Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 26 Guests are viewing this topic.

Dop

Multime de critici " doar un ciot" peste tot. Trebuie sa vedem partea plina a paharului...e un ciot facut chiar mai repede fata de termen, facut corect si de apreciat ca nu s-au ingramadit la taiat de panglici penibile. Acum sa asteptam filmarile si statusul de pe celelalte loturi. Chiar au ramas doar partile grele din autostrada A1.

Xed

Quote from: Doja on December 16, 2022, 09:54:29 AMOk.Am trecut cu masina.
Se simte bine. Asfaltul e ok. Per total,arata foarte bine. Lucrat ingrijit.
Singura chestie,astazi cand am trecut batea vantul foarte tare si pe viaduct il simti.

Era de asteptat si asa se explica si limita de viteza impusa pe acest sector.

daniel321

Deschidere Autostrada A1 Sibiu Pitesti lot1 Porr Sibiu Boita Sens Sibiu Boita  15122022

danvoicu

Nu este vorba de critici.Adevarul este ca exact partile cu adevarat importante : "Valea Oltului" se vor face peste n ani, pana atunci multa suferinta pe acolo si nu numai. Iar asta e problema mare pe care nu o rezolva ciotul bun sau rau. Este posibil ca aceste capete chiar sa incurce. Vom vedea.

stangabriel

Si da si nu. Ca la Holdea, daca este portiunea din ce in ce mai mica intre autostrazi, o sa fie rabdare mai mare pe Dn7, valea Oltului.

pest1969

Intersectia cu DN1 era cu adevarat o mare problema. Acum s-a rezolvat.
Veneai de pe V. Oltului relativ decent si stateai sa treci de giratoriul ala o gramada de vreme in perioada concediilor.

adrian sibiu

Festivitatea de deschidere a lotului 1 de autostrada Sibiu Boita !
15.12.2022 !
Enjoy !

panda_no 5

O sa imi lipseasca toate filmarile si fotografiile pe care le asteptam cu nerabdare. Ma uitam zilnic daca nu a mai aparut vreun filmulet nou.
Cu ce le inlocuim.....???? :lol:

reed

Mi se pare mie sau e prima parcare care are culoar pentru agabaritice?

alexa_adrian2001

^ panda_no 5
exaaact! la asta ma gandeam si eu!

riscand sa povestim pe langa A1, se pare ca urmatorul focus va fi pe Nurol pe A3 si A0 unde avem sanse de urmatoarele deschideri.

RaduG

Mulțumiri API pentru filmarea time-lapse, precum și pentru presiunea pusă pe autorități și guvernanți pentru a nu pierde acest tren istoric de finanțări pentru infrastructură. Sunt convins că presiunea societății civile pe guvernanți contribuie masiv la obținerea de rezultate.

Felicitări și constructorului Porr, sper să continue să facă aceeași figură frumoasă și pe Tigveni - Curtea de Argeș.

Personal mă bucur pentru fiecare km nou de autostradă, înseamnă timp câștigat, bani câștigați, vieți salvate.

TibiV

Cat timp se castiga acum pe autostrada pe distanta Boita-Sibiu si invers?

Eu in ultimele 4-5 ocazii cand am trecut pe acolo am facut intre 30 si 50 de minute pe traseul "clasic"....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

RaduG

Acum că s-a eliberat, doar 2 min  :lol:  :lol: