Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 75 Guests are viewing this topic.

ijwtsh

"ceva imi spune" nu este o veste, totusi. :)) dar putem sta mai calmi stiind ca e Porr pe lot, desigur.

Ionut

La Porr e business as usual pe PiSi4. Din ce se aude de la ei, la tunel vreo 3 ani (eu mă duc mai mult spre 3,5, adică 42 luni din 44 luni termen contractual). Evident acolo e punctul critic. Să vedem, poate mușcă și aici niște luni înainte de termen. Dar le va fi mult, mult mai greu ca pe PiSi1.

mdragos

Cand imi aduc aminte de licitatia completare SF lansata pe vremea lui Boc si anulata pe vremea lui Ponta .... Ma ia cu lesin. Cati ani am pierdut  :((

pasadia

Am o vaga senzație că te înșeli - conform acestui articol de la @VictorC licitație a fost lansată în martie 2012 (guvern MRU, Boc demisionase) iar rezilierea se datorează mai degrabă neîndeplinirii recomandărilor Jaspers in cadrul caietului de sarcini.

Dacă dorești să dai vina pe ceva anume atunci ai putea sa te referi la timpul pierdut in perioada nov 2012- mai 2014 când unii plănuiau o alta cale de a dezvolta infrastructura, una care nu prioritiza PiSi. Adică vreo 18 luni, nu "ani multi"...

mdragos

Corect, nu am mai studiat exact problema dar cumva din acel moment lucrurile au luat o turnura aiurea. Si acele 18 luni + au dus dupa aceea la lansarea un caiet de licitatie estimat pe bani putin care a iesit asa cum a iesit.... Convingerea mea este ca SF -urile slab calitative duc la niste intarzieri/blocaje incredibile.

Earthchild

Quote from: ijwtsh on March 31, 2023, 03:34:00 PM"ceva imi spune" nu este o veste, totusi. :)) dar putem sta mai calmi stiind ca e Porr pe lot, desigur.
Când vine de la Horațiu şi "ceva îmi spune" este cu o probabilitate rezonabil de mare de realizare.

GIV

de la @Raducu Popa  multumim

AUTOSTRADA A1 Sibiu Pitesti | Sectiunea 5 Pitesti-Curtea de Arges | Stadiu 01.04.23 Filmare completa

de ar veni si grinzile in santier...

danutzu_1069

Multe elevație așteaptă grinzile...
Am senzația ca achiziția grinzilor sunt un efort financiar considerabil.. Altfel nu înțeleg de întârzie asa mult..
Daca aveau propria fabrica de grinzi, altfel ar fi mers treaba...
La fel și cu grinzile mici pentru podețe (subtraversări) .. multe sunt neacoperite..

horatiu.cosma

Sunt produse peste 100 deja, dar înțeleg că sunt ceva întârzieri cu livrarea/plata aparatelor de reazem.

danvoicu

Mi se pare mie sau astia se misca anemic?

GIV

[02 APR 2023] Lucrari A1 – Lotul 5, Dealul Carciumei

mike_us

Loturile 2 si 3 sunt grele nu știm exact ce o sa se întâmple daca se vor duce la capăt. Dar ce frumos ar fi pe la sfârșit de 2026 sa avem lotul 3,4 + lot UMB gata. Si terminat A0. Intre Constanta si granița doar 60-70 km lipsa. Cred ca asta chiar este realizabil.

GIV

danutzu_1069

Clar lot 2. Are multe tunelurii și constructor "necunoscut"...

naivu

^^^Și dacă ar face și varianta Techirghiol ...