Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

dan tm

De la Coșteiul de Sus am mers peste locri și am ajuns la Holdea.
Un drum pietruit, în felul asta chiar daca am mers inceyt am mers mai usor fara serpentine si fara aglomeratie si am iesit la DN sus in Holdea la celalalt capat al santierului.

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

florin74

Quote from: marius.firtonea on November 09, 2024, 03:54:23 PMUna dintre forezele de la viaductul de la Boita a disparut. Am auzit ca va fi mutata la viaductul de dinaintea primului tunel de la Boita. O sa merg sa vad daca chiar asa va fi.

Eu zic ca e stricata, si de la inceputul saptamanii viitoare o sa o vezi din nou la lucru la viaductul de la Boita.
In alta parte nu are unde sa mearga, ca nu e aprobat nimic, nu e AC, etc.
Cred ca nici la 50% din pilotii forati nu au facut la viaduct, asa ca mai au de lucru... Se misca mai rau decat Aktor..

silviu74

Părerea mea este că MAPA nu va termina acest lot. Cred că ce se vede acum e un blat ca să dea bine pentru alegeri, iar apoi se va rezilia. Mă bazez pe faptul că proiectarea trebuia să fie gata anul trecut (incluzând startul cu 5 luni întârziere) iar ei abia anul acesta au început drumurile de acces pentru foraje geotehnice.

danutzu_1069

Părerologi...sunt destui.. dar uita ca Mapa au fost singurii care s-au bagat la asa ceva.
Ok, reziliem, si ce facem mai departe?
Facem si anulam licitatii la care nu o sa participe nimeni.

florin74

Macar o sa avem un SF/PT facut pe bune, cu studii de teren cum trebuie.
Oricum, e o mizerie traseul in zona Boita.
Trebuia bagat un pic mai spre munte, cu un tunel mai lung, nu de-a lungul DN-ului unde o sa fie un cosmar lucru....
Nu mai vorbesc de varianta pe malul celalalt al Oltului, acum deja e prea tarziu.

luchiano

Mapa lucra la giratoriul de la Balta Verde astazi la 12, aveau undeva la 10-12 persoane :lol: 

costica1234

O filmare de azi de la Bascov. Estimez că în 3 (maxim 4) săptămâni vor fi gata aici.

danutzu_1069

@florin74, daca se reziliaza inainte de finalizarea SF/PT-ului, nu pupa cnair nimic... ca nu l-a platit. Asa ca nu e nimic de castigat. deci se pleaca de la Zero. Barat.
Ce, la rezilierea de la Holdea a primit cnair ceva???
Sau am uitat ca, din conta, a platit penalizari de pe urma procesului.

florin74

Estimez ca undeva în vreo 6 luni ar termina proiectare. Nu susțin rezilierea imediata, ca încă sunt în contract. Dar modul lor de organizare și planificare, precum și mentalitatea lor "merge ca în Turcia unde dacă zice Erdogan ceva eralutera de lege... ma face extrem de pesimist.
Dar speranța moare ultima...

danutzu_1069

Adica nu s-a reziliat cu aktorii, care-s vai de mama lor, si sa reziliem cu asta, care inca nu stim ce pot...

florin74

Quote from: luchiano on November 09, 2024, 09:16:38 PMMapa lucra la giratoriul de la Balta Verde astazi la 12, aveau undeva la 10-12 persoane :lol:

Vrei sa spui Geiger. Aia lucreaza. Utilajele si muncitorii sunt de la ei :))))
Eu cred ca daca vor mentine stilul si modul de lucru. inclusiv in ceea ce priveste planificarea si organizarea lucrarilor, vai de noi. Adica eu nu prea ii vad in stare sa duca la bun sfarsit proiectul, cu o intarziere rezonabila.

dorum

Nu e cel mai fericit castigator al acestei licitatii. De reziliere nu mai vreau sa vorbesc, fiind de departe cea mai dezastruoasa solutie.
Dar la modul in care se organizeaza, cum lucreaza chiar si pe bucata cu AC, nu prea vad un viitor stralucit acestui tronson de A1.
Se poate ca suma licitata sa fie prea mica, iar atunci turcii isi vor gasi toate motivele sa tergiverseze totul...

marius.firtonea

@florin74  avea dreptate.
Foreza nu a disparut, se pare ca s-a defectat.
Au inceput o tentativa de organizare de șantier sau ce o fi si au cofrat un radier.