Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 25 Guests are viewing this topic.

CAS

Pe toate zonele cu lacuri sunt prevăzute panouri anticoleziune pentru păsări.

Ionut

Nu doar lacuri. Și în zonele cu pădure. Vezi Lugoj-Deva de exemplu. Și multe altele.

marius.firtonea

Mapa au pus in funcțiune statia de agregate de la Lotrioara si au început sa faca si depozite langa DN7.
La Balta Verde construiesc un sens giratoriu.
La viaductul de la Boita nu am mai facut poze pt ca progresul este practic inexistent.

Powered by API/PUM imgur uploader

dorum

fara bucatarie si sala de mese? :(
si fara tuia ca la balta verde?

ncb

AUTOSTRADA A1 Curtea de Argeș - Tigveni I
Sibiu-Pitesti Sectiunea 4 | 14.11.2024 | Porr

Raducu P Drum

danutzu_1069

E, acu sa-i vedem daca nimeresc... iesirea... :lol:  :lol:

mrcspot

Impresionanta organizarea de la PORR, pare o programare aproape de perfectiune a fiecarei subetape, nu au cum sa nu termine la timp, chiar si in conditiile meteo dificile santierul pare impecabil.

stangabriel

Lugoj Deva Lotul Umb.

Multumiri autorului FrameD.

tiocalexandru

Urmăresc de mult timp topicul ăsta și zic să vin și eu cu ceva util deoarece observ mai mereu evoluții:

La nodul rutier nou de la Băiculești exista un giratoriu pe DN7C în localitatea Vâlcele. A fost desființat, se circulă momentan în linie dreaptă cât timp se mărește acel giratoriu pentru a deveni definitiv. Momentan sunt la nivelul de beton turnat.

stangabriel

Inteleg ca pe la min  7.10 - 7.30 este zona tunelului Cut and cover ?

pasadia

Eu nu pot pricepe de ce, in capatul dinspre Margina, nu termina relocarea DC-ului pe podul ala care e gata de vreo 8 ani deja. Vad ca asfaltul e folosit ca parcare si lasa traficul de pe DC, asa redus cum e el, sa mearga practic prin organizarea loc de santier si efectiv prin santier desi era atat de usor sa muti acel trafic pe podul deja terminat.
Bine, reprosul nu e neaparat la adresa UMB-ului, treaba asta, consider eu, trebuia sa o faca DRDP Timisoara inca de cand au reziliat contracul cu Salini in februarie 2017. Ce mai era de lucru acolo (asfaltul pe o rampa) e o nimica toata.

ioans

Asta mi se pare și mie , nu prea exista coerenta in șantier, puteau sa facă relocarea la drum si puteau sa mute deja cei câțiva stâlpi de medie tensiune ca sa aibă front de lucru la terasament.

dargauda

Autostrada A1 Pitesti - Sibiu, Lot 5, Merisani - Curtea de Arges | Octombrie vs Noiembrie | Webuild

ADonde Next Multumim

TibiV

Sa stii ca ADonde Next are cont pe forum, se numeste @alexd4u2 ...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

WebSrc

Actualizare satelitara de la Google Maps pentru Autostrada A1 Lotul 5 Pitesti-Curtea de Arges: