Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 14 Guests are viewing this topic.

roberthpop

Daca si cu parca, se plimbau....
Roberth Pop

ovicor

@montaniardul , din cate se discuta pe forum, tocmai de asta s-a fortat Margina-Holdea pe PNRR, fiindca deja s-au alocat fonduri europene pe doua cicluri, al treilea ciclu nu se mai poate. Sa fiu corectat, daca gresesc.

Feri

Cum arată lucrările la primul tunel săpat pentru o autostradă din România by Digi24HD

pasa_andrei

Lucrări pe Valea Oltului, timp de o lună. Circulația se închide, în reprize de câte 15 minute, începând de luni, 30 septembrie, și până pe 25 octombrie. Noaptea, duminica și în fiecare după-amiază de vineri se va circula fără restricții.

Nu vor fi instituite restricții noaptea, iar lucrările se vor executa conform următorului program:

– luni-joi, între orele 07:00 – 16:00;

– vineri, între orele 07:00 – 14:00;

– sâmbătă, între orele 07:00 – 18:00.

Link sursa: https://www.biziday.ro/297655-2/?fbclid=IwY2xjawFlOnNleHRuA2FlbQIxMQABHcmXPtLRSe1e7YRC9FkT350LrjioHRpl1KWlX5osf7zhnmhja7M1xAs2YA_aem_k5aaLbKwhAQi-eCaEd2MuA

catalinus66

La Bascov au spart asfaltul pe prima banda de pe strada Serelor pentru a realiza racordarea cu breteaua de iesire spre Bucuresti. Se vede si pe filmarea lui Raducu. Un pas necesar pentru devierea circulatiei si finalizarea giratoriului.

ncb

TUNEL Curtea de Arges Ep. 13 | The new austrian
tunneling method NATM A1 | 27.09.2024

Mulțumim, Raducu P Drum!

mdragos

Pentru Sibiu - Pitesti lot 3 s-a aprobat proiectul tehnic in CT CNAIR ? O.I.L este din 1.2.2023 cu 12 luni pentru proiectare si 45 luni executie. Cam trebuiau sa fie in teren deja ...
P.S : citesc forumul zilnic, dar poate mi-a scapat. Nu dati cu paru  :D

andreita

din ce stiu, nu este nimica aprobat

insa Webuild au lucrat la org de santier si ziceau ca au un TBM pe vine pentru tunel

ncb

AUTOSTRADA A1 Curtea de Argeș - Tigveni|
Sibiu-Pitesti Sectiunea 4 | 27.09.2024 Raducu P
Drum

Dragos_R

Foarte faina filmarea de la Raducu ! Se misca bine PORR, se pare ca se pregatesc incet incet sa protejeze cel putin o parte din terasament avand in vedere ca se apropie sezonul rece si nu se stie cum va fi ... Gresesc oare  :hm: ?

alexa_adrian2001

Mda, si eu vad ca se misca extraordinar de bine. Un santier exemplu sa zicem asa.
- la tunel se misca foarte bine cu sapaturile, din spate deja vin cu celelalte lucrari ce trebuie(betoanele alea - tocmai ce am vazut in video la Raducu)
- ce mi se pare interesant prin faptul ca au un tunel ei au trebuit sa isi imparta santierul in doua. Ca sa treaca dintr-o parte in alta au ce ocoli prin Tigveni(ma gandesc).
- au foarte multe structuri serioase de facut si deja stau f bine cu ele
- cu asfaltatul nu stiu daca baga ceva anul asta - dar vom vedea

derby

Absolut top. Oare chiar nu se poate face nimic ca la licitatii sa fie folosita o formula care sa tina cont si de seriozitatea dovedita, nu sa se mearga doar asa orbeste pe oferta cea mai mica?

horatiu.cosma

Incepe să devină competitivă cursa PiSi4 - A0 Sud 3.

PaulS

Ionut