Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

9 Members and 51 Guests are viewing this topic.

alecu26

Teoretic e mai periculoasa pe pod circulația. De aia se poate considera o restricționare. În plus pe viaductul mare e curba contracurba...cu supraînălțate...
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

reed

Spuneau colegii de tasări.Poate pana la primăvară doar.e acceptabil oricum si putini vor respecta limita

gruiarew

Ce să și zică.... dacă nu ne-a ieșit la 100 ani, facem cifra rotundă 110. Eu as fi pus 111 suna și mai ok și era și mai simplu de tastat :)
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

shift2rail

^sunt 6! ani plini la 1 dec 2028, rupi muntii pana atunci, la propriu.

GAC

ma bucur ca s-au apucat serios de foraje geo, inseamna ca si proiectarea a inceput pe acolo unde au iesit rezultatele de laborator... deci se poate. oricum forezele de prospectiuni sunt mai mici. intrebarea este cum stam cu exproprierile? cadastrul parca era in aer anul trecut. ar fi pacat sa termine proiectarea integral si sa stam tot pe bara...

hefaistos

Quote from: shift2rail on December 02, 2022, 10:14:27 AM^sunt 6! ani plini la 1 dec 2028, rupi muntii pana atunci, la propriu.

Eu zic ca sunt 6 ani in care rupi gura fraierilor care cred in promisiuni mult dincolo de limita mandatului celui ce face acele promisiuni. Dar poate sunt eu prea cinic si prea pesimist
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

carutasul

da, o promisiune bună trebuie să depășească limita mandatului (în original zicala e că dacă faci profeții să le faci pentru un viitor când n-o să mai fii în viață, peste 100 de ani de exemplu, ca să nu te poată contrazice nimeni) :) Dar faptul că avem A1 măcar acoperit cu contracte în întregime e totuși un pas măreț pe calea cea bună așa că eu personal sunt dispus să o trec cu vederea, mai ales de 1 Decembrie. Probabil că la tăierea panglicii nu o să fie de față, așa că să rămână cu clipa asta de glorie.

TibiV

Ultimele postari sunt tare mishto...

:lol:  :lol:  :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

mdragos

Sunt la jumate cu forajele, probabil s-au apucat cam de 3 luni => af fi o sansa sa termine pana in mai forajele. Proiectare, avizare CTE=> in Dec 2023 sa fie proiectarea finalizata si aprobata.

horatiu.cosma

Aproape jumătate din foraje sunt blocate de lipsa accesului în pădure. Va mai trece multa apă pe Olt până să fie eliberată zona pădurilor. Încă nu sunt făcute nici măcar exproprierile. Pentru comparație, exproprierile pentru A3 Nadaselu - Poarta Salajului împlinesc în curând 2 ani și din diverse motive încă nu sunt eliberate în totalitate suprafețele forestiere.

mdragos

Deci sansele scad dramatic sa vedem proiectul finalizat pana in Dec 2023.

danutzu_1069

Proiectul unitar, pe toata lungimea....ar fi pierdere de timp sa se aștepte ca TOATE forajele, si TOATE exproprierile sa fie gata ca apoi sa dea drumul la proiectare....
Eu sunt convins ca deja au ceva proiect gata, bucăți din proiect, mai ales pentru structuri, si desigur unde au concluzii la foraje.
Cel mai important si cel mai " mare consumator de timp" este execuția tunelurilor, care nu-s unu-doua, sunt destule, la astea trebuie accelerat proiectul si primita autorizația de construire... DAR, astea sunt in zona împădurită... si.... știți voi...

hefaistos

Sunteti carcotasi. am auzit eu de la un secretar de stat in functie ca tot Pitesti Sibiu va fi gata pana in 2028.
:thumbsup: 
Singurul lucru bun este ca se pare ca spre deosebire de italieni si greci, turcii vor sa faca banii prin santiere nu prin instante, deci s-ar putea sa impinga ei lucrurile.
Proiectare aprobata in "24-"25 executie pana dupa 2030.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

GAC

Ma gandesc daca o solutie nu ar fi sa foreze pe orizontala ( de exp din DN7) si nu pe verticala (de deasupra) acolo unde sunt paduri virgine.
Oricum, daca au reusit totusi sa faca aproape jumate din foraje, inseamna ca se pot apuca serios de proiectare. Daca ar incepe macar in zonele de capete unde avem viaducte ar fi minunat, s-ar obisnui si ei cu mediul din Romania... macar sa termine jumate in urmatorii 2-3 ani, pana vor putea ataca restul lotului... wishful thinking