Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 20 Guests are viewing this topic.

alecu26

În general viteza de proiectare e din 20 în 20 de kilometri. 80...100...120 și 140 excepțional în zona de câmpie. 130 e doar o limita maxima legala, asa cum e 50 la ora în localități. Probabil aici s-a folosit 120 de kilometri ca viteza de proiectare și nimeni nu a vrut ulterior sa își asume în marcaje sa pună 130.
Pe viaducte, chiar dacă geometria e de 120 km/h a fost limitat la 100 la fel cum se limitează la 130 (pe viaduct se poate forma polei mai ușor, și în general pericolele sunt mai mari).
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Stefan01

E bine și 120 km/h. Sper ca atenția să se îndrepte asupra loturilor 2 și 3.

aditd

Am crezut ca PISI 5 si 4 vor fi inutile fara PISI 6, asta pana cand am vazut ca deja Google da alternativa prin Suici.
Si e doar cu 9 minute mai lung ca si durata fata de VO. Daca apare si A pana la Tigveni, deja pare o alternativa la VO (cel putin pt masini mici).

Are cineva o filmare noua/de anul asta cu Suici - Calimanesti?

pasadia

Ai street View din mai - septembrie 2022, dar nu complet caci nici macar masina Google nu a intrat pe portiuni neasfaltate. Asadar nu e nici o branza acel DJ, ar avea nevoie de lucrari serioase (inclusiv largiri) pentru a face fata chiar si numai traficului de masini mici. Ma refer la partea argeseana, in Valcea pare ca treaba a fost facuta. 

serban vlad

Am trecut eu pe varianta propusa de tine prin suici acum 3 saptamani. Nu este viabila decat vara. Sunt 5 6 km de macadam drum forestier. pacat ca nu am avut camera pe masina.

mike_us

Se mai știe ceva de recepția lotului 1?

Ionut

Da, rămâne joi.
Vă ținem la curent, revenim mâine, sper să avem ceva informații mai precise de zis public.

mike_us

Asta da veste buna. Mulțumim Ionuț.

prd.marius

Stiu ca are foarte putina legatura cu Lotul 1, dar pe Valea Oltului stie cineva daca s-au terminat lucrarile?
Daca nu, ma gandesc ca vor avea mare impact si se va forma o mare coloana pe A1 la capatul autostrazii, spre Pitesti :(

Ionut

Comisia este la Porr pe lotul 1, acum. Teoretic se deschide. Practic, cu prostia și ura cretină a ăstora plus cu antecedentele de pe ST3 și LD3, suflăm și în iaurt.

Șansele sunt mari de deschidere, dar e acolo un 1% pentru un scenariu de vise rele.

Vă ținem la curent.

dumbravaandrei

@prd.marius am trecut sambata pe V.O. circulatia se desfasura alternativ, pe un sens, pe cateva sectoare intre nodul de la  Boita si Turnul Spart. La Milcoiu la pod aceeasi poveste. Nu erau semne sa se termine lucrarile curand.
Cu toate astea, am prins destul de liber traseul, a fost printre cele mai rapide parcurgeri ale traseului din ultimii 10 ani.

Xenos

Acum sper să nu facă nimeni chestiuni de tipul sunt austrieci, îi carotăm, că de fapt ne carotăm singuri cu traficul.

Ionut

Românul este expert la împușcat singur în picior și, mai nou, la carotat propriul asfalt. Să moară și capra vecinului!

Hai să vedem.

Earthchild

cfdp

pe viaducte/poduri in principiu este indicat a se limita si suprainaltarea profilului la 3/4%, care suprapus cu razele in plan poate sa se duca la reducerea vitezei de proiectare.