Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 60 Guests are viewing this topic.

Cipi

Atunci nu vom fi suparati cand jurnalista favorita a forumului va scrie un articol in care clameaza ca e in constructie primul tunel de autostrada, nu-i asa?   :D

(Intervin rar, dar asta nu inseamna ca nu eram constient de diferenta de tehnologie. :) )

dr4qul4

cut&coverul e doar "o groapa cu capac"  :D
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

stangabriel

https://lugojeanul.ro/foto-umbrarescu-a-adus-utilajele-pentru-inceperea-lucrarilor-pe-lotul-lipsa-de-pe-autostrada-lugoj-deva/

"Constructorul român UMB a adus în acest weekend utilajele pentru deschiderea șantierului pentru începerea lucrărilor la lotul lipsă de pe Autostrada Lugoj-Deva. La sfârșitul săptămânii trecute, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că acestea vor înecepe în două săptămâni.Localnicii spun că la fața locului a fost chiar patronul societății, Dorinel Umbrărescu, care a ajuns la locul de deschidere a șantierului cu un elicopter."

Sa le uram noroc si spor la treaba, vor avea nevoie.  Cum spunea cineva pe forum, o sa inceapa cu tunele tehnice si decopertari interioare a dealurilor, neasimilabile constructiei in sine :D 

Earthchild

Quote from: dr4qul4 on July 10, 2023, 10:31:36 PMcut&coverul e doar "o groapa cu capac"  :D
Mai corect, un debleu cu "capac".

danutzu_1069

Se incepe cu organizarea de santier... drumuri teehnologice, eventual decopertari pana la zona de padure....
Probabil urmatoarea miscare este sa finalizeze relocarea DC100...

Pot sa inceapa cu pilotii forati pentru viaductul peste CF...

bbk

A inceput distractia :lol:

Imi cer scuze pt calitatea filmarii, dar m-a prins nepregatit

GIV

miracol :lol: :gj: incepe constructia primului tunel pentru ursi :lol:   :rofl:  :troll:

GIV

cum e?

umb are de forat 2,13 + 2,13 km pe sens si porr 1,35km+ 1,35km?

a.l.x

Ionut

Vă rog mai ușor cu glumele... nu am chef și timp să explic presei cum e cu tunelurile.

pasa_andrei

A1 - Lot 5 - Nod Bascov

Enjoy!

hefaistos

Pentru conformitate:
1. tunel forat 290 m
2. Tunel cu trei secțiuni
A) forat 834m
B) cut&cover 440m
C) forat 400m
Deci sunt practic 6 sectiuni forate (3 x 2)
Astea sunt din documentația de licitatie. Ramane de văzut dacă proiectarea nu a adus modificări.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

pasa_andrei

A1- Lotul 4 - Tunelul Curtea de Arges- 09.07.2023

Enjoy!

Archi

Am fost foarte curios sa vad ce a inceput UMB pe A1 Margina Holdea asa ca am fugit pana acolo cu zburatoarea:

- Au ajuns in santier cateva excavatoare si cateva buldozere, as zice maxim 7-8 utilaje in total pana acuma
- Am mai vazut ceva Dustere, probabil cu echipele de topo
- Au inceput sa decoperteze, vegetatia este foarte deasa pe traseu. Au ajuns pana in drept cu Nemesesti, deci cam 2km

pasa_andrei

A1 - Lotul 5 - Nod Curtea de Arges

Enjoy!