Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 75 Guests are viewing this topic.

florin74

Nu prea exista teren disponibil in zona... si asa a durat destul de mult. Foarte putine variante.

GAC

Balta Verde este exact la mijlocul lotului si foarte aproape atat de Lazaret cat si de Caineni, unde vor fi atat tunele lungi cat si viaducte peste Olt. O pozitionare mai buna nici ca se putea. Sa vedem cand or sa vina echipamente, esafodaje, foreze, etc.
Oare cat mai au de lucru la studiul geo. Am vazut ca foloseai niste foreze mici pe senile pentru prospectiuni. Genul ala de foreza poate fi manipulat cu usurinta si pe drum forestier si off-road.
Aceeasi intrebare si pe Lot 4, unde relieful e ceva mai bland si padurea mai rara in zona Momaia. Cu 2 mini-foreze, ar fi putut termina demult prospectiunile. Ar fi pacat sa nu avem miscare in teren incepand din primavara, ca la toamna sa inceapa PORR in subteran si chit ca or fi geruri si zapezi, sa sape linistiti la tunel si la anu pe vremea asta sa aiba niste sute de metrii sub centura, mai ales daca ar fi sa inceapa ambele galerii simultan de la ambele portaluri.

dr4qul4

problema e pe unde duci utilajele din organizarea de santier, pe celalalt mal al Oltului? E un pod acolo, dar pare cam subred..
Daca va fi organizare doar pt birouri si pt tuneluri, atunci este ok, dar le mai trebuie inca una si pe celalalt mal.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

oneLess

Unde ar fi Oltul pe acolo ?

alecu26

La cât e de mare și lung proiectul sigur îți mai trebuie alte organizări secundare. La gurile de tunel de exemplu...la podurile mari.
Cantitățile de beton sunt uriașe...deci probabil cel puțin 2...3 stații împrăștiate în lungul proiectului
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

TibiV

De la Ionut Ivasca, zona Manicesti cu pasajele peste DN7C si CF Pitesti-Curtea de Arges si podurile peste Arges, inclusiv vechiul pod CF pe M219 Valcele-Rm.Valcea...

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Le Serj

Am si eu o intrebare care ma macina de ceva vreme si nu am gasit vreo discutie pe tema asta: la podul peste DN7C este o proprietate care "sta" pe traseul autostrazii (vezi in screenshot-ul de mai jos luat de pe filmarea lui ADonde Next). Stie cineva daca sunt ceva probleme cu exproprierea?

TibiV

S-a mai discutat...
Si in filmarea lui Ionut Ivasca din postarea mea precedenta gasesti la minutul 01.00 proprietatea filmata in toata splendoarea ei, cu gaini, rate si capre cu tot...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

ijwtsh

S-a mai discutat ca incurca, dar nu cred ca exista un raspuns satisfacator la "A cui e?", "De ce nu a fost demolata deja?", "Ce blocheaza exproprierea?"

adrian sibiu

Forajele geotehnice au ajuns la 85% execuție,mai e putin și ele se vor finaliza !

oneLess

horatiu.cosma

Pe PiSi2. Sunt 85% realizate din ce se poate face (unde nu e pădure). Din total, sunt vreo 50-60% din foraje făcute.

adrian sibiu

În momentul filmarii din data de 25.01.2023 erau executate un număr de 288 foraje din totalul celor 400

florin74

480 trebuie facute. Asa ca undeva la 60% sunt.

dargauda

adrian sibiu data e de viitor...