Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 75 Guests are viewing this topic.

Ionut

Lotul 2 este mai greu pentru că are multe tuneluri și antreprenorul este new entry în RO. Însă lotul 3 are riscuri majore de alunecări și este mai greu ca lotul 2 dpdv al terasamentelor/earth works.

sandyman

In toate info gasite in online se vorbeste de sectiunea 5 avand 3 giratorii...nicaieri nu gasesc date despre al 4 giratoriu, cel din apropiere de c de ag, unde breteaua nou construita de autostrada se "inteapa" in dn73C. Lucrarile nu au inceput, exproprierile nu sunt nici pe departe rezolvate sa nu mai vb de relocarea utilitatilor..apa,gaze naturale cat si o retea de medie tensiune care trece fix prin zona.

Ionut

Ce giratorii pe S5? Poate în noduri.
Ai pe harta API tot traseul.

sandyman

poate nu m-am exprimat cum trebuie..din giratoriul curtea de arges se construieste o bretea de aprox 2,3 km care se "inteapa" in dn73C...fix in intersectia cu dn73c, strada Rimnicu Valcea o sa apara un nod rutier, un mic giratoriu, se vede si in harta atasata de dvs. Aici zic ca nu s-au apucat inca de lucrari, fizic nu s-au facut exproprierile, oamenii locuiesc inca in casele ce urmeaza sa fie demolate. Utilitatile sunt "pe pozitie".

Ionut

Nu se grăbește nimeni cu nodul... că deh. 2026. E timp.

Da, știu, WeBuild are termen septembrie 2025. Dar așa cum ziceam anterior, găsesc ei motive de extensie.

Vezi fix lipsă exproprieri și dezbateri sterile prin instanță cu utilitățile.

Deci, întreb iar. Care e graba?

sandyman

Graba, daca pot spune așa e mai mult personala. M-ar interesa daca aveți ceva planuri cu nodul respectiv,locuiesc în zona,am gardul plin de vopsea roșie ,nu suntem pe lista de exproprieri și info local nu prea am putut obține.

Ionut

Nod Curtea de Arges

imagine la dimensiune completa

Este planșa din SF. La nivel de proiectare de detaliu e posibil să fie mici modificări dar nu cred că majore.

mihai008

Webuild a anuntat mai zilele trecute ca dupa Paste vor inchide A1 pentru 1 an si jumatate ca sa se apuce de lucrarile la iesirea de la Bascov. Nu au specificat ce inseamna "vor inchide A1" dar banuiesc ca s-au referit la cei 3-4 kilometri dintre iesirea de pe A1 la Vivo Mall pana la Bascov.
Stie cineva pe unde va fi redirectionat tot traficul care vrea sa mearga spre Valcea/Sibiu care iese de pe A1 la Vivo Mall? Eu banuiesc ca vor merge pe centura si vor intra pana la urma in Pitesti pe Bdul. Nicolae Balcescu inainte de Dedeman. Primarul Pitestiului a declarat ca traficul nu va merge prin Pitesti, dar nu vad alta solutie cum il poate redirectiona spre Valcea fara sa intre deloc in Pitesti.
Any ideas?

MAP

Din cate stiu nu a fost aprobat planul care prevedea inchiderea completa a nodului Bascov, asa ca circulatia va fi deviata pe un singur sens pentru cateva sute de metri (sau km) inainte de nodul Bascov si se vor executa lucrari pe sensul inchis

alexandru_m

Sursa

QuoteAdjunctul (DRDP Bucuresti) E. Dima i-a transmis edilului-șef al Piteștiului următoarele: ,,Direcția Regională de Drumuri și Poduri București a eliberat astăzi avizul de instituirea restricțiilor de circulație pentru realizarea construcției "bretele provizorii stânga, dreapta, în vederea devierii circulației de pe autostradă".

Aceasta este soluția agreată de CNAIR pentru constructorul Webuild, la întâlnirea la care au participat și reprezentanții Primăriei Pitești, o soluție care nu va afecta în niciun fel circulația în municipiul Pitești, atât pe strada Depozitelor, cât și pe Calea Bascov.

Bretelele vor avea o lungime de câte 800 metri fiecare și vor fi construite în imediata apropiere a celor două căi de rulare de pe Autostrada A1, în zona nodului rutier Bascov.

Așa cum v-am promis, am fost fermi, iar Piteștiul nu va fi afectat în niciun fel!"

Ionut

Bă frate, dar n-ar pune ei o schiță, o hartă, o planșă, o cariocă, ceva!!! Vor fi, vom face, vom drege, great success! Dar pune bă omule un desen ca să știe tot omul cum va fi.

rocklee

utimul citat din comunicat ne este deajuns sa ne descurcam...
Românul sa născut...descurcăreț.. :D
De Politruci astia oare cand scăpăm...

GAC

banuiala mea este ca nu exista o schita/harta pentru ca vor fi o serie de devieri succesive pe masura ce lucrarea avanseaza

danutzu_1069

Gresit! indiferent cate devieri succesive vor fi, trebuiesc documentate cu schite si aprobate de cei competenti, cnair, politie, etc...
Schitele contin si marcaje, semne, etc...

MCI

Am si eu o intrebare pentru cine cunoaște:

1. Portiunea de pe A1 intre București si Pitești, sens catre Pitesti, banda 1, intre km 16 si 20 (Bolintin Deal), care a fost reasfaltata in toamna anului 2021 de catre Strabag, ce perioada de garantie are?  (am cautat, dar nu am gasit, iar cei de la CNAIR nu au raspuns la petitie). Deja a inceput sa fie peticita pe alocuri de catre DRDP.