Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 49 Guests are viewing this topic.

GDC

O să facă iar o mișcare din aia de Neanderthal, cum au făcut și predecesori păsări de-ai lui pe LD2. Culmea, cu același constructor. Ne-a costat vreo 50 mil de Euro parcă. Să mă corecteze cineva dacă greșesc.

Oricum, va ieși ca în citatul celebru: "Au dat și ei, am luat și noi".

mirceaeliade

oare ce s-ar intampla daca Grinda ar trata cu UMB cum trateaza cu WeBuild?

alecu26

Reactii de genul asta la claimurile castigate de webuild au mai fost. Ultima de care imi amintesc e de la metroul din Drumul Taberei.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Ionut

Quote from: GDC on June 04, 2024, 12:42:33 AMpe LD2. Ne-a costat vreo 50 mil de Euro parcă.

230 milioane lei daune pe care România trebuie să le plătească Salini-Impregilo (WeBuild = Salini-Impregilo plus Astaldi) pentru rezilierea abuzivă și ilegală a LD2, decizie definitivă Curtea Internațională de Arbitraj de la Paris, mai 2020.

alecu26

Apropo...de Aldesa Comsa nu se stie nimic?
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Allex

^^ plus piererea garantiei!
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

mdragos

A trecut ceva timp de la decizia de arbitraj. Are Romania ceva termen pana cand poate achita? Sau Webuild poate cere executare silita...

satanistu

Ne-am lins pe bot cu declaratia lu Grindeanu de Lot 3 si Lot 5 din Sibiu-Pitesti.

Parca mergea totul prea bine, cel putin cu lotul 5.

Singura scapare ar fi sa avem un alt MT care sa trateze diferit situatia  O:-)

Quote from: mirceaeliade on June 04, 2024, 02:32:31 AMoare ce s-ar intampla daca Grinda ar trata cu UMB cum trateaza cu WeBuild?

Doamne-fereste! Pai asa ne lingem pe bot de tot PNRR-ul.

Intrebarea e alta - ce s-ar intampla daca ar trata cu Aktor cum trateaza cu WeBuild?

Cetatean

Imi pare rau,dar pana la grigri,sunt firme de consultanta,cnair si alte n autoritati care lipsesc din peisaj cu actiuni . Declaratii fantasmagorice ca a lu asta nu fac decat sa inrautateasca situatia dintre cele doua parti. Peste o luna poate el e istorie,dar constructorul si cniair tre' sa se razboiasca.
Ca si ministru,eventual ii poate chema la niste discutii pe toti.

Cetatean

Wow! Pana una alta,Porr da startul la o chestie foarte faina. Ziua portilor deschise la Tigveni,la tunel.

Pentru participare trebuie completat un formular!

Ionut

Mergeți, merită.
Bravo lor. Aștept ziua porților deschise și la Holdea. :troll:

dr4qul4

Se lasa cu artificii? E vreo teava de gaz prin zona?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Ash94

Sambata cand am trecut pe PiSi1 pe langa fosta organizare de santier a lui Porr, i-am vazut demontand - sper sa nu gresesc - statia de betoane (cel putin portiunea la care ma refer arata ca un cilindru mare alb/ gri, pe care scria Romcim in partea de sus). Era o macara acolo si un trailer pregatit de transport. M-am gandit ca ar putea sa o mute pe PiSi4, daca tot n-au mutat-o/ demontat-o pana acum, desi a trecut ceva vreme de cand au finalizat PiSi1... :) Fara poze ca n-am fost pe faza.

costica1234

Quote from: Cetatean on June 04, 2024, 05:14:32 PMWow! Pana una alta,Porr da startul la o chestie foarte faina. Ziua portilor deschise la Tigveni,la tunel.

Pentru participare trebuie completat un formular!

Formularul se găsește aici. Din păcate nu poate fi trimis... ??? Sper să remedieze cât de curând.

florin74

^^ la Mintia pleaca, la noua centrala termica de acolo construita de Avax pentru irakieni