Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 30 Guests are viewing this topic.

naivu

@danutzu_1069 , de acord că nu ajută un drum care se oprește la marginea de județ, dar am înțeles că WeBuild a îmbunătățit drumul Salatrucu-limita de județ, nu cu asfalt doar cu pietriș, și îl folosește ca drum de șantier. Nu e ideal, dar acum se pare că se poate trece pe acolo și cu mașina de oraș pe ploaie. Dacă cineva a trecut pe acolo sau știe exact cum e pe acolo, îl rog să mă corecteze.

tom_sawyer

^
https://forum.construim-romania.ro/topic/4/a1-a0-a2-coridor-principal-vest-est-nadlac-sibiu-pitesti-bucuresti-constanta/228

Quote from: NicolaeG on November 11, 2024, 05:50:40 AMAm fost ieri sa verific stadiul lucrărilor pe A1 lotul 3 al celor de la webuilt. De la ieșire din Poiana pana la întrare în Salatrucu cei de la webuilt au refăcut drumul DJ703H. Este strat gros de piatra de aproape 50cm, drumul e lățit că se pot petrece ușor 2 camioane. Au apărut câteva utilaje, în special la portalul tunelului dinspre Salatrucu. Probabil acest drum îl vor folosi intens constructorii. Am și poze dar nu știu sa le postez. Dacă e interesat cineva de ele sa îmi scrie în privat.

@NicolaeG www.proinfrastructura.ro/poze.html

dr4qul4

Sa va vad eu cum mergeti pe DJ703M de la Baiasu la Cornet cand MZA va depasi 1000.
iar contractul asta pt cei 32 de km din 703H prevede proiectare 5 luni și execuție lucrări 3 ani. Adica va fi gata cam cand va fi si PiSi3.
Singura varianta este 703G, dar si acolo sunt vreo 2-3 km complicati.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

miahi

Total de acord cu @dr4qul4 . Cred ca pentru cei 2-3 km de pe 703G se putea gasii o solutie decenta daca se vroia si se incepea acum ceva timp. Acum in 1 an jumate pana termina PORR se pot face numai carpeli.

naivu

Și era o oportunitate unică pt Țara Loviștei, dacă se termină PiSi nu știu când se mai ameliorează vreun alt DJ pe acolo!
DJ703M numai dacă îl face cu sens unic, oricum e în zona de șantier și s-ar putea să-l închidă cu totul circulației publice, pt că are porțiuni lungi unde nu are unde să-l lărgească (la un cost rezonabil).

shift2rail

^pentru ecosistemul numit Tara Lovistei, nu imi pare o idee grozava tranzitul a mii de autoturisme zilnic.

dar sa asteptam ziua de luni, si teologii bizantini dezbateau aprig sexul ingerilor, cu hoardele otomane lovind in portile Constantinopolului.

dr4qul4

DJ703H trebuia refacut. Are multe portiuni neasfaltate sau cu gropi. Dar nu are nici o legatura cu A1. Va fi gata cand va fi gata si PiSi3, asa ca va ramane doar cu trafic local.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

naivu

^^nu e o idee bună tranzitul, dar în câțiva ani tranzitul va trece pe PiSi iar DJ urile vor rămâne pt traficul local ca și până acum, doar că într-o stare mai bună!

AdrianB1

La cum sunt drumurile si conexiunea cu DN7, dinspre Sibiu spre CdA pe DJ703M si dinspre AdA spre DN7 pe DJ703G pare cel mai bine. Dinspre CdA la Cornet e greu sa faci stanga, daramite un card lung de masini, dar e usor sa intri dinspre Sibiu, iar drumurile sunt atat de inguste incat nu se poate merge in ambele directii cu mai mult de 30 km/h, ca in curbe nu e vizibilitate si nici loc sa treaca 2 masini una pe langa alta, nu vrem accidente zilnice.

voicul

Frectie la picior de lemn, dar nu strica.
La fel largire DN7 de la Talmaciu cu 6 luni inainte de terminare PISI1.

O sa fie o alternativa de drum pe care sa treci sa vezi zona, care presupun ca e superba.

rocklee

Are Adisan o filmare nouă pe YouTube
Daca o poate pune cineva???
Ajutați cu o distribuire sau un link...are nevoie de anutor

Acum vreo 10 zile tot la o filmare la Holdea...și-a pierdut Drona ... :o  :)

TibiV

Proaspata de la @Adisan : [A1] Margina - Holdea [06.12.2024], Autostrada A1 Lugoj - Deva | UMB | Adisan

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Feri

Tot de la Razvan S, iluminat și pasajul Bascov:

08 12 2024 A1 Pitești Sibiu ,Lot 5 Nod Rutier Bascov

shift2rail

^^^ DJ 703G e modernizat tot pana la limita cu judetul Arges, right? Nu poti sa nu observi diferentialul de implicare in atragerea fondurilor europene/românesti intre CJ Vâlcea si CJ Arges...

SB76UFO

"Prostia este eternă și invincibilă"