Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 20 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

Greu de crezut...

Ok, grinzile vor fi toate sus, in cateva zile, dar mai sunt o gramada de facut ptr ca asta sa fie circulabil.

ncb

QuoteAtenție, șoferi!!!
Începând de vineri, 01.11.2024, traficul rutier pe autostrada A1,București - Pitești, pe sensul de mers spre București, se va desfășura de pe DN 7/ E81 – Str. Serelor pe Breteaua 5 și apoi pe Breteaua 3 a Nodului Rutier Bascov.
De asemenea, sensul de urcare pe autostradă (spre București) de pe varianta provizorie va fi desființat pentru executarea lucrărilor la Breteaua 4 a Nodului rutier Bascov.
Traficul de coborâre de pe autostradă (sensul de mers spre Râmnicu Vâlcea) se va realiza în continuare pe aceeași configurație, pe 2 benzi de circulație prin intermediul variantei provizorii.
#CNAIR#A1Sibiu-Pitești#Nodul rutier Bascov

Facebook CNAIR

Powered by API/PUM imgur uploader

danutzu_1069

O dat Domnu' sa se intample si asta...

costica1234

Așa da!!! Urmează și filmarea puțin mai târziu.

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

dorum

gata, e clar... se deschide :) :)

danutzu_1069

Ete, te, te... lucreaza in nocturna.
Deja a aparut si o limba de beton
Ce or fi pățit ?
Au cazut la pace cu cnair-ul?

dacibesti

Da' cati sunt! si i-a imbracat in portocaliu. Nici nu sunt puse toate predalele si la un capat s-au apucat sa toarne placa de suprabetonare. Asa lucrezi cand vrei sa faci ceva.
Te uiti la pozele astea si "maine" te iei cu mainile de cap cand o sa vezi vreo "doi" fierari-betonisti Aktor care isi fac de lucru pe AOS3 pasaj peste CF.

dr4qul4

Pare ca au accelarat imediat cu au dat-o la pace la Braila.
Presimt ca pana la alegeri li se aproba si proiectul tehnic la PiSi3
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

WebSrc

Update conform CESTRIN pentru AUTOSTRADA SIBIU - PITESTI la 31 octombrie:

Sectiunea 5 Pitesti-Curtea de Arges: 85.58% (anterior 79.81%)

Sectiunea 4 Curtea de Arges-Tigveni: 50.15% (anterior 48.5%)

costica1234

Am urcat acum și filmarea. Astăzi s-a întâmplat să uit cardul SD, așa că m-am bazat pe cei 8 GB de la bordul dronei. Am fost la limită, filmările și pozele ocupând 7.5 GB. :D

florinalba

^ "" Daca vrei cu adevarat, poti "" era o reclama celebra  prin anii '90 la Adidas Torsion.