Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 42 Guests are viewing this topic.

CAS

Tabliere metalice sunt la 3 structuri (1 completă și la 2 doar zona ce trece peste canal plus doua deschideri adiacente).
La toate deschiderile cu grinzi e prevăzută o banchetă pe care reazămă grinzile, iar această banchetă reazemă pe cele două aparate de reazem.
Soluția este pentru reducerea numărului aparatelor de reazem.

alecu26

Podul ala are fundație directa. În cazul asta cea mai nașpa situație. Dar sincer nu cred ca sunt probleme majore acolo.
Probabil fiind o zona în afara traficului, lucrul a fost făcut mai de mântuială, chiar dacă straturile de asfalt sunt toate...fundația poate fi fușărită
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

dorum

Asa zic si io, ca dupa iesirea din LD3, s-a lucrat de mantuiala pe alea 200m sau cat or fi... Nu m-as gandi prea departe la probleme grave.

montaniardul

Mai mult ca sigur ca problema aia cu crapaturile va fi rezolvata de UMB, nici nu-mi fac atatea griji. Doar sa ne vedem odata cu trosonul lipsa finalizat.

elphax

cred ca lucrand pe A3 au deja experienta cu alunecarile :)
si totusi in cativa ani, crapatura aceeea nu s-a marit semnificativ, deci nu cred ca e motiv de stres

GIV

ea s-a marit totusi, cu sau fara trafic.. ideea e ca trebuie reparat ca la carte, nu doar cu un strat sau doua de asfalt nou. probabil cu refacere terasament si sistem rigole ok. oricum fiind vorba de umb nu cred ca le-ar conveni sa tot repare in zona aia avand in vedere cati km de a vor avea in garantie

naivu

Crăpătura este teoretic pe LD3 nu pe LD2E. Reparația ar fi fost în sarcina lui Comsa, iar după reziliere a cnair. Dacă scurta porțiune necirculata de după breteaua care urcă la giratoriul de la Holdea nu a fost inclusă expres în contractul "pt ursi", UMB nu are obligația (și nici autorizația) să repare crăpătura!

adrian sibiu

Salutare tuturor!
Autostrada A1 Sibiu Pitești lot2 Boita Cornet în 25.01.2023

TibiV

PiSi 5, nodul Bascov filmat de la sol pe 30.01.2023 de Razvan S

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

sillentium

QuoteCompania de Drumuri a prelungit până pe 16 februarie termenul-limită pentru depunerea ofertelor la contractul de supervizare a lucrărilor de proiectare și execuție pentru Autostrada cu tuneluri Lugoj – Deva. La lansarea licitației, termenul inițial era 21 martie 2022, prelungit apoi pentru 6 decembrie 2022 și acum pentru 16 februarie 2023.

Contractul pentru supervizarea lucrărilor scos la licitație pe 28 ianuarie 2022 are o valoare cuprinsă între 25 și 30 de milioane lei, iar durata este de 172 de luni pentru că include și perioada de garanție.

,,Obiectul contractului Servicii de Supervizare pentru Autostrada Lugoj – Deva (A1) Lot 2 km 27+620 – km 56+220 Secțiunea E si finalizare Secțiunea D va consta în furnizarea de servicii de supervizare de înaltă calitate, atât în timpul Perioadei de proiectare și execuție a lucrărilor, cât și pe parcursul Perioadei de garanție a lucrărilor, în vederea urmăririi corectei utilizări a fondurilor disponibile și pentru a se asigura că Antreprenorul proiectează și execută lucrările în conformitate cu obligațiile contractuale, în special în ceea ce privește durata, cantitatea, calitatea și costul proiectarii și al lucrărilor", arată CNAIR.

https://economedia.ro/autostrada-cu-tuneluri-lugoj-deva-la-un-an-de-la-lansarea-licitatiei-cnair-a-prelungit-pana-pe-16-februarie-termenul-limita-pentru-depunerea-ofertelor-la-contractul-de-supervizare-umb-incepe-lucra.html

mirceaeliade

Tehnic vorbind cred ca s-a dat OIL (pt PT) pe PiSi3. Asta ar trebui sa fie ultimul ordin de incepere de pe intreg A1. Probabil ca in vreo 6 luni ar trebui sa apara utilaje WeBuild in teren.

naivu

E bine că s-a dat OIL pt proiectare, dar până nu dă și OIL pe execuție, orice evaluare a termenului de dare în circulație este iluzorie!

alecu26

Ceva semne prin teren se vad.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

alexd4u2

Salutare! Va prezint A1 Pi - Si, Lot 5, Tronson Bascov - Zigoneni:

dorum

astia au numa grinzi metalice?