Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 30 Guests are viewing this topic.

costica1234

survola

Se mai îndreaptă și vremea, îi ajută puțin.

raulbogdan23

Oare vor pune ceva peste hidroizolatia de la pasaj? (cea de langa corpul autostrazii)

Macar niste piatra sparta sau poate un strat de pamant si ceva arbusti?

Telvanni

^
De ce ar face asta?
E suficient sa ramana la nivel de hidroizolatie, ultimul strat e oricum protejat cu ardezie.

medicul de garda

Uimitoare deschiderea pana la Merisani anul acesta, nu ar fi crezut niciodata ca pot da gata podul acela cu o suprafata imensa de betonat in timp util. Totusi, in poze se vede avantajul traseului oblic au autostrazii peste pot, au putut trisa la hidroizolare, au facut doar suprafata care urma sa fie asfaltata, iar restul podului va fi finalizat ulterior  :D
Trust me, I'm an east-european doctor!

voicul

De ce au betonat/hidroizolat si partea pe care nu trece A1?
E forma de protectie a grinzilor? Nu se putea ceva mai light?

Mi se pare o risipa de bani acolo (dar imi dau seama ca foarte probabil nu stiu eu ceva)

dacibesti

Pe aceiasi A1 dar mai catre vest, dupa Sebes la un pasaj similar peste calea ferata a ramas la stadiu de grinzi.

https://www.google.com/maps/@45.9799164,23.5469066,189m/data=!3m1!1e3?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTIwOC4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

voicul

𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗦𝗶𝗯𝗶𝘂 - 𝗣𝗶𝘁𝗲𝘀𝘁𝗶 #𝗔𝟭- î𝗻𝗰𝗮 𝟭𝟲 𝗸𝗺, 𝗰𝘂 𝟴 𝗹𝘂𝗻𝗶 𝗺𝗮𝗶 𝗱𝗲𝘃𝗿𝗲𝗺𝗲

lone_wolf32

Quote from: redfury on December 11, 2024, 11:29:28 AM
Quote from: shift2rail on December 10, 2024, 04:51:58 PMCu acest mic lot, incepe deja sa aiba sens detour-ul pe la CdA+DN 73C, pentru turisme. Marfa va continua integral pe DN7.
Este ok drumul pe 73C?
E destul de prost. Ingust. Rural. Si cand am trecut eu pe acolo am vazut destule tiruri.
Nu vad de ce ai lua-o pe acolo... decat daca e cine stie ce blocaj pe DN7...

costica1234

Filmarea de la Merișani + nodul rutier Bascov filmat în jur de 15:30.

hefaistos

@voicul
Da
Dacă nu vrei ca grinzile sa fie expuse fenomenului de inghet dezgheț trebuie limitata cât mai mult infiltrarea de apa.
Asta este valabil pe toate podurile, doar ca hidroizolația este sub asfalt. Și este sa protejeze grinzile de sub, nu asfaltul de deasupra.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

pasa_andrei

Ajung azi pe la ora 16-17 in zona, banuiesc ca nu stie daca azi se deschide sau maine.

stangabriel

Super veste. Cred ca multi vor rata iesirea spre Sibiu la Bascov si vor merge mai departe spre Baiculesti, asta daca nu e foarte clara semnalizarea.

Zile bune.

costica1234

Mi s-a spus din șantierul de la Bascov că mâine se va deschide.

costica1234

Mai pun câteva poze de acum de la ora 16:00. Astăzi au montat indicatoarele și au marcat complet și giratoriul. A mai rămas doar acel mic petec neasfaltat din ultima poză, dar până mâine de dimineață mai au timp. :)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)