgur uploader[/img]

Au confirmat ziua de maine pentru deschidere.

tiocalexandru

Quote from: voicul on December 12, 2024, 06:17:37 PMMerita vazut daca merita traseele astea - https://prnt.sc/EdWpS4LaYaz_
Ocolul de km e evident, dar ca timp ...
Singurul viabil e cel evidențiat. Restul sunt accidentate de nu se văd și n-ai ce căuta pe ele.

O variantă mai e pe Tigveni - Sălătrucu înspre Valea Oltului. Dar în zona Robaia de Vâlcea e un pic accidentat drumul (din istoria mea).

Să NU încercați celelalte 2 drumuri dacă țineți la mașini și rinichi. V-o zic că sunt din zonă:))

Cetatean

Am fost cam acum o luna pe varianta Curtea de Arges - Valcea. Merge. Ce sa zic,autoritatile iar au fost luate prin surprindere?
Era greu sa curete putin acostanentele,sa le largeasca,sa toaleteze putin vegetatia,sa marcheze si bineintelea sa faca cateva repararii? DA!
E destul de evident ca o sa fie multi care o sa mearga pe varianta asta.
Dar no,asa ne ia si iarna prin surprindere,vesnic!
Prefer pe aici decat pe Dedulesti.

De asemenea,lotul porr probabil o sa fie gata in 2026 candva. Nu am mai auzit nimic de largirea Tigveni - Aldesti (intersectie cu DN7)
Nici nu vreau s ama gandeac la dopul ce se va forma intre Boita si Valcea...

dr4qul4

ce treaba are Tigveni-Salatrucu cu Robaia?  Poate vrei sa zici Salatrucel, adica Suici-Calimanesti, DJ703G. E singurul drum judetean/comunal care are sens sa fie luat in calcul. Dar nu acum, ci cand va fi gata pana la CdA.
Momentan nici DN73C nu mi se pare o alternativa. Tot pe DN7 e mai rapid si mai sigur. Nodul va ajuta la deblocarea intersectiei de la Bascov, pentru ca sunt destui care merg spre Curtea de Arges/Vidraru.
Bine, de sarbatori se va imparti traficul intre DN7 si DN73C si oricum e bine ca avem o varianta in caz de accidente.

Eu nu pot sa nu remarc nodul de la Bascov. Nu inteleg de ce nu fac astfel de noduri in loc de trompete duble, sau macar in locuri unde nu au foarte mult teren la dispozitie. Poate fi si cu deschidere mai mica. Chiar si cu pila in mijlocul giratoriului (unde reloci drumul existnet si faci un S care oricum scade viteza)
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

nedcatalin

Iesire Bascov: Bucuresti, Gaesti, Rm Valcea.... Doamne fereste!

Rodeo

^^ Lasă-mă, frate, că acum 2 săptămâni m-a trimis Maps de la CdA prin Valea Danului - Șuici - Călimănești. Până la Șuici e extrem de denivelat,rar ai 2 roți ale mașinii în același plan. De la Șuici e neasfaltat și plin de bolovani mari, abia când intri in jud Vâlcea devine civilizat. Azi am stat 2ore sub mașină să cârpesc scuturile rupte de bolovanii ăia.  :((

StefanA

Exact ca nodul Bascov trebuua proiectat si cel de la Manicesti, cu 2 km inainte de trompeta actuala, acolo unde A1 intersecteaza 703j (Valea Valsanului).
Dar cum am mai spus, cand in sfarsit construim cate ceva, nu suntem in stare sa proiectam ce trebuie si ne alegem cu trompete inutile fix in camp.

pasadia

Sunt foarte curios cum se va circula prin nodul de la Pitești Nord. grosul traficului (eu zic 90%) va dori să iasă de pe autostrada și vor exista cozi mari pe acea bretea.

Sper să monteze separatori din timp și să nu avem situații de coloane lungi pe B1 cu șmecheri doritori să șunteze coloana și care să blocheze prin manevra lor și B2.

StefanA

Va fi exact cum este acum la iesirea anterioara catre Campulung, doar ca putin mai rau.
Adica coloana de km care sra pe loc nu doar vineri dupa pranz, ci mai tot timpul.
Cam 6 luni, apoi se muta la.iesirea CdA coloana.
Azi la ora 8 s.a stat 10 min la Baacov, dar inca nu era nodul deschis.