Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 10 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

E in ... chinurile facerii.. :lol:  :lol:

ivanpopMM

Quote from: Cetatean on November 05, 2024, 09:29:03 PMEu as baga 100 de ron in cont la cineva cu drona,pentru un video de la Tigveni la Cornet.
Sa vedem cum trece webuild prima iarna prin Carpati.
Greu

tgclauss

Salut.

O poza cu zona viitorului Nod rutier Cornet si Organizarea de santier Webuild. Poza facuta de pe Pietrele Zmeilor.  :)

Powered by API/PUM imgur uploader[/img]

TibiV

Poza este foarte bună, dar pentru majoritatea celor de pe forum Pietrele Zmeilor nu este un reper cunoscut.

Încearcă ceva de genul "poză făcută dinspre sud-vest / spre nord-est"...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Hercule

Poza facuta dinspre vest spre est, de la o distanta in linie dreapta de aprox 1km.

Powered by API/PUM imgur uploader

Locatia se gaseste si la o cautare simpla pe google maps.
Deșteaptă-te române!

tgclauss

Poza facuta dinspre Vest catre Est, se vede Valea Baiasului care se varsa in Olt.

a.l.x

QuoteLucrările la lotul 4 al autostrăzii Pitești – Sibiu avansează așa cum era de așteptat, adică hashtag#PORRfect. Am trecut de 50% și suntem cu câteva procente în avans față de grafic.

🔵La tunel se lucrează 24/24 h, 7 zile/săptămână.
🟡E primul proiect cu propria stație de prefabricate în care producem 660 grinzi din cele 680 necesare, predalele (31.200 m²) și antretoazele necesare la tablierele metalice ale suprastructurii a două poduri.
🔵Avem 2 stații de betoane (producție >300.000 m³), laborator.
🟡O stație de asfalt va fi instalată/pusă în funcțiune la începutul anului viitor (120,000 t).
🔵Tunelul are 2 galerii mari independente, conectate prin 2 galerii mici pietonale și una rutieră, folosite în caz de urgență. Toate poartă neoficial nume feminine, respectând tradiția minieră de a alege câte o "patroană" protectoare a muncitorilor de posibilele pericole din subteran.
🟡Organizarea de șantier are 3 locații, birouri, dormitoare, magazii, parc auto utilaje, atelier mecanizare, bază producție prefabricate.
🔵 Contractul în lungime de 9,86 km include un tunel cu 2 galerii independente de 1,35 km ,12 poduri/pasaje totalizând 2,65 km, 16 podețe, 3 ziduri de sprijin, 50 km șanțuri/rigole, 2 clădiri operaționale tunel (una la fiecare capăt).