Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 19 Guests are viewing this topic.

costica1234

Tot de azi, tot de la Bascov. :)

tiocalexandru

Să trăiești Costică! Sper să te lase vremea să ne faci și nouă măcar o poză de la pod la Merișani, că numai acolo a mai rămas picantă situația. Mulțumim!

costica1234

A plouat maxim în prima parte a zilei aici la Bascov. Au deschis și semicercul dinspre București al giratoriului și se lucra la 16:40 când am făcut pozele. Dacă nu se întuneca atât de repede mergeam și la Merișani, dar las pe mâine. Să fie suspansul mai mare. :lol:

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

GAC

asfaltare pe ploaie - de cand a luat we build exemplul pizza?

ioans

Nu cred ca au asfaltat pe ploaie, din pozele de mai sus se vede ca nu ploua dar era ceva umiditate. A durat foarte mult sa finalizeze acest nod sub trafic, cu siguranță puteau sa finalizeze mai repede aici când vremea era mai buna, mai ales ca va fi in continuare foarte aglomerat.
Poate in viitor nu mai terminam autostrăzi in noduri care trebuie demolate complet pentru o extindere. O alta lipsa de viziune când a fost proiectata centura Pitești-ului

GAC

n-or fi asfaltand pe ploaie, dar ca sa adere straturile de asfalt trebuie sa fie uscat. si se vede din poze ca nu este uscat. umezeala preintampina aderenta straturilor de asfalt pe baza de bitum. petrolul cu apa nu se amesteca. Daca ar fi facut acel giratoriu din beton (ca drumul catre vama giurgiu) nu ar fi fost bai sa toarne betonul pe o suprafata umeda, dar nu asfalt.
acest giratoriu putea fi realizat bine mersi asta-vara concomitent cu montarea grinzilor si turnarea placii de beton peste predale. aici trebuie sa dau o nota mica constructorului. importanta acestui giratoriu era cunoscuta de dinainte sa inceapa lucrul. executia giratoriului ar fi trebuit sa fi fost prioritara. ceea ce vedem este rodul la poor planning.

voicul

Ai dreptate, dar cu garantia ce face? De ce e in contract?
+ crezi ca Webuild: hai sa facem treaba de mantuiala ca sa putem avea ce repara in garantie, pe banii nostrii?

Nici nu pot sa zic ca au facut perfect, dar cred ca exista un calcul acolo.

rocklee

ce urat este sa lucrezi sub trafic ... >:(

danutzu_1069

Uneori nu ai incotro si trebuie.

Nu aveau pe unde sa faca deviere, doar sa inchida cu totul nodul..

rocklee

am fost astazi pana la MARGINA HOLDEA ....pe o vreme mohorata frig cetoasa si foarte umeda ....a plouat ieri si azi noapte ....
am fost curios sa vad cum arata santierul ....si ce am vazut ...foarte mult NOROI ..umbisti foarte putini ....dar la viitoarele tuneluri bosniaci erau prezenti  si munceau ....
si mai era o firma de subcontractori care aduceau material in santier ...cateva poze ....nu prea reusite dar se vede ceva ....