Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 34 Guests are viewing this topic.

FMFM

Aproximativ 1700m.
Mitul este ca la aceasta lungime forarea cu TBM nu este profitabila, dar Webuild nu stie de acele calcule si o sa-l faca cu TBM-uri din "stocul" lor. :D

FakeML

Eu unul cred ca aveau de gand sa il foloseasca si la tunelul de pe A3 daca castigau licitatia. Doar ca au fost descalificati. 🙄

26ld

^Si eu cred ca vine mos craciun anul asta cu cadouri multe pentru ca am fost cuminte, nu inseamna ca se va intampla.

Mai sunteti multi care tastati dorinte si speculatii fantastice doar pentru ca vi se par voua reale? Pe A7 era unul care credea prognoza meteo pe doua saptamani, acum tu cu TBM Webuild in dealurile Transilvaniei, ce mai urmeaza? Mos Craciun cu tot A1 gata in 2026 ca asa a visat in noaptea de ajun?  :lol:  :lol:

Apoi va mirati ca luati ban pe aici si incepeti cu injuraturile.

FakeML

Ma refeream la faptul ca asa ar renta aducerea TBM-urilor. Doar daca asa si-ar fii facut ei planurile. Dar nu a iesit probabil cum sperau ei.
A fost o parere. Nu mai avem voie sa ne dam cu parerea?
Nu este o dorinta ca sa o cred eu reala.
Dupa mine, as fii preferat la Meses sa avem PORR. Dar nici nu cred ca au participat.

TibiV

Quote from: FMFM on November 22, 2024, 08:55:04 PMA confirmat I.Scrisosteanu intr-un live cu proiectele din Ilfov, ca tunelul Poiana va fi forat cu TBM, iar AC partial care o sa cuprinda si tunelul o sa fie acordat la inceputul lunii Decembrie.

Ai link la LIVE-ul ala?...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

26ld

^^A fost si este o speculatie bazata pe absolut nimic decat conjunctura evenimentelor actuale. Daca ai informatii despre rentabilitatea lucrarilor si resurselor  Webuild, poti sa postezi niste cifre, nu te opreste nimeni. Sau poate informatii despre oferta Webuild de la Meses si cum vor ei sa faca tunelul.

Dar orice altceva e doar speculatie, si alea incep "oficial" pe aici prin decembrie si se termina cand se termina vacanta de iarna pentru constructori.